Tuesday, December 12, 2017

12 Days of Christmas: 1.

Tanaan lahti sitten tama meidan "joulukalenteri" kayntiin. Ei oltu kummatkaan varauduttu kauheen hyvin. Mun oli tarkotus eilen kayda vahan ostoksilla asiaan liittyen, mutta sattuneista syista (lue edellinen) ei oikeen viittiny sit lahtee mihinkaan. Eika Robertkaan ollu kerenny mihinkaan, koska oli toissa. No, molemmat oli tyovuoroiltaan kerenny tanaan sit hakemaan jotain sukkaa varten. Ja oli kiva huomata etta molemmilla oli vaha kiire, ja oltiin ajateltu samaa; Robert oli ostanu mulle 2 pienta suklaalevya, Tobleronen ja 3 pakin purkkaa, ja ma ostin Robertille 3 karkkilaatikkoa :D Ma tykkaan enemman suklaasta ja Robert taas hedelmakarkeista, nii nyt on molemmilla karkkia mihin toinen ei koske :D Tosin kylla seki syo suklaata ja makin joskus hedelmakarkkeja, mutta meilla on nuo omat suosikkimme. Huomenna aattelin kylla ihan kayda ostamassa jotain kunnollista. Oon aatellu esim. viiden dollarin Jack in the Box lahjakorttia, Belching Beaveriin lahjakorttia, sukat, raaputusarpoja, rookiaskin, pienen viskipullon...siis tallasia mita yleensa tulee tungettua sen sukkaan, mutta nyt on aina yks lahja jouluaattoon asti. Robert oli aatellu sen niin, etta joka paiva lahjan tulis olla parempi, johtaen johonki tosi mahtavaan lahjaan jouluna, mutta ma taas olin aatellu tan enemman sellaselta joulukalenteri pohjalta, etta randomisti saa jotain joka paiva. Robert jopa tilas Amazonista kaikennakosta sen takia just ku se aatteli et taa paisuu sellaseks megajouluplajaykseks. Mulla ei olis kylla edes varaa sellaseen :D Oon jo kylla kaks oikeesta lahjaa sille ostanu, viela pitais jotain keksia, mutta silla nyt ei oo varmaan niin kiire. Aattelin et BB:sta sais sellasen kivan hupparin, ja ku Robertin ois jo aika heittaa pois sellasia huppareita mita se ei kayta ku silla alkaa oleen noita parempia huppareita tarpeeks, nii se vois olla hyva idea. Ku se nyt kuitenki tykkaa siita paikasta ja ollaan siella jatkuvasti ja joka vuosi lahjoihin kuuluu joku BB-aiheinen juttu :DDD no niinku just et joku lahjakortti tms.

Lahjoista puheenollen, fejstajmasin (taalleen pa svenska, nastan i alla fall) Jessican kans ku kavasin Targetissa tanaan, niitten lastenosastolla. Ma en muuten edes kattonu ollenkaan etta oltiinko poikien vai tyttojen puolella, koska shoppailin lapselle jolla on tietyt intressit, ja sillon silla ei oo mitaan valia onko ne vaatteet kenelle tarkotettuja, kunhan ne on oikeen kokosia. Ostin sille Paw Patrol-hupparin ja Teenage Mutant Ninja Turtles t-paidan, mika oli aika siisti. Kiva muuten etta niilla oli lapsille kans tollasia siisteja pop culture paitoja, koska niitten aikuisten osasto on kans aika kiva ku on kyseessa noi tollaset paidat! Niilla oli jotain bandipaitoja kans, mut vaan paskojen bandien. Taytyy kylla olettaa etta kyseessa oli poikien osasto, koska ainaki miesten osastolla on parempia paitoja ku naisten osastolla, ja naa paidat oli aika kivoja tuolla lasten puolella :P Eika missaan nakyny mitaan pinkkia. En ees kaynny kattoon. Toivottavasti Edith tykkaa lahjoistaan! Huomenna ne pitais lahettaa. Ostin kans Jessicalle pari juttua. Aika suoraan oon sen toivomuksia seurannu, etta toivottavasti en oo ihan hirveesti harhaan menny :D Ja ei ois ehka pitany kirjottaa tota, koska jos se nyt muistaaki mita kaikkee se on toivonu! Bloo.


