Wednesday, December 6, 2017

Brandy, you're a fine girl.

Huomenta! Se on 7.30 aamulla, ja oon taas jotenki reippaasti jaksanu nousta Robertin kans tana aamuna. Niinku oon oikeestaan viime viikosta lahtien. Oho.

Hyvaa synttaria myos sulle, Suomi. Tuo maa mista minakin oon alkuni saannu :P Herattaa kaikenlaisia sisaisia konflikteja tuo itsenaisyyspaiva joka vuosi, kun on talleen ulkosuomalainen. Sita tietenki tuntee sellasta ylpeytta koska ei enaa asu siella ja haluaa pitaa kiinni siita ulkomaalaisesta identiteetistaan ettei se mee ihan kokonaan hukkaan, mutta toisaalta kotimaan ylpeys on vaha sillee varattu sellasille natseille ja muille ikaville ihmisille, nii sit havettaa tuntea minkaanlaista ylpeytta koska ei halua etta kukaan sekottaa sen sellaseen isam_maallisuuteen. Se on aina vaha vaikeeta. Mut kiitos kaikesta, Sumppu. Oot ihan jees, vaikka sun talvet onki vaha vitusta. Tai no ei oo, koska pimpsathan on lampimia. Talvi ei. Talvet on siis jostain ihan muualta.


Tana aamuna peilista kurkisti Robert Plant. Tukkaa on joka puolella, ja kiharalla ja hohhoijaa. Tan kans en nyt jaksais alkaa tappeeleen yhtaan, nii toivottavasti ei tarvi menna pyykkitupaa kauemmas tanaan. Kaikki alko siita etta yritin vaalentaa juurikasvua maanantaina. No ei ihan menny kylla nappiin. Olin ostanu ihan vaaraa voluumia, nii ei tietenkaan tarttunu, mutta haisi voimakkaammalle ku mikaan tollanen tokotti mita oon ennen kayttany, ja toki valu sellaset ihanat bleachvedet silmiin suihkussa nii etta tuntu etta ripset palaa irti :))) Kuulu vaha sellasta itkua ja valitusta tuolta suihkusta naapureillekki ku olin jattany ikkunan auki. Etta olipa turha keikka. Vaalennusainehan kuivattaa tosi paljo, nii naista tuli vaha sellaset niinku ois rautalangalla nostettu naita sivuista ylos -__- ja sit jouduin kayttaa hiustenkuivaajaa joka tekee niin etta niihin tulee voluumia, mut ei silleen kivasti, vaan tosi typeran nakosesti. Ja kun en edes jaksanu ihan kokonaan niita kuivattaa, nii sit aamulla oli myos kiharoita all over the place. Etta nain naiden kolmen yhdistelma nakyy nyt paassa :D Pitaa AINA muistaa etta vol 40 on se oikee savy, silla lahtee jopa mun tummatukkasten kaverien oma vari, nii se on se mika toimii. Nyt ollaan taas lahtopisteessa. Uutta monjaa pitaa hankkia tukkaa varten. Sitapaitsi Robertin kuulu ne varjata, mutta oli nukahtanu sohvalle. Mun taas piti leikata sen hiukset, mut voi nyt ollakki ettei tarvikkaan. Kerron lisaa tasta joskus, nyt en jaksais arsyyntya :D


