Tuesday, September 8, 2015

Awesome Fest 9! osa 2.

Oisin kylla ihan hyvin voinnu saastella tuota edellista kirjotusta ja koostaa naa paivat yhteen postaukseen. Oli sen verran lyhyet festit meidan osalta tana vuonna. Mutta kiva etta tuli mentya kuitenki. Voi ainaki sanoo etta ollaan oltu nyt 5 vuotta perakkain. Ja saatinpa nahtya ne bandit mitka meita oikeesti kiinnosti. Eli ne kolme mitka kiinnosti :DD Robertia ois kylla varmaan kiinnostanu the Bananas. Musta ne on vaan ok.

Jokatapauksessa. Saatiin siis rannekkeet. Robert kyseli kovasti etta meinaanko menna paivakeikoille. En tunnistanu oikeen mitaan bandeja enka ollu ollu kavereihin yhteyksissa niin en viittiny menna. Ja ei mulla oikeen ois ollu varaakaan. En tosiaankaan ala seisoon jossain paivakeikalla yksin selvinpain :D Ja aattele jos joku bandi ois ollu tosi hyva ja sit ois halunnu ostaa levyn? :(  Oli mulla siis jonkun verran rahaa. Mut ei niin et silla ois baariin viittiny lahtee.

Ei se mitaan, koska tuli niita jotain Awesome Fest perinteita yllapidettya kuitenki :D Menin kaverin luo ku piti lainata sen skanneria hetken. Mut alettiinkin jutteleen siina kaikkee ja sit se tarjos kaljan. Ja sit toisen, ja sit viela kolmannenki, ja jutut alko meneen hurjiks :D Ja koska kaverin poikakaverilla on oma "kotistudio" (eli lappari, mikrofooni ja kaikki tarpeelliset ohjelmat koneella) niin saatiin sellanen huikee idea nauhottaa sellanen kaveribiisi :D Kaverin poikakaveri keksi jonku random biitin, ja me mentiin kioskilta hakeen tallboy't ja sit keksittiin vaha paskaa lyriikkaa ja tehtiin sellanen ihan hirvee rappibiisi :D Mut oli ihan alyttoman hauskaa :D En oo ennen nauhottanu mitaan tolleen oikeilla varusteilla, et pitaa laittaa kuulokkeet korville ja kaikkee sellasta :D Nyt ymmarran miks jotku hankkii tollaset vehkeet kotiin, toihan on ihan helvetin hauskaa :D Jos mulla olis nauhotuskamat niin mehan kanninauhotettas Robertin kans jatkuvasti ihan vaan omaks iloksemme :P

Tuli siis otettua pienet paivakannit siina, niinku Awesome Festin aikaan yleensa kuuluu tehda ;D Mut en keikoilla, vaan kaverin luona, "studiossa." Siina meni sit aika kauan, en tajunnu kuin kauan tollanen voi vieda. Tulin kotiin ja piti kattoo et rotilla on kaikki hyvin, ja olihan niilla. Tosin nalka oli, ku en ollu kerenny laittaa valipalaa niille.  En kerenny paastaan niita ulos, koska Robert tuli aikasemmin toista. Mentiin sit Hideoutiin ku siella oli sit myohemmin yks bandi mika haluttiin naha. Kaverit oli siella jo. Nahtiin se yks tyyppi kuka anto meille ne rannekkeet ja juteltiin sen kans joku sekuntti. Ei sit nahty sita enaa sen jalkeen. Oon myos ihan varma etta nain yhen tyypin keneen tutustuin viime vuonna, kenen kans ollaan facebookkavereita, mut en viittiny menna moikkaan, jos ei se sit kato ollukkaan se tyyppi, eika me olla kauheesti tan vuoden aikana juteltu mitaan facebookissa, nii aattelin et ehka se ois vaha weird menna puhumaan sille. Ja sita ei oo tagattu mihinkaan kuviin viikonlopulta nii en tiia. No, ihan sama :D Maxies oli taas tosi hyva! Mut en nyt aatellukkaan et ne ois jotenki huonoja. Ne oli parempia nyt ku mita sillon ku ne lamppas Masked Intruderia pari viikkoa sitte.

Hengailtiin vahan aikaa keikan jalkeen. Yks valokuvaajatuttu otti meista kuvan. Robert halus etta meista on joku hyva kuva viikonlopulta :D Sit kotiintullessa pistettiin vaha murua rinnan alle ja Law and Orderia netflixista ja sit nukkuun. Eilen vaan vasytti koko paivan, mut sain tehtyy pari tarkeeta juttua kuitenki. Tehtiin tacoja ja katottiin leffa ja sit vaha Law and Orderia taas. Nukuin tosi hyvin, tosin pitkaan. Taalla sisalla on ihan vitun kuuma, herasin siihen etta tuntu ku oisin heranny jossain pihalla varjossa Las Vegasissa :P Siella on 32 astetta, en tiia kuinka lammin taalla sisalla on. Rotilla on tuuletin, jaapullot ja annoin niille jaata nuoltavaks myos. Pitaa tarkkailla ettei niille tuu kuuma. Cornelia pitais edelleenki vieda elainlaakariin. Hirvittaa miten kauan ollaan ooteltu, mut koska toi sen tilanne ei oo menny huonommaks ja kaikki muu on hyvin, niin en usko etta silla on mitaan hengenvaaraa. Se elainlaakariki on ennen sanonu niin. Mut kylla sille pitaa hankkia laakkeet koska ei tuo itestaan oo menossa mihinkaan. Pitaa kattoo onko meilla ylimaarasta sen verran. Luulis kylla et on, varsinki ku Robertin palkka tulee huomenna.

Nyt meen. Pitaa muistaa laittaa veckans bejb tassa joskus myohemmin :D Tiianki jo kuka on tan viikon bejb.

No comments:

Post a Comment