Sunday, September 20, 2015

Bi Awareness Week (ja jotain muuta.)

Se on sellanen viikko nyt. Ja sit keskiviikkona on Bi Pride paiva! Ou jee. Kannattaa talla viikolla siis halata sita yhta biseksuaalista jonka tunnet (kaikilla on IHAN varmasti edes yks bissekaveri), jonka tunteita olet todennakoisesti tietamattasi loukannut joskus kysymalla hanelta jotain tosi typeraa :D Ma en varmaan osais edes laskea etta moniko on sanonu jotain naurettavaa. Toisten kommentit ja kysymykset on ihan niinkun sincere, ettei ne edes tieda etta se voi olla hieman naurettava asia tms, ja toisten kysymykset on ihan niinkun straight up loukkaavia (esim. se yks mun miespuolinen kaveri kuka kysy et oonks koskaan niinku "scissored another girl." Voi hyi helvetti. Ja kylla ma tiedan mista tollaset kysymykset tulee: ne vaan haluaa tietaa loytyyko multa mitaan runkkausmatskua niille :P)

Kerrataan viela:

  • Bi ei ole sama kun poly! Toki bimaailmastakin varmasti loytyy polysuhteita harrastavia, mutta niita loytyy myos heteromaailmasta ja homo/lesbomaailmastakin. Mutta siina missa suurinosa ihmisista on yleensa omistautuneita vain ja ainoastaan yhdelle kumppanille kerrallaan, siihen lukeutuu myos suurinosa biseksuaaleista. 
  • ...Ja siksi onkin typeraa kysya etta "onks sun mies/naisystavasta ok jos tapailet myos naisia/miehia?" Koska se etta on kiinnostunut molemmista sukupuolista ei tarkoita automaattisesti sita etta niista on kiinnostunut samaan aikaan ja jatkuvasti. Jos on jo partneri niin mihin sita enaa mitaan toista partneria tarvii? :D Ne sellaiset ihmiset ketka luulevat (ikava kylla, aika moni vasta kaapista kuoriutunut bisse) etta on tarve molempiin elattelee vaan sellasia ikavia stereotyyppeja. Jos on tarve kokeilla molempaa sorttia, mutta on ihan talleen monogaami, niin on sitte ehka parempi vaan unohtaa suhde kokonaan ja lahtea kalastelemaan. Mun ei tarvi. 
  • Ai miten niin ei ole kiinnostunut molemmista samaan aikaan? Eiko se oo just se pointti? Tiiatteko mika on jannaa siina kun tykkaa useammasta sukupuolesta? Se, etta se kiinnostus voi vaihdella tosi paljon. Monet bisset raportoi etta ovat aika silleen 50/50, toiset taas saattavat tykata yhdesta enemman kun toisesta. Itsellani vaihtelee kiinnostus. Etta joskus huomaan enemman naisia ja sit taas yhtena paivana huomaankin enemman miehia. Siis silleen miten parisuhteissa olevat ihmiset huomaavat toisia ihmisia. Ihan naurettavaa vaittaa etteiko parisuhteissa olevat kattele hyvannakosia ihmisia :D Joskus tosiaankin siis on sellanen kausi ettei miehia ole olemassakaan (paitsi Robert tietty) ja sit joskus naisia ei ole olemassakaan. Se voi vaihdella, eika sen tarvi olla mikaan 50/50 homma. Sehan voi olla vaikka sellanen 50/60 asia, niinkun eras Matti Nykanen kerran sanoi :P
  • Olen naimisissa miehen kanssa - olenko siis hetero? No en tietenkaan ole. Katoaako heterolta seksuaalinen suuntautuminen pariutuessaan? Onko han immuuni parisuhteen ulkopuolella oleville ihmisille? Lakkaako han ajattelemasta etta lempinayttelija(tar) on hyvannakoinen? Unohtaako han etta jos han joskus paatyy lopettamaan tamanhetkeisen parisuhteen, etta han jatkaa eri sukupuolta olevien tapailemista? Vastaus on melkovarmasti EI naihin kaikkiin.

