Wednesday, December 13, 2017

12 Days of Christmas: 2.

Paiva ei oo viela ohi, enka sukkaani oo kurkistanu koska siella ei viela oo mitaan ku vasta sitte kun Robert tulee toista. Mutta mulla oli vahan ongelmia hankkia sille mitaan, koska lompsasta loyty 62 dollaria aikasemmin tanaan, ja posti vei siita sellaset 50.51, kiitos paketin lahettamisen. Kateen jai femma, ja silla piti keksia jotain kivaa. Kerroin tilanteen Robertille ja kysyin etta pitaisko vaan antaa koko kahentoista paivan lahjasateen vaan olla, ja se vaan vinkkas etta alappa luovaks. Niinpa kavin sille ostamassa viimesilla viidella dollarilla raaputusarvan, mita olinki jo ainaki yhelle paivalle suunnitellu, ja sen annan sitte huomenna. Talle paivalle rustasin kupongin 20 minuutin hierontaan, koska ajattelin etta sille saattais olla tarvetta, ku viesteista nakyi etta mies on vasahtanyt. Ja muutenki, on kiva jos huomiselle on sit joku tollanen ostolahja, ettei joka paiva siihen asti etta tulee lisaa rahaa oo joku tollanen kotitekonen kehno kuponki. Perjantaille joutuu keksia jotain. Mietein etta voisin ehka vasata jonku siivouskupongin, vaikka etta siivoan 2 tuntia herran valitsemista kohdista. Niinku etta jos se haluaa vaikka etta siivoan olohuoneessa tunnin ja sit vaikka vessaa toisen tunnin tms.

Tiian etta ois pitany saastaa taman kirjottaminen myohemmalle, mut ku tiian etten tuu blogittamaan uudestaan ku vasta huomenna :D Nii sai olla. Paljastan huomenna sitte mita sain sukasta tanaan.

On kiva etta sain nyt kerranki lahetettya Suomeen joulupaketin. On kylla aikamoista rahastusta tuo homma. Muistan ihan selvasti etta on ennen maksanu vahemman. Mun paketti ei sitapaitsi painanu melkeen mitaan ku siella on enimmakseen vaatteita! Ja viela lasten vaatteita, nii ne on kaikki sellasia painottomia liruja. Ja se postimieski oli nii mukava ku ensin menin sinne tiskille sellasen laatikon kans mika maksaa yhen hinnan ja sit sinne saa tunkea nii paljo ku vaan mahtuu. Kysyin silta just etta tuleeko paljo lisamaksua jos tallasen lahettaa Suomeen, ja se sano etta tulee, ja paljo, etta otappa ihan vaan tollanen normilaatikko, nii tulee halvemmaks. En edes halua kuvitella kuinka paljo kalliimmaks ois tullu tolla flat rate laatikolla ku nytki meni viiskymppia noinki kevyesta paketista. Otin sellasen medium laatikon joka oli sitapaitsi halpa (flat rate laatikko oli melkeen 14 dollaria, tavallinen mediumlaatikko oli jossain siina kahen ja kolmen dollarin valilla) ja kaikki lahjat mahtu sinne just sopivasti, ja ois siihen ehka viela yks tai kaks pienempaaki mahtunu. Niilla tavaroilla oli melkeen tilaa liikkuakki siella laatikossa :P Jouduin myos ostaa pakettiteippia koska taalla postissa ei teippailla paketteja sun puolesta, pitaa ostaa rulla sita vitun teippia. Niita mulla on 2 jossain taalla kotona piilossa koska en ikina muista ostaa laatikkoa kotiin, teipata ja tayttaa se ja sit vasta menna postiin sen kans. Nyt on siis kolmaski rulla. Sita ei tuu ihan hirveesti kaytettya, taytyy sanoa. Jessica kerto etta kun se aikasemmin tana vuonna laitto mulle kooltaan pienemman paketin ku tuo minka ma nyt laitoin menemaan, nii se makso 63 euroa :s Etta en valita! Sen paketti tosin tais painaa vaha enemman ku se lahetti mulle kameran. Mut silti.


Kerronpa viela vahan vahemman joulutunnelmallisen jutun tassa, etta eilen ku olin bussissa matkalla kotiin, alko sellanen ahistava olo ja se johtaa siihen etta yskin ja sit se yskiminen menee sellaseks yokkailyks. Se onneks meni sitten ohi koska luin kirjaa ja unohdin kaikki yokottavat olot siina samalla. Kotona se tosin ilmeni taas ja yokotti. Se meni taas ohi kun join vaha kaljaa ja vaan olin tassa. Se palas viela hetkeks kun olin menossa nukkumaan mutta nukkumaanmenovalmistelut sai senki pian pakotettua teihinsa. No, nyt kun olin tulossa kioskilta, nii sama olo teki tuloaan taas. Ja kun tulin kotiin paatin olla taistelematta vastaan ja kavin random laatalla. Mietein etta jos taa laatta on yrittany tehda tuloaan jo eilisesta asti, nii kait se on vaan parasta antaa sen tulla. En tiia nyt etta tuliko oikeesti yhtaan parempi olo, muttei ainakaan yokota enaa.


Ja nyt palataan takaisin jouluohjelmaan ennen kun pistan taman postauksen pakettiin; meian Molly on nyt innostunu joulukuusesta tosi paljo. Ei se oikeen ensin ollu, mutta nyt on. Yrittaa nappailla kasillaan meian matalalla roikkuvia joulukoristeita, ja aikasemmin se kiipes hakin paalle ja yritti Robertin joulusukkaan. Nain se joulutunnelma alkaa :D


Ja koska Robert keskes tulla kotiin ku kirjottelin tata niin voin kertoa etta sain silta Rubios lahjakortin! Sinne siis ens tyovuorolla lounaalle!

No comments:

Post a Comment