Ei menty sinne December nightsiin, ja ei edes harmittanu ku vasta nyt ku nain kuvia sielta. Hoh. No, mut toisaalta, palella ulkona ja tungetella tuhansien muitten kans ei oo nii hirveen houkuttelevaa. Sita edeltavana iltana koristeltiin kuusi. Eilen kavin ostaan pari lahjaa, ne vois laittaa papereihin tanaan. Koitin loytaa jotain kivaa Robertin sukkaan/kalenteriin, mut ei siella ollu kylla oikeen miehille mitaan kivaa. Oli viskinhajusia kynttiloita, jotka oli sellasissa metallisissa ja puunvarisissa purkeissa. Onks se nyt jotenki miehekasta? :P Siella oli kaikkee meikkia, hiusjuttuja, paivakirjoja yms naisille kylla, ja sit oli lapsille kaikkee. Ja ne ei musta ollu mitenkaan hirveen sukupuoliteltuja ne lasten jutut, ku oli vaan jotain Star Wars legoja ja karkkia ja puuhajuttuja :D Vois joku paiva ryhdistaytya ja lahtee tasta kotoa jonnekki seikkailemaan sukkajuttujen perassa. Aattelin sellasia perusjuttuja mita yleensa tulee laitettua, et vaikka 5 dollaria Jack in the Boxiin, kymppi Beaveriin, karkkipussi, rookiaski, pieni viskipullo, raaputusarpa, kalsaripaketti, jne. Kivaa tallanen :D Sanoin kylla Robertille etta they can't all be winners, nii mietin et pitaisko ihan lapalla laittaa jotain semityperaa sinne joku paiva :D Sellasta mita ma veikkaan etta Robert laittaa mulle on tuoksukynttilaa, ehka jotain kosteusvoidettu ku oon nyt valittanu viikkotolkulla sita etta jalanpohjissa rakoilee, kasidesia, ja just kans jotain pienta lahjakorttia johonki Taco Belliin tai Burger Kingiin :D  Ja sit tietty jotain karkkia. Pitais myos keksia etta mita muuta sille ostais joululahjaks ku nyt yhen oon ostanu, mut en haluu et menee siihen etta kaikki sen lahjat on ihan sponsored by Target, koska oltiin yhessa kattelemassa ideoita siella, ja menee sit jotenki liian helposti arvattavaks. Ja jos Targetista ostaa nii voi pian olla et me ostetaan toisillemme samat asiat :D Ku tykataan kuitenki kaikista samoista jutuista ja ihailtiin siella samoja juttuja. Oi voi. Mut jotenki nyt tana vuonna on ihan hirveen vaikee keksia yhtaan mitaan. Blaaa. Jonku vinyylin vois kylla jostain repasta. Ja ehka jonku kivan paidan.


Nain kivaa unta. Siina oli Taika Waititi :D Ja oltiin jossain isossa talossa missa oli jotku tsembalot, mut ei mitkaan sellaset megabailut, vaan etta siella oli muutamassa eri huoneessa ihmisia juomassa ja keskustelemassa. Istuttiin jonku ison poydan aarella ja Robert oli silleen et hei, mulla ois sulle yks juttu, ja sit se istutti sen siihen mun viereen ja aloin tietenki kiljumaan. Ja sit vaan hengailtiin ja juotiin kaljaa ja sit ehka ihan vahan seurailin sita siella talossa. Stalkkerhullu apua.


Maevella loppuu laakekuuri tanaan, mut en kylla huomaa melkeen mitaan eroa. Joutuu siis soittaa elainlaakariin. Onneks on varaa kuitenki vieda ku oon vaha saastelly rahojani. NII JA SAIN JOPA LISAPALKKAA sunnuntaina. Kan juu beliiv it? Koska ma en melkeen voi uskoa. Se johtu ihan siita etta valitin ku on nii helvetin kiire eika kukaan jaksa tulla naapuriin auttaan, nii sanottiin et jos nyt kestat viela hetken nii voit ottaa vaha ylimaarasta. Minahan otin. Ja kestin. Eilen ei sit hirveesti kylla haitannu ettei tullu mitaan lisamaksua, koska YHEN kerran tarvi kayda naapuriin avaamassa oven. Melkeen ois voinnu repasta sen lapun siita ovesta kokonaan pois ja pitaa virallisesti suljettuna koko paskaa. Onneks nyt kohta tulee uusia sukkia, nii ehka siellakki sit kauppa kay.


Ei kait tassa sitte muuta sen kummempaa. Jotenki haluais juhlistaa Suomi 100 mut ku ei oikeen tiia miten. Ei oo mitaan ideoita. Enka omista mitaan sinivalkosta oikeen edes :P En edes Suomen lippua, herre gud. Aika paska ulkosuomalainen. Pyykkia aattelin lahtee peseen tassa nyt ennen ku nuo helvetin poraaja aijat saapuu paikalle. Tosin en tiia onks niilla mitaan poraamista tanaan ku oli eilen peitetty ne aukot tossa maassa. Nii ehkei ne tuukkaan. Mika ois kiva, ku on nyt viikon saannu kuunnella joka paiva ku aijat jyraa ja poraa ja hioo aamukaheksasta puoli neljaan asti. Kaveri valitti sita ku han heraa siihen ku ne on ollu sen makuuhuoneen ikkunan alla, mutta han sentaan lahtee joka paiva toihin pakoon tata metelia, kun taas ma oon melkeenpa joka paiva kotona ja oon saannu kuunnella tata metelia alusta loppuun asti. Mutta ohi on! Ja nyt pyykille, ja sit rotille laake ja aamupala ja sit vois itekki ottaa aamupalaa ja jatkaa vanhojen Salkkareiden kattomista. Mun kanava on otettu pois jyytyybista, siis ei mun, mut se kanava mista ma katoin tan hetkiset jaksot, nii oon tyytyny sit vanhojen kattomiseen ku mulla on vaan 3 DVD kokoelmaa itellani. Nii.

No comments:

Post a Comment