Niin! En nyt viitti tasta jauhaa sen enempaa :D Toisiin asioihin! Eilinen retki onnistui. Piti siis tosiaankin vahan muuttaa suunnitelmia, mutta sen myota kerkesin sinne rannallekki. Oli kivaa. Tuli vahan variaki, enka muuten edes palanu auringossa, vaikka aika paskasti mielestani levitin sita aurinkorasvaa :D Siina oli kaks jotain sellasta piparkakun variseks muuttunutta mimmia ketka katto vaha sillee "hyi, joku tollanen haamu" mutta en ma kylla nahny mitaan kylttia mika ois sanonu etta "vain auringossa karahtaneet tervetulleita" :P Sit menin Nico'sista hakeen burriton. Se maistu samalle kun mun ensimmainen San Diego burrito vuonna 2008. Joka muuten oli just sielta samasta paikasta. OOOOOHHH. Oli kylla niin hyvaa. En oo burritoja syonny sen jalkeen ku Linda kavi taalla. Sillon oon viimeks mutustanu sellasta. Bussiki tuli melkeen heti ku olin kaynny Nico'sissa syomassa, ja sit kun tuliin Old Towniin nii seki bussi tuli heti! Kotimatkalla ei siis tarvinu kauheesti ootella. Onneks, koska oli kauhee pissahata, ja ma en viittiny pissata mereen :D Tosin jouduin kylla kavella sit loppumatkan pidatellen mut ei se mitaan.  Sit juotiin vahan kaljaa Robertin kans illalla. Vedin sellaset olymppialaissprintit kuulkaa tuonne kaljakauppaan kun kuulin etta 7 minuutin paasta loppuu kaljan myynti :D En tiia millon oisin, jos edes oon koskaan, juossu niin kovaa :P Kellossa oli viela 3 minuuttia jaljella. Robert sano etta mun jalat oli ku gazellin kun laukkasin menemaan liikennevalojen lapi.

Herasin tanaan aikasin ja kerkesin vahan jutella vanhempieni kans Skypessa. Jee! Niilla on kiva kellari. Olivat ite tehneet sinne kivan sohvan ja kaikkee. Sit tuli Robertin tyokaveri hakeen ja mentiin toihin Project Wildlifelle. Kyllapa oli kuuma :s Tuntu etta kohta tulee joku heatstroke. Mut oli kiva koska sain nayttaa sille miten kaikkee tehdaan ja se sai vihdoinki vastauksia sen kysymyksiin :) Kiva pystya olla avuks! Oli mukava tyyppi ja sen mieski oli tosi mukava :) Ois varmaan tosi kiva hengailla niitten kans joskus, talleen among married couples.  Ne hengailee Normal Heightsisssa aina valilla, sehan on tossa vieressa.

Mulla on huomenna orientation tuolla uudella koululla! Jonne en tieda varmasti edes menevani viela, koska vitun CSN opintotukihelvetti vaan jarruttaa eika anna vastausten kuulua. Ma veikkaan nain ettei sielta tuu mitaan rahaa. Niita nyt nyppii joku ihan vitusti niin etta voi olla ihan turha ootella mitaan rahoja. Mut kuulemma pitais olla ok hakee sita greencardii kuitenki vaikkei oiskaan koulussa. Nain lohdutti jotku yhella greencard foorumilla mita selaan joskus kun ahdistaa ja tarviin tietoo naista asioista :D Et kait se kannattaa kokeilla kuitenki! Vituttais vaan jos ei se oiskaan sit ok :s Mut kuulemma pitais olla. Huomenna pitais myos muistaa soittaa elainlaakariin ku en lauantaina muistanu. Teen sen varmaan sit kun tuun kotiin sielta. 

Mun bi-viikko tulee varmaan vietettya samoissa merkeissa kun kaikki muutki viikot. Paitsi etta Robertilla on yks lyhyt tyovuoro keskiviikkona ja sit kokonaan vapaata torstaina, eli saan itelleni vahan seuraa ukkelistani <3 :D Jee!

ps. lempparilintuja bongattu: eilen jalohaikaroita!!! ja tanaan ihan helvetin iso harmaahaikara. Mua myos puri pulu tanaan :D Naurattaa.

No comments:

Post a Comment