Wednesday, December 20, 2017

12 Days of Christmas: 7 & 8.

Oon tassa nyt vahan itekki sekasin etta missa mennaan, kun en oo paivittany reaaliajassa, mutta minkas teet. Kaitpa taa nyt on ihan oikein, ja etta tanaan ois sit paiva numero 9. Alkaa lahestya loppuaan tama, eli pitaa keksia viela muutamalle paivalle jotain kivaa!

Toissapaivana Robert sai sen Beaver lahjakorttinsa. Mut ei kylla paasty kayttamaan sita maanantaina, koska se oli kiinni ku niilla oli tyontekijoitten joulupippalot ja eilen ei jaksanu oikeen teha mitaan muuta ku massailla ja kattoo Cinema Snobia. Kenesta nain unta viime yona. En tiia mita se teki mukana, mutta siella se oli. Ma sain Robertilta toissapaivana Rocket Raccoon sellasen figuriinin, mika on tosi siisti :D Nyt se kattelee tuolta ylahyllylta missa on kaikki muut tollaset lelut ja osottaa aseellaan. Sain kans sellasen pienen yllari Power Rangers hahmon (se paljastu Lord Zeddiks) jjjja oisko nyt ollu jotain karkkia kans tms.


Eilen Robert ei hankkinu mitaan, koska olin just voittanu satasen sen ostamasta arvasta :D Joten tultiin siihen tulokseen etta eikohan se ollu ihan tarpeeks. Ma ostin vaan karkkia Robertille. They can't all be winners. Tanaan aattelin jotain kivempaa. Ostin myos osalla voitoistani toisen Amazon lahjakortin etta saan tilattua vaha joululahjoja. Nyt on prime shipping viela kaikenlisaks nii luulis tulevan ennen joulua. Se Robertin lahja, minka piti tulla perjantaina, ei tullukkaan, mut sit ku olin tekemassa valitusta asiasta huomasin etta se oli sitapaitsi vaara lahja minka olin tilannu. Nii ei oo valia tuleeko se vai ei, mut rahat ois kiva saada takas. Se oli vaan kakskymppia, mut silti.


Hommissa pitany kiiretta. Aikamoista kauppaa kayty. Ei olla Robertin kans viela sukellettu naihin meian lakihommiin, ku paatettiin etta on meillaki oikeus viettaa mukava ja rauhallinen joulu, eli sen jalkeen. Eipa oo ihmekkaan etta on joulutunnelma onnistunu sailymaan jotenki.


Mitas muuta? No eipa nyt varmaan sit kauheesti muuta talla hetkella. NIIII JOO, ja en tiia sanoinko jo, olikohan se ehka se kuudes paiva, etta mennana luistelemaan perjantaina. Se oli yks mun naista sukkajutuista. Varmaan sanoin jo. Pitais koittaa palata siihen etta kirjottaa samana paivana :P

No comments:

Post a Comment