Thursday, December 21, 2017

12 Days of Christmas: 9.

Ja tanaan on sit 10, mut siita voi kirjotella sit kun paiva on edennyt vahan tai enemman.

Eilen sain kukkia! Robert osti joulukimpun <3 Oli kaunis ja tuoksu hyvalle ja aloin eilen sitapaitsi avaamaan noita saleverhoja paivalla nii nyt ne ei kupsahda tohon heti ku tulee vaha aurinkooki tanne sisalle. Meinasin et vois ehka olla vaha lampimampi taalla sisalla tahan aikaan vuodesta jos tanne paistais aurinko. Ja alotin joulusiivouksen. Autto heti tosi paljo, on jopa ihan siistin nakosta. Pesin kaikkee sellasta mita ei tuu normaali pyykkien kans pestya niinku kaikki naa viltit olohuoneesta ja poytaliinat ja sellaset. Pitais jatkaa tanaan mut ku vaan vasyttaa ja on paa kipee ja blaaaa. Juotiin kaljaa eilen ja yhet glogit ja oli ihanan jouluista ja silleen, mut ei ehka sit ollukkaan nii hyva idea.

Robert sai multa eilen Jack in the Box-lahjortin ja uuden raaputusarvan, ku CA Lotterylta oli nyt tullu taas jotain uusia. Ja sit kaytiin kuluttamassa Robertin BB-lahjakorttia. Tai Robert kulutti, mina maksoin omat olueni. Sinne tuli jotain arsyttavia scavenger hunt-tyyppeja joka vitun viides minuutti, laulaan patkan joululaulua, ja sit ne ryntas heti ulos. Muutamat jai ottaan jotain kuvia. Tosi rasittavaa, ja jos ite oisin jossain baarissa toissa missa joka viides minuutti, nain muuten rauhallisena iltana, tulee jotku aaliot jumppahousuissa laulaan joululauluja, nii kaskisin niitten painua helvettiin haistelemaan omaa haarahikeaan. Yhella niista baarimikoista oli kylla vaha sellanen ilme etta jos taa jatkuu nii ne kaannytetaan heti ovella pois.


Tanaan ollaan menossa varmaan triviaan. Toivottavasti sillon on jo parempi olo. Pitaa muistaa syoda kunnolla ennen ku lahtee mihinkaan kaljahommiin. Tanaan aattelin antaa Robertille illallistarjouksen. Tai, sellasen lappusen missa lukee etta huomenna, luistelun jalkeen, tarjoan lounaan/illallisen sen valitsemassa paikassa. Eiks se oo aika hyva juttu? Ja jos se kerran vie luistelemaan, nii musta se on ihan kiva juttu jos sitte vaikka tarjoan ruoat peraan.


Eilen tuli mun tadilta joulupaketti! Ma kuvittelin ettei meidan kuusen alta oikeen tuu loytymaan montaa pakettia tana vuonna, kun mun vanhemmat lahetti omansa vahan myohassa, niin se ei kerkee tanne jouluks. Ja yleensa mun tati ja mummu laittaa lahjansa mun vanhempien pakettiin, mutta talla kertaa laittoivat erikseen. Tai en nyt kattonu lahemmin etta oliko mummulla ja vaarilla mitaan tekemista naitten kans, mutta tadilla oli, kun se oli se lahettaja. Mun tati ostaa aina meian rotille myos joululahjat, ja ma arvostan sita tosi paljon :D Musta se on aika ihanaa etta se ostaa niille lahjat. Se tietaa etta ne on meian lapset :D Rotat on jo kaynny nuuhkimassa pakettiaan, ja Maeve (eli kavereiden kesken Maikku, niinku Tytti keksi :D) meinas alkaa repia paketin narua irti. Se kato tietaa miten paketit avataan. Kylla siella yks Robertinki paketeista meinas saada kyytia, koska siella taitaa olla suklaata. Huomenna pitais tulla yks mun tilaama lahja (TILASIN JOPA SEN IHAN OIKEAN TUOTTEEN TALLA KERTAA, mutta vittu jos se on se helvetes javlar UPS joka on se paketin toimittaja, koska meni nyt pikkusen pain helvettia viimeks se niitten "toimittaminen") ja ylihuomenna tulee toinen. Just in time for the holidays. Ja rottien yks lahja pitais tulla kans tassa kohta, tosin siihen on toimituspaivaks laitettu dec 22 - jan 5, eli huomenna jos hyvin kay, mut jos huonosti kay, nii sit vasta joskus kahen viikon paasta. Pitaa kayda huomenna hakeen rotille joku toinen lahja viela. Robert sano etta jotain sen tilaamaa pitais kans tulla tanaan/huomenna. Se oli tilannu Lootcraten meille, ku Nerd Blockia ei enaa oo :(


