Friday, December 8, 2017

Kuiva.

Jaahas. Olihan se arvattavissa etta San Diegon laaniki on liekeissa. Kuinkas muutenkaan. Eilen ylistin ihania tuulia, ja tanaan muistin etta mikas niissa tuulissa nain henkilokohtaisesti on paskaa. Kuiva ilma kuivattaa kaiken muunki. Mun huulet on niin kuivat etta ku niita nuolasee, niin ne tuntuu sellasilta puuroisilta. Ja tosta ylahuulen ylapuolella hehkuu sellanen punanen, kuiva aura. Ranteissa on ihottumaa kuivuuden takia. Kadet vaihtelee kuivan valkosena ja punapilkkuisena. Tukka on takussa koska se on sellanen kuiva harakanpesa (tosin tata edesauttoi ne mun varjailyt sillon alkuviikosta) ja nyt kun kavin pihalla auringonloisteessa, nain etta saaretki oli sellaset tuhkaset ja valkoset. Hoh. Nyt pitais hankkia jotain lotionia ja vahan akkia. Huulirasvaakaan en taida omistaa. Bepantenia sentaan loytyy, sehan auttaa. Niiin ja jalkapohjat rakoilee myos. Bloo.


Piti menna elaintarhaan. Arvaappas ollaanko kayty? Ei. Koska istun tassa. Me ollaan tassa jo pari tuntia oltu hereilla ja Robert makaa vielaki sangyssa peiton alla ja kattoo youtubea puhelimelta. Blaa. Asioillaki piti kayda. Eipa nyt menna ilmeisesti yhtaan mihinkaan. Ymmarrettavaa ettei Robert halua menna mihinkaan, ku se on ollu toissa viikon putkeen, mutta ma taas oon istunu taalla paivat pitkat yksikseni nii blaaa. Vaikee tilanne ku tietaa kylla miks toinen haluaa vaan rentoutua, mut sit ite on oottanu koko viikon etta paasee viettaan aikaa yhessa ja tekemaan jotain kivaa ku on vaan kokottany neljan seinan sisalla. Pitaako vaan itekseen keksia jotain? Tai jos tuo ei tuolta nouse niin kattoo sit vaikka taas vaan niita vanhoja Salkkareita ku ne on kesken.


Eilen kaytiin sentaan triviassa ja voitto tuli! 30 dollaria baariin. Aika siistia! Ihan kaksistaan pelattiin ja kuten huomaa nii hyvin meni.


Jaha. Nyt on video numero 4 menossa tuolla. Ehka ma sit vaan jatkan tassa istumista ku en jaksa tuonnekkaan menna ku sielta ei saa mitaan rakentavaa tai konkreettista vastausta siihen etta mitas tanaan tehtais.

No comments:

Post a Comment