Saturday, March 26, 2016

Glitter.

Se on aika janna etta aina kun on sellanen kausi etta nyt masentaa ihan kauheasti, niin sitten ihan muutama paiva sen jalkeen kun on tiedostanut sen olon niin tapahtuu jotain kivaa. Tai ihan jotain sellasta normaalia mutta joka tuntuu ekstra kivalta koska on muuten ollu niin kurja olo!

Eilen tuli kaks kaveria kaymaan iltapaivalla. Olinpa sopivasti kerenny siina jo ennen sita hengailla rottien kans ja jutella skypessa aitin ja isan kanssa jopa. Kaveri otti musta vahan kuvia. Otettiin muutamia erilaisia. Oli kivaa. Sit ne hengaili taalla jonkun aikaa ja siina samalla viestittelin yhen toisen kaverin kans. Sit kun ne kaks lahti, niin me mentiin tohon viereen Fall