Wednesday, September 2, 2015

Ei niin vakavia, mutta silleen vahan huonoja juttuja.

Vittu jee! Sain ne helvetin kengat lahetettya eilen. Ei oo kaverista kuulunu kylla mitaan vaikka laitoin viestia sille eilen heti postireissuni jalkeen. Mutta ei se haittaa. En jaksais enaa vaantaa sen kans. Ja en ois yhtaan yllattyny jos se alkais vaantaa taas jostain. "Miksei siihen pakettiin sisaaltyny trackingia?" No en tiia. Jostain syysta posti haluaa rahastaa enemman. Varmaan niin etteivat mee out of business :P "Mikset ostanu trackingia?" No ku naa on sun rahat ja sulla ei ollu tarpeeks rahaa. Nyt tulee kuitenki jotain takasinki. No. Toivotaan ettei se ala kyseleen mitaan. Ja ork int!

Robertilla on huomenna vapaapaiva, jee! Me ei teha mitaan kivaa, buu :D Tassa meidan "kivat" huomiselle: lahetaan ruinaamaan anoppilasta rahaa etta saadaan vuokra maksettua :P Tosi kivaa. Ja sit pitaa kayda tuolla mun vanhalla koululla hakemassa kevaan arvosanat. Ja voi olla etta pyykkiaki tulee pestya siella. Ja toivottavasti sielta sais sen verran ekstraa etta paasis viemaan tuota Corneliaa elainlaakariin kun noi sen nenahommat ei kuulosta yhtaan hyvalta eika taa meinaa menna millaan ohi. Kolme viikkoa se on nyt tuossa parissy :/ Onneks se voi muuten hyvin kuitenki. Voishan sita elainlekurirahaa ehka kysella muualtakin. Jos vaikka isa ja faffa pistais vahan rahaa yhteen tms. Nyt kun mulla on uus korttiki! Nii pystyisin sit maksaan kortilla sen kaynnin. Joku kuuskymppia se on muistaakseni, se kaynti + laakkeet. Viimeks saatiin ekstraa, mut nyt en kylla pyytais ku sit se maksaa enemman.

Vituttaa ku oon nyt syonny pastaa 4 paivaa perakkain. On aina nalka sen jalkeen kun oon syonny ku yritan teha sita silleen vahan etta riittaa toisellekki paivalle. Tuolla ois maissitortilloja mut ei oo mitaan taytetta. Tai on mustia papuja, mut pelkat pavut ja juusto on aika paska taco. Robertin piti ostaa kermaviilia ja soijauhelihaa, mut nyt ei oo varaa mihinkaan. Meilla ei oo edes vessapaperia :D Eika saa ostettua ku huomenna vasta. Vessapaperitelineessa roikkuu pikaruokaravintolasta saamia servetteja joilla pitais parjata huomiseen asti. Ja ma kusen jatkuvasti, etta tasta tulee hyvinkin mielenkiintoinen paiva :D Toivottavasti ei tarvi paskalle lahtea :P Sehan tekis tasta paivasta kunnon trillerin :DD Nyt pissattaa, mutta jos nyt pidattelen viela hetken.

Tiiatteko mika ois tosi kiva? Jos en aina nukkuis yhteen asti. Sillon Robertin pitaa alkaa valmistautua toihin. Eihan siina kerkee hengailla ollenkaan. Ei kerkee teha mitaan aikuisten nakuilujuttujakaan koskaan ku yks vaan kuorsaa aamupaivan lapi (eli mina.) Illalla sit kuitenki vaan vasyttaa ja Robert nukahtaa lapparin lampo palleillaan tahan nain. Tosin kylla siina menee mullakin monesti silmat kiinni, mutta heti ku alkaa unihiekka painaan silmilla niin jaksan menna tonne sankyyn. Toisin kun eraat ketka sanoo etta "miks oot aina niin ilkee?" ku yritan ihan natisti passittaa sita sankyyn nukkumaan :D Jaajaa. Jokaisellahan saattaa olla omat kasityksensa ilkeydesta. Joo nee. Meenpa kaymaan tuolla pihamaalla ja soittelen sinne anoppilaan. Onpa ollu harvinaisen tylsa viikko. Ei niinku mitaan jannaa ollenkaan. Ei edes mitaan sellasta perusarkee edes. Vaan niinku sellanen tasasen harmaa blooooo. EI MITAAN. On kait seki ihan ok. Ehka toi vessapaperikriisi nyt vahan tuo jannitysta elamaan :P

2 comments:

  1. jos tulee kakkoshätä, miksei ykkönenkin, kun ei oo paperia niin siitä vaan suihkuun pesulle. eikö suurin osa maailman ihmisistä muutenki pese ittensä tarpeiden jälkeen vedellä ku pyyhi paperiin :D

    ekoelämää hetkisen !

    ReplyDelete
    Replies
    1. nain Robertki sano :D ajatus kuitenki hieman ahdisti, etta jos joka kerran jalkeen tarvii hypata suihkuun :D mut hyvin tuli parjattya ja eilen sai vessapaperia, jee!

      Delete