Oottelen tassa myos pakettia Tytilta, koska ilmeisesti se oli jotain lahetelly tannepain. Ei olis tarvinu! Mutta onhan se kiva yllari kuitenki. Ma en oo ite ostellu kavereille joululahjoja muutamaan vuoteen ku ei oo vaan onnistunu. Harmittaa joka vuosi koska aina on ideoita ja mieli tekis. Nyt ehka tana vuonna ois jopa ollu varaaki, mut oon ollu niin keskittyny siihen etta kaikkien hommat hoidetaan jarjestyksessa. Eli Edith ja Jessica ensin, sit Robert, sit rotat, ja sit ratty secret santa, kenelle en oo viela hankkinu mitaan, mutta on aikaa uuteen vuoteen asti ja kerkee saada lisaa rahaa ennen sita. Yks vuosi oisin Lindalle halunnu ostaa jotain tsum-tsumeja ku se keraa niita, ja nyt katoin huvikseni Tytille sellasta coffee table kirjaa missa oli hauskoja lintuja, koska Tytti muutti nyt syksylla yhteen sen miesystavan kans, ja se ois ollu ehka sellanen hauska tuparilahja myos. Mutta en saannu aikaseks. Blaaaa. Nii joo, eli ratty secret santa pakettiki tulee jossain vaiheessa. Mun partner on vaan vaha bloo siina mielessa, etta sen wishlistilla on vaan juttuja sille ITELLEEN. Ku ma oon muutaman vuoden ollu mukana eri ratty secret santa-jutuissa, ja niissa ollaan osteltu niille rotille just lahjoja. Nii ma en oikeen edes tieda et onks talla tyypilla talla hetkella rottia, tai et jos on, nii kuinka monta? Ja mista ne tykkaa? Onks ne sellasia ketka tykkaa leikkia leluilla (meian rotat ei oo sellasia), vai onko niilla tarve uudelle majalle? Juoksupyoralle? Onks ne tyttoja vai poikia? Mita herkkuja ne syo? Saako ne syoda mitaan herkkuja? AAAAHHH. Toki voin ostaa sille jonku jutun siita sen wishlistista nii etta saa sekin jonku lahjan, mut musta tassa kivointa on se, etta ostellaan toisten lemmikeille lahjat. Se on niinku musta se paamaara tassa. Nii aika tylsaa jos jollekki randomille pitaa ostaa jotain rumia mukeja Amazonista.


Jaa'a. Pitaiskohan sita jatkaa siivoomista? Tai edes siivota toi rottien hakki ensin, ja sit menna niihin siivoushommiin taas. Jotain pitais teha. Ottaa paasta ku kaikki aamupalatarvikkeet on menny vanhaks. Mun tofurkeyt kuivu ku ei ollu muovia mihin laittaa niita, nii sit en syonny leipaa nii nyt on leivat menny pilalle. Ja maito kerkes menna pilalle, mutta siella ois avaamaton muropaketti. Oi voi. Soin omenan ja tollasen terveyspatukan. Onhan seki jotain. Aattelin teha lisaa deviled eggs tanaan koska niitten myyntipaivamaara on tanaan, nii eipahan kerkee ne menna pilalle ainakaan!

No comments:

Post a Comment