Thursday, December 14, 2017

12 Days of Christmas: 3.

Tanaan sain 2 "Kindermunaa" ja kuponging! Let me explain miks lainausmerkeissa. Amerikassa ei siis saa myyda mitaan tollasia yllarimunia missa on se sellanen nimenomaan yllarimuna, koska Amerikkalaiset lapset on nii tyhmia etta ne tukehtuu niihin ja sit oikeussali kutsuu. No ei nyt ihan noin kuitenkaan, mut just etta lapset vois tukehtua ja silleen. Eli kun oon Kanadalaiselta kaverilta saannu Kindermunia, ne on periaattessa tuota tanne laittomasti. Niita ei siis saa edes tuoda tanne. Mut Kinder (tai onks Nestle kuka omistaa Kinderin?) keksi etta pitaahan Amerikan marketille keksia jotain, nii ne keksi sellasen munan missa on yhella puolella sellasta Kinder levitetta mika maistuu ihan sille valkoselle osalle sita Kindermunaa ja siina keskella sellasta suklaapalleroa minka keskiosa on sellasta Kinder Bueno keskiosan makusta, ja sit toisella puolella, ku kuorii sellasen muovin, on joku lelu. Laitan joskus kuvan niista, koska taa selitys ei nyt ehka oo mikaan maailman paras.

Sain myos kupongin missa luki etta "dinner/lunch + movie of your choice" ja kuponki oli tarkotettu huomiselle. Mennaan siis kattoon uusin Star Wars huomenna! Ja Tajima ramen raflaan syomaan. Koska on ollu nuudelisoppahimoja viime aikoina. Mulla ei oo mitaan Robertille huomiseks nii joutuu just keksia jonku kupongin :s  Se muuten lunasti eilisen kuponkinsa, mutta hieronnan sijasta se otti paan rapsuttelun kahenkymmenen minuutin edesta samalla ku yritettiin kattoo sita viimesinta Star Trek leffaa, jota oli jotenki vaikee seurata. Oltiin molemmat sitapaitsi tosi vasynneita ja mentiin nukkuun aikasin.

Oon tassa nyt kaks paivaa yrittany vaihtaa sunnuntaivuoroa lauantaille ja joka kerta sanotaan et "en oo kylla nyt varma, voi olla etten voi mut katotaan nyt nii vastaan sit myohemmin." Eilen illalla ei kuulunu vastausta eika oo kylla tahankaan mennessa. En tiia yrittaako se vaan saada unohtamaan koko homman, mun pomo on vaha tollanen et se ei oikeen sano suoraan, vaan yrittaa siirtaa asioita tolleen et unohtais ne kokonaan tms. Mika on aika surkee juttu, mutta minkas teet ku et oo virallisesti toissa eika oo mitaan saantoja jne.

Ei mentykkaan triviaan tanaan, vaan kotikaraokee on tiedossa. Kunhan Robert paasee puhelimesta aitinsa kans. Mika on aika mahoton tehtava :P

2 comments:

  1. Kiva kun oot kirjotellu pitkästi viime aikoina :) Mä en oo aina kirjautuneena ku luen ja se on muka niin hankalaa niin en aina kommentoi mut täällä ollaan ja kivaa joulunodotusta ! Toivottavasti laina-asiat selviää ja kaikkee sellasta.

    Kinder on kai Ferreron taijokusinneppäin ? Saako teiltä muita Kinder juttuja, esim. ihanat Maxi-patukat ? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitoksia! Ja kiitos samoin myos :) joo, toivon. en tiia miten ne selviais, on jotenki vaikee ajatella etta mikaan menis hyvin, mutta eihan sita koskaan tiia jos se aurinkoki joskus paistais sinne risukasaan :P

      saa niita, mut vaan tyyliin World Marketista missa ne on vaha ylihintasia :s mut oon tassa tan vuoden aikana alkanu nakeen Bueno-patukoita vaha siella sun taalla! Esim. monissa liquor storeissa niita myydaan ja oli tossa meian lahella olevalla bensa asemalla kans!

      Delete