Saturday, December 16, 2017

12 Days of Christmas: 4.

Eilen sukastani loyty What We Do in the Shadows!!! Robert taas sai surkeen kupongin taas multa, ja kaytti sen aika pian sen saamisen jalkeen. Se anto kylla yhen hyvan idean, etta voisin taiteilla sille jotain, ettei aina tarvi antaa mitaan paskoja kuponkeja, mutta mun maalit on jossain tuolla kaapissa laatikossa ja niihin on vaikee paasta kasiks, ja multa on moni vari loppunu kesken ja en nyt sen takia lahe ostaan mitaan uusia vareja, kun ei mulla oo edes rahaa. Saa naha mitaan tanaan keksin! Ja mita Robert tuo. Huomenna sentaan voi palata taas siihen ettei tarvi teha mitaan omatekeleita.


Kaytiin kattoon se uus Star Wars, koska mun sukasta toissapaivana tuli se dinner + lunch/dinner ja sain valita mita mennaan kattoon. Se oli joko tuo tai the Disaster Artist, mika kylla halutaan edelleenki naha, mut Star Warshan on aina vaha parempi, nii mentiin kattoon se :D Ja oli kylla aikamoinen! Tykkasin tosi paljo. Ei kylla puuttunu toimintaa ainakaan! Ja oli myos siistia naha Infinity War trailer kankaalta. Vaikka sen trailerin oon jo kattonu vahintaan kymmenen kertaa :P Sit tultiin kotiin, ja hengailtiin hetken aikaa koneella. Robertilla ei oikeen ollu hyva olo, koska meille kay aina nain, etta syodaan teatterissa popcornia silla paskalla oljylitkulla mika esittaa voita, tyhjaan vatsaan, ja siita tulee huono olo. En tiia miksei ikina opita tasta mitaan :D Mut sit kun oli parempi olo mahassa, niin kaveltiin tohon Adams avenuelle syomaan Tajima ramen baariin. Ma tykkaan ramenista, Robert ei oo sillee suuri fani, mut ma sain valita. Mut ei ollu kylla haapposet ruoat. Arsyttaa se, jos jossain joku ruoka on vegaaninen tms nii se pitaa tuunata jotenki super terveelliseks. Tuossa ei ollu tavalliset nuudelit, vaan sellaset vihreet pinaattinuudelit. Ei ne mitaan pahoja ollu, mutta ihan tavalliset ois kylla ollu paremmat. Ja se liemi oli siella kulhon lopussa sellasta erityisen suolasta nii ei viittiny edes kokonaan syoda. Oisin muuten ihan hyvin voinnu itekki tilata kaljan siella, koska ei ne kattonu Robertinkaan henkkareita, ja sama oli ku kaytiin Hooley'sissa ennen leffaa, Robert tilas kaljan eika kyselty mitaan, nii oisin varmaan itekki voinnu tilata. Oon huomannu etta ku kaytan vahemman meikkia niin kysellaan papereita vahemman. Eiko meikki yleensa vanhenna? :DD Ilmeisesti se ei toimi niin kaikilla, koska jos laitan vaan ripsivarit ja kulmakarvat niin oonki ihan oikea kolmekymppinen. Sitapaitsi siella Tajimassa ne Sapporot oli vaan 2 dollaria, nii ois voinnu ottaa. No, joku toinen kerta. Jos sellasta edes tulee. Safehousessa oli paljo paremmat ramenit mutta sain just tietaa et se on menny kiinni ;_____;  North Parkissa on kylla viela Underbelly ramen baari, mut se on aika kaukana nii ei jaksa lahtee sinne, ja sit Normal Heightsissa on viela joku toinen. Joutuu kokeilla ku toi Tajima oli vaha pettymys. Tultiin kotiin ja katottiin vaan videoita ja syotiin karkkia ja mentiin aikasin nukkumaan.

En saannu vaihettua vuoroja, nii en saa pitaa vapaapaivaa Robertin kans huomenna :/ Muutenki arsyttaa koko tyokuvio talla hetkella. Pomolla on keskiviikkoon asti ihan hirveesti hommaa, mika on edellisina vuosina tarkottanu sita etta saan itelleni kaikki vuorot, mut nyt ku sen mies on siina seinan takana vahtimassa omaa liikettaan, ei niitten tarvi maksaa kenellekkaan ylimaaraselle et tulee toihin. Mut se myos meinaa sita, ettei kauppa kay kauheen hyvin, ku kokemuksesta tiedan ettei kukaan tuu sinne jos liikkeen ovessa on lappu missa lukee tuu tohon naapuriin hakeen jos tarviit jotain -__- En myoskaan ymmarra miks ne kuvittelee ettei mulle tarvii maksaa tuosta samasta hommasta sunnuntaisin ja tiistaisin. Kaitpa se on se ku "siella joku on jo valmiiks" -__- Muutenki varmaan kauppa kaynny tosi huonosti tolleen ku se mies kuitenki lahtee aina kesken paivan kotiin. Oli se sentaan tainnu ajoissa menna sinne eilen, koska me pyorahdettiin siina yhentoistamaissa ja siella oli jo pulju auki. No, tehkoot mita tekevat. Kait se on viela ihan kiitettava asia etta saa olla ollenkaan.



Ei kait tassa muuta. Myohemmin sit paiva vitosta. Eilen piti tulla paketteja, mut ei tullu. Jos posti tois tanaan?

No comments:

Post a Comment