Wednesday, September 16, 2015

Taas mentiin..

Just joo. Multa yritetaan peria opintolainaa takas. Good luck with that! Niinku mun tamanhetkisesta hakemuksesta nakee niin mulla ei ole ollu tuloja viimesen vuoden aikana, muuta kun siis noi opintotukihommat, mutta niita ei lasketa siihen. Tuli oikeen muistutusmaksu siihen paalle! Uuh. Vituttaa ku tarvii koko ajan olla lahettelemassa niille kaiken maailman viestija siita ja tasta. En oo kuullu viela siita opintotuestakaan mitaan. Tuskinpa tulee mitaan. Tasta koko hommasta ei tuu mitaan. Mistaan ei tuu koskaan enaa mitaan. I QUIT. Meen makaamaan tuonne tielle niin ehka joku auto ajaa mun paalle :P  Voi jeesus tata paskan maaraa..

Taa paiva on tahanmennessa ollu kylla melko surkuhupaisa. Sellanen etta kaikkia pieni arsytyksia sattuu. Sehan voi tietenki johtua siita kun on jo valmiiks arsyyntyny, niin sit tuntuu kaikki pienetki jutut arsyttavilta. Tiputin mun pillin matkanvarrella ku kavin kioskilta hakeen limsan. En osaa kayttaa tulitikkuja niin tunsin oloni ihan tays aalioks. Ihmiset varmaan nauraa ku kattoo et tos on tollanen tosi alaikaisen nakonen mimmi kuka yrittaa sytyttaa tupakkaa tulitikuilla eika meinaa onnistua :D Taalla siis aina saa ilmaseks monista paikoista sellasia ihan paskoja pahvisia tulitikkuja jotka menee poikki monesti ennen ku niilla edes tekee mitaan, ja sit kun saat sen palamaan, niin poltat nappis siina samalla ja reagoit heittamalla koko tikun helvettiin siita. Mulla oli 2 dollaria ja Robert ehdotti etta kayn ostaan itelleni limsan tai vaikka kaljan. Ostin limsan, ku en nyt viitti itekseni kaljotella keskella paivaa :D Mutta kun tulin kotiin ja sattu jos toistakin kommellusta, ajattelin etta ois se kalja ehka sittenki ollu parempi idea :D Ku iso tolkki PBR:aa on alle 2 dollaria. Sainpa myos tietaa et nyt kun meidan kioskin omistaja on vaihtunu nii ne hyvaksyy taas passeja henkkareiks! Nii jesssss, ma pystyn sit taas ostaan sielta kaikkee tollasta aikusten viihdykketta niinkun kaljaa ja tupakkaa :D Siis jos ois rahaa, tietenki.

Mut joo. Kun oon nyt kerenny tassa naureskella omalle huonolle putkelle, niin muistin etta onhan tassa jotain hyvaakin. Perheelta tulee nyt Cornelian laakarinreissun rahat, niin saan vihdoinki vietya sen elainlaakariin. Se kuulostaa tosi surkeelta, mut silla nayttais muuten kylla olevan kaikki hyvin, ettei silla ehka oo mikaan hengenhata. Harmittaa vaan etta se on ollu vahan kipee jo kuukauden verran, ja mietin etta onkohan laakkeista enaa edes mitaan hyotya tassa vaiheessa. Mutta parempihan se on vieda. En ma halua kuitenkaan etta se heittaa veivit ennen aikaansa, kun silla ois noita kilometrja viela tankissa jaljella!

Anoppi soitteli ja kerto vaihtoehdosta tolle koululle mihin nyt TOIVOTTAVASTI meen tan kuun lopussa. Kiva tietaa etta on olemassa vaihtoehtoja ihan taallapain (ettei tarvi muuttaa mihinkaan Losiin tms. KU EN HALUU, vaikka kuinka glamouria oiski mukamast asuu siella :D) ja HALVEMPIA. Ois pitany heti hakee sinne :D Tosin niilla on vaan toi vet assistant program, eika tech programmia ollenkaan. Mut sithan sita vois hakee muualle sinne tech programiin. Esim. Pomonassa on sellanen. Mut sit pitais olla ajokortti, koska se on kahen tunnin ajomatka. Mut kyl ma ehka pystyisin ajaa 2 tuntii kouluun. Oishan se vaha vittumaista joka paiva, mut ku en ma mihinkaan Pomonaankaan haluu muuttaa. Eika Robertkaan. Oe voe.

Ei fittan. Eiko nyt joku asia vois jarjestya? Koko ajan heilutellaan kaikkee edessa, silleen etta toivo nousee taas. Sit vedetaan matto alta. Tulee joku typera este eteen taas. Koko ajan. Eiks joku YKS asia vois niinku menna hyvin valilla? Siis tarkotan nyt naita mun koulu/finanssi/tulevaisuusjuttua. Sehan on jo yks hyva asia etta Cornelia paasee elainlaakariin. Mut seki raha piti ruinata sellasilta kenella on itellaki vaha heikosti rahaa. Enaa ei edes jaksa itkettaa nama tallaset asiat :D Sita on kato kerenny tottua jo siihen etta menee koko ajan vaan huonosti :P Kaitpa sita voi ihminen totutella kaikenlaiseen jos on pakko. No. Ainakin netti ja tv on pysytelly paalla, puhelimiakaan ei oo laitettu kiinni, ja sahkot pelaa. Eikohan se oo jo aika hyva juttu :P Niin kauan ku on ne sellaset nii kaitpa sita parjailee. Nakee ainaki pyyhkia pyllya ja sellasta. Ulkona on ihanan syksyinen ilma ja mukissa vanilijakolaa. Koitanpa vahan iloita vaikka siita. 

4 comments:

  1. ei hele, itelki ollu joskus tommonen olo että jos nyt meen kehä ykköselle makaamaan ni kyllä sieltä jossai kohtaa joku rekka ajaa päälle :(

    paskaa ku on paskaa. ei ne tsemppailutkaan mitään auta kun kokoajan tulee tollasia kurjuuksia :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. joo, nainhan se on :/ et sama kuin paljo joku pitaa peukkuja pystyssa ja kaskee olla positiivinen nii ei se enaa jossain vaiheessa sit auta ku koko ajan sattuu ja tapahtuu :/ menee vahan usko siina vaiheessa!

      Delete
  2. :/ tosi harmillista:/
    Miks muute se joku omistaja ei kelpuuttanutkaan passia henkkarina?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ei mitaan tietoo. ne oli muutenki vaha erilainen 7-11, et niilla oli kaikkia ihan pimeita saantoja siina missa muilla niitten liikkeilla oli kaikki samat. mut nyt niilla on uus omistaja ja kaikki saannot on samat ku muissa liikkeissa. huh!

      Delete