Saturday, December 30, 2017

Viela viimenen stressirutistus talta vuodelta.

Uus vuosi lahestyy ja uudet "tyo"kuviot sen mukaan. Pomo myy shoppinsa, pitavat kylla sen paskan sukkaliikkeen siina naapurissa. Yks myyjista tulee pitamaan tuota, ja se halus etta jaan sille toihin. Kuulemma sopii ihan hyvin tama jarjestely mika on ollu tahanki asti, paitsi etta tuun todennakosesti saamaan enemman vuoroja. Mika on tietenki vaan hyva juttu!

Sit ei ehka tarvi stressata nii kauheesti sita, etta nyt heti kun juhlapyhat on vaan saatu pois alta, pitais molemmat rotat vieda elainlaakarille. Maevella rahisee keuhkoissa, ja vahan aikaa sitte kylla laakitsinki sen ja vahan helpotti, mutta nyt se on tullu takas. Mollylla on kaks pattia, toinen on vaan sellanen matapaise, mut se yks saattaa olla kasvain. Sitapaitsi sen kysta on tullu takas, se mika oli inhottavassa kohdassa. Blaaa.


Vessassa senkun ropisee taas. Katossa kuuluu pisarointia, ja peilikaappi on ihan marka jatkuvasti ja niin on altaan ymparoimat alueet. En tiia korjasko ne sit jotenki huonosti naa asiat viimeks vai mika on, mutta ihan perseesta. Rotat joutuu lahtee evakkoon, ja sit meilla ramppaa landlordi aijineen paivat pitkat ja vituttaa. Ei olla soitettu viela sen takia ku asia ahistaa liikaa ja pitaa siivota jne. Ku sais naa pyhat nyt pois alta ensin. Alottaa uus vuosi oikeen ravakkaasti :P  Nii ja sit pitaa tietty soitella niista laina asioista.


Alkaa oksettaa ku ajattelen naita asioita. Haluaisin nyt menna peiton alle ja kattoo jotain kivaa, mut ei oo mitaan sarjaa mita seurailen just nyt ja youtubeki on ollu aikamoinen pettymys viime aikoina. Mika on kurjaa, koska youtube on toiminu hyvin tv-sarjan korvikkeena. Asiat menny niinki huonolle mallille etta piti nukkumaan mennessa (koska nukahin tahan sohvalle ku joku vaha levitteli tuolla sangyssa ettei mahtunu omalle paikalle) kattoo Grillit Huurussa sarjaa. Ihan kivahan seki on, mut Sami Hedberg ei nyt kylla oo mikaan legenda vaikka ne kuinka haluaa niin vaittaa.

2 comments:

  1. Ei jaksa Hedberg naurattaa. Ootko kattonu The Crownia tai oliks teil käytös Netflix ? Se on ollu musta hyvä. Sit oli joku Swedish Dicks mitä on suositeltu mut en oo viel kattonu.

    ReplyDelete
  2. No ei kylla. Et parempiaki juontajia ois varmaan Suomi pullollaan, mut ku ei silti voi lopettaa kattomista. Ei oo talla hetkella Netflixii, mut ei se mitaan ku streamataan kaikki muutenki eri sivuilta aina, mut ei oo kylla tota tullu katottua. Swedish Dicks on ihan jo nimen perusteella herattanyt mielenkiinnon :D mikakohan mahtaa olla ohjelmiaan?

    ReplyDelete