Se on muuten aika kivaa olla tati. En ite halua lapsia muuta ku sellasia karvasia nelijalkasia (mutta kelpais myos kaksjalkaset sulalliset, kalat ja myos muutama eri sorttinen matelija, kunhan ne on niita pienempi kokosia ketka ei syo rottia/hiiria) enka oikeen tykkaa lapsista (mutta suurimman osan ajasta ongelma on ne niitten lasten vanhemmat, ettei se aina oo niitten lasten vika etta ne on nii helvetin rasittavia) mutta oon kylla viihtyny hyvin tatina. Erityisesti sen jalkeen ku Edith on tullu kuvioihin. Ja on tuo Robertin siskonki poika ihan kiva sillon ku se osaa kayttaytya. Se tykkaa hirveesti meian rotista ja kyselee aina etta tarviiko niitten tulla hoitoon. Toisen siskon tyttoa nahan vaha harvemmin ja se on aika ujo, nii siita en oikeen silleen tiia. Kylla se juttelee jos serkkupoika on paikalla, ja on seki ihan kiva sillon. Se kerto mulle kerran ku oltiin kahestaan paikalla etta silla oli joku poikaystava tarhassa :D Se oli sillon 4. Tuli kylla oma lapsuus mieleen aikalailla. Niille on jotenki kiva ostella juttuja ku voi ite olla taas lapsi tavallaan :D Just nyt oisin oikeen mielellani lapsi taas. En tallanen keskenkasvunen kakara kenelta jai velat maksamatta :P That's pretty dark.

Katoin tana aamuna taas What We Do in the Shadowsin. Robert oli hankkinu Amazon Primen silla valin ku olin toissa. Hehkutin sille et nyt voin kattoo sita taas, mut oikeen tv:sta talla kertaa ku on toi Amazon Firestick ja se loytyy Primesta. Se kaski olla kattomatta hetkeen. Se sano sen silleen niinku se ois ostanu mulle sen leffan joululahjaks :D Se aina tolleen onnistuu paljastamaan ainaki yhen lahjan. Ei se mitaan ;D Mut on siella Primessa Taika Waititin Boy kans, ja se on kans hyva, nii vois kattoo sen!


Huomenna postiin muuten lahettamaan noi Suomeen menevat lahjat. En lahettany kortteja tanakaan vuonna. Harmittaa kylla, mut ei ois ehka edes varaa ku oon vaha ostellu naita lahjoja. Edithki saa nyt 3 lahjaa ja Jessica 4 ja Robertille on 2 jo ja meinasin hankkia viela kolmannen ja sit viela toi sukka + rotat. Aijai. Mut kiva et nyt kerranki saa laitettua pakettia semi hyvissa ajoin. Tulispa perille just sopivasti ennen joulua. Siihenhan nyt kuitenki on 12 paivaa, ja tanne ainaki tulee posti Suomesta viikon sisalla. Linda laitto viime maanantaina Turusta korttia, ja se tuli eilen, eli maanantaina. Ja yleensa paketit on Suomesta tullu aika nopeeta, paitsi viime vuonna ku Nykissa oli jotain jumitusta ja sit meian paikallisposti oli jotain mokannu, et ei ollu tullu tohon Normal Heightsin postiin se paketti (asutaan North Parkissa, mut meilla on Normal Heightsin postinumero ku ollaan silleen rajalla tavallaan) ja piti lahtee alueen paapostiin, eli Mission Valleyyn hakeen sita. Ja se loyty tyyliin sekunnissa siella, vaikka asiaa oltiin yritetty kasitella Normal Heighstin postissa ehka joku kolme kertaa.


Mutta nyt menen tasta. Olipa posti- ja lahjapainotteista asiaa. Otanpa tassa toisenki kaljan nii pysyy juhlatunnelma ylla, vaikka kohta kylla alkaa ramasemaan sen verran etta joutuu itekki menna tonne peiton alle.

Hyvaa hanukkaa myos niille ketka viettaa sita. Ja Jessicalle. You know.

No comments:

Post a Comment