Tuesday, March 22, 2016

Veckans bejb # 23.

Tassa samalla kun taalla pyorii niin voi veckans bejbistella vahasen. Jai viime viikolla valiin. Ei voi mitaan.

Tan viikon bejb onkin sitten Jason Schwartzman (ja mulla on selvasti ukkeli kausi meneillaan koska taalla on vaan miehia koko ajan enka oo tainnu ajatellakaan mitaan akkeleita hetkeen. Mutta se onkin hyva muistutus tietamattomille siita etta se bisseys ei oo mikaan sellanen fifty-fifty homma, eika valttamatta edes mikaan 30-70 homma vaan vaihteleva juttu :D)

MUT HERRE GUUD JASON SCHWARTZMAN:
http://images.fanpop.com/images/image_uploads/Jason-jason-schwartzman-436240_1420_1884.jpg On kyl vaha tollanen indie poppari kuva mut ei se mitaan :D

Oon aina tykanny tasta. Se on hyva nayttelija, musta se on aina ollu tosi vakuuttava kaikissa sen rooleissa ja osaa olla hauska mutta myos dramaattinen. Ja se on vaikka missa Wes Anderson elokuvissa :D Oon maratoonannut niita nyt 2 paivaa. Eilen katoin The Grand Budapest Hotelin ja Darjeeling Unlimitedin ja tanaan Rushmoren ja Royal Tenenbaumsin. Saatanpa katsoa viela yhden toisenkin tanaan. Sithan se on tietty aika komee ja aaahhh :D Luulin etta se on aika lyhyt muttei se ookkaan. Ihan sellanen normaali kokonen. Hoh.

Muistan kun en joskus aikoinaan tienny mika sen nimi on ja sen hahmo yhessa leffassa oli Cool Ethan ja kutsuttiin sita sit silla nimella.On muuten myos bonusta etta osaa soittaa instrumentteja, ou jee. Rumpuja viela kaikenlisaks!

No comments:

Post a Comment