Saturday, September 19, 2015

Lauantairetki.

Robert voitti raaputusarvoista ihan kivan summan ja anto mulle rahaa ja kaski menna pitamaan hauskaa. tai, mun oli muutenki tarkotus menna hakemaan rotille ruokaa, mut se sano etta voisin yrittaa kayttaa tota bussin paivalippua koko sen viiden dollarin edesta, ja tehakki jotain. niinpa nyt ajattelin sitte etta sitahan vois menna rannalle. nyt tosin huomasin etta oon vahan myohaan liikkeella joten tasta paivasta ei ehka tuukkaan niin kiva kun ensin ajattelin. rannallekkaan en paase varmaan ku joskus kuuden maissa joten en tiia kannattaako sinne edes menna. no, kait sita voi menna istuskeleen hetkeks. vedessa haluaisin kylla kayda, heitin bikinitki paalle. tosin tamahan on San Diego, kuudeltakin viittii ihan varmasti kayda nopeaa pulahtamassa! burriton meinasin ainaki syoda jos ei muuten. nyt vaan toivon et kerkeen sinne elainkauppaan ajoissa hakemaan sita ruokaa. katotaan mita tastaki tulee!
Edit: retken ensimmainen etappi on jo menny pilalle :D en kerenny bussiin :( mut keksein ratkaisun: meenki vaunulla Humane Societylta hakeen ruokaa. maksaa 2 dollaria vahemman mut sit myos saa vahemman sita ruokaa, mut ainaki on niin et ne parjaa. ja siita onki kateva lahtee old towniin ja siita rannalle! kerkeenki ehka rannalle aikasemmin :D
Edit 2: terveisia Ocean Beachilta! tunnin oon jo tassa kokottany ja lukenu kirjaa :D ja kavin meressaki 2 kertaa. nyt yritan kuivua nii saa kayda syomassa! ihana keli tanaan! vesiki oli lamminta.

2 comments: