Monday, December 25, 2017

Mele kalikimaka!

Talleen havaijilaisittain tana vuonna. Huomaa mista on adaptoitu tuo joulutervehdys :P

Eilen jouluteltiin. Avattiin kotona olevat lahjat, ja sieltahan tuli kaikennakosta mukavaa ja tarpeellista! Ja myos tarpeetonta, mutta kivaa kuitenkin :D Sain tolle sukasta tulleelle Rocket Raccoonille kaverin Black Pantherista, mutta T'Challa on liian pitka mahtumaan tonne hyllyyn, nii se seisooki ton toisen hyllyn paalla. Jouduin siirtaa Edithin kuvaa vahan sivuun sen takia, anteeks nyt vaan Edith :( Sit oli joku lego Boba Fett, mika on kiva, koska nyt ei oo kyseessa mikaan tavallinen legosetti, vaan pitaa yrittaa rakentaa ihminen. Voi olla aika mielenkiintosta! Ja Robert saa luvan auttaa sen kans. Mitas muuta? No Robertilta ainaki tuli sit viela Fargon kolmas kausi, mita ei katottu ollenkaan ku se meni tv:ssa, nii kiva nyt sit paasta karryille. En oo edes spoilannu itelleni sita sarjaa, paitsi yhen hahmon mukana olemisen jossain vaiheessa, ja senki vaan sen takia ku kavin sen tyypin instagramissa kerran. Jjjjaaa sit sain Binging with Babish keittokirjan :DDD En tiia oonko linkittany koskaan tanne, mutta Binging with Babish on sellanen tosi kiva youtube kanava, missa tyyppi tekee kaikkia ruokia tv-sarjoista ja leffoista. Ja se julkas tassa kuukausi tai kaks sitte keittokirjan missa on niita resepteja. Mm. Ratatouille-elokuvasta tuttu ratatouille! Oon itseasiassa kerran sen kanavalta tehnykki jotain. Se teki elokuvasta Chef pastaa, eli aglio e olio, ja sit sen mukaan tein saman. Todella hyvaa.

Sit tuli kaikenlaisia kosteusvoiteita koska Bath and Bodyworks on paras ikina, ja kynttila joka tuoksuu ihan cupcake frostingille! Sen niminen se onki jopa. Mut siis oikeesti, voisin nuolasta tuota kynttilaa jos oisin vahan tyhmempi :D Ja tarkein tietenki: Taco Bell lahjakortti. Slang dig i vaggen, Suomen ainoa Taco Bell, koska et tule ikina olemaan mitaan verrattuna THE Taco Belliin. Ollaanpa nyt realistisia. Suomen Taco Bellissa myydaan ranskalaisia. What the fuck?! Mut kiva et sielta saa vegaanista. Puhunpa muuten aika usein vegaanisista jutuista, vaikka ite oon aina ollu lakto-ovovegetaristi. Mut jos joku asia on vegaanista, niin sehan meinaa etta automaattisesti minakin voin nauttia siita. Ei aina kaikkeen tarvi laittaa juustoa, vaikka juusto onki elaman suola. Tai juusto.


Jos naa jutut on vahan sekavia niin kerron teille sellasen jutun, etta herasin tassa noin 2 tuntia sitte, ja tunsin olevani edelleenki kannissa. Nimittain jouluna otettiin pari, ja sit mun vanhemmat soitteli ja Robert meni nukkuun, ja otin viela pari lisaa vaikkei ois varmaan tarvinu. Ja ku herasin, olo oli hieman kanninen edelleenki. Oi voi. Minka ihmeen takia pitaa olla talleen? Pitais varmaan syoda jotain, mut ku ei oikeen nyt houkuta tollanen mikroateria. Jotenki oksettaa koko ajatus siita, mutta Taco Bell kylla maistuis! Mut en viitti jouluna lahtee yksikseni Taco Belliin, on aika surullisen nakosta. Nii ja sit muuten juttelin skypessa mun vanhempien kans. Musta ne jutut oli kylla ihan ok, mutta voi olla etta oon menny selittaan jotain et JOO, TASSA OLLAAN MIETITTY ETTA PITAISKO MUUTTAA SUOMEEN. Robert muuten teki kannissa just saman aitinsa kans puhelimessa yks ilta. Ilmeisesti me oikeesti mietitaan tata, jos sita pitaa humalassa kaikille toitottaa :P


Robertille olin hankkinu Beavis & Butthead boxin, Friday the 13th boxin ja sit yhen Poguesin levyn vinyylina. Nii ja kaks paria Marvel kalsareita. Taitaa olla nain etta se oli laittanu yhet niista paalle tanaan. Sit se sai tyohousut mun tadilta ja suklaata, ja suklaasta me jo tiedettiinki, koska rotat oli kaynny vaha jyrsimassa sita pakettia. Rotat oli oikeen mielissaan kun saivat avata omansa, mut sit ne lopetti kesken ku olivat avanneet tarpeeks etta sielta naky ne herkut. Ne sai myos sellasen space podin, mita on vaikee selittaa, ja sit Yogis-herkkuja. Kaikki rottavanhemmat tietaa etta Yogis on THE herkut. Ne on vaha kalliimpia ku muut herkut mutta ei se mitaan. Koska THE herkut. Ja ku oli varaa nii piti tietenki vaha splurge ja ostaa just Yogis-nappeja. Sen pussin laitoin niitten sukkaan, ja Molly ite veti sen pussin sielta sukasta :D Maeve ei auttanu, mutta osallistui Yogisien syontiin.

Sain sit tadilta vaatteita, eli tarpeellisia niinku rintaliivit ja pyjamahousut ja sukkahousuja. Naita tallasia tarvii aina ja olin toivonukki naita koska olen tylsa aikuinen aina valilla :D Mut kiva ku ei tarvi enaa kayttaa samoja rintaliiveja jatkuvasti. Pomo anto mulle kaks sellasta perhoshommaa. Mahan kerailen naita tallasia, nii meilla oli putiikissa (ollu jo kesasta asti) kaks sellasta raamia missa oli perhosia ja oon haikaillu niitten peraan, mut ilmeisesti ne oliki varattu mua varten ja nyt ne nokottaa tassa meian olohuoneessa, oottamassa paikkaansa seinalla :D Kiva!


Tanaan viela Robertin vanhempien luo syomaan (toivottavasti en tunne oloani kanniseks enaa sillon) ja avaamaan lisaa lahjoja ja sit pitais mun vanhempien paketin tulla varmaan huomenna. Toivoin joulun ihmetta eilen sen muodossa etta se paketti tulis. Eipa tullu. Mut kylla se on taalla San Diegossa jo, etta huomenna tulee varmaan. 


Ootan sita etta saa vaan istua sohvalla glogimukin kans ja kattoo jotain joululahjaks saatua DVD:ta. Ma haluaisin tietenki kattoo What We Do in the Shadowsia ku se tuli sukasta yks paiva, mutta Robert aattelee varmaan enemman Friday the 13th'ia. Vi far se.

No comments:

Post a Comment