Monday, December 11, 2017

You're Dead.

Jaha. Nyt se sitten sattui sekin; servaaja tuli ovelle paperikasan kans niihin mun maksamattomiin lainoihin liittyen. Tai, ei se edes ovelle kerenny, olin ite tulossa ulos taalta ku oli pyykkituvalle asiaa, ja se naki et tulin tasta osotteesta ja juoksi kiinni ja silla oli tosi kiire. Jos taa juttu on yhtaan niinku noi Robertin luottokorttivelat (kavi nimittain tollanen servaaja viime viikollaki; mut se oli optimistinen mukava mies, kuka sai ymmartamaan etta kaikki jarjestyy kunhan soittaa numeroon ja ei tartte maksaa koko summaa jos ei pysty, asia on ihan neuvoteltavissa) nii sinne soitetaan ja jutellaan asiasta ja ne vissiin sit kertoo miten edetaan. Jos ei soita, niin sit saa vissiin ajan oikeuteen. Etta tosiaanki meinaan soitella. Mutta koska kyseessa ei nyt oo mikaan pieni luottokorttivelka, vaan sellanen megaplajays opintolaina a la Kingdom of Sweden (niinku tossa lukee oikeen, etta haastajana on nimenomaan kuningaskunta Ruotsin) nii mietinpa vaan etta saako tota nyt enaa neuvoteltua alas ollenkaan. Enpa usko, ku ne mahikset oli sillon aikoinaan. Tyhmasta paasta karsii koko kroppa, elama, kaikki sun ymparilla jne. Be right back; meen loikkaamaan jonku auton alle.


Hetken itkeskelin tuota, mutten kyynelehtimisiltani saannu aikaseks soitella sinne tanaan, mut keskiviikkona ois tarkotus. En sit enaa jaksanu murehtia ku siita tulee nii vasyneeks ja oon jo viettany nii suuren osan tata vuotta stressaten tahan aiheeseen liittyen ja itkien ja maha kipeena ja liian kannissa jne jne jne koska on masentanu niin paljon. Kerran leikein olevani 17 vee ja vaha yritin muka viiltaa ranteeseen. Olin juonnut muutakin kun olutta, se on nain vanhempana ja stressaantuneena vaha huono juttu nakojaan. Ma en oo ikina ollu kylla mikaan pro-viiltelija muutenkaan, ettei tarvi ihan hirveesti huolestua. Naytti lahinna silta etta Maeve oli roikkunu mun kasivarresta aamupalalla, niinku silla on tapana. Ja typera olohan siita tuli, kun seuraavana paivana mietein etta jos ois vaan menny nukkumaan kiltisti, nii aamulla ois ollu parempi mieli. Tai ois vaikka vaivannu jotain kaveria. Tai ihan mita tahansa muuta. Hopissy rotille! Laittanu jonku paskan leffan pyorimaan. (Muistelisin niin etta kylla ma sit jotain katoinki. En muista enaa mita. Ja soin jotain mikrojuustomakaroonia. Tasta nyt on jo jonku aikaa, ONNEKS.) Nii, nii sit ku en jaksanu surra tanaan nii jatkoin vaan elamaa ja pesin ne pyykit ja leikein rottien kans ja yhessa vaiheessa mietein etta ku ei taa tasta istumalla parane, etta siivoaisin kans. Se into sit meni, mika on ihan normaalia :P Etta niin se elama vaan jatkuu. Yhelle kaverille sanoin tassa pari paivaa sitte etta oon viime aikoina vaan koittanu nauttia elamasta, koska en ma nyt muutakaan voi. Ajattele jos asiat sit paheniski joku paiva? Nii sit oon tuhlannu hyvaa aikaa itkuihin sun muihin, kun oisin voinnu saastaa ne siihen kun asiat on oikeesti tosi huonosti. Toivon todellakin, ja hartaasti, ettei mun tarvi kayttaa tata filosofiaa taman enempaa. Ettei ne asiat oikeesti mee niin huonoiks etta joutuu muistuttelemaan itteaan etta tassa sita nyt ollaan, onpa hyva ettei tullu murehdittua liikaa ku nyt joutuu senki edesta.


Me muuten kaytiin sittekki siella elaintarhassa ja uusittiin ne kortit. Nahtiin se uus Africa Rocks osio. Ensin luultiin et se oli sellanen tosi pieni ja surkee, ku tuntu ettei siella ollu muuta ku ne paviaanit, mut sit ku sen kiersi sen paviaanihomman, nii sielta paljastuki vaikka mita! Ja se oliki aika iso se koko homma. Nain lemureja ensimmaista kertaa ikina. En oo sellasia ennen missaan nahny, ku ne asuu siella Madagascarin saarella ja varmaan aika harvalla elaintarhalla niita on. Siistii. Soin ison pehmiksen. Ja sit kotona soin nakkisampylan. Ja sit omenaa suklaahummuksella. Ja sit popcornia. Aikamoinen sirkusruokailu koko paivan. Mikas siina.


Robertilla on perjantaina vapaapaiva, ja myos sunnuntaina. Yritan vaihtaa sunnuntain lauantaille nii ois sit 2 vapaapaivaa yhessa. Nyt tarvis sellasta. Ja vois sit vaikka menna puistokaljalle sunnuntaina! Se ois kiva.


Joo'o. Nyt se tuli kotiin nii katotaan varmaan noita papereita. Ja yritan olla ruikuttamatta yhtaan enempaa tanaan.

No comments:

Post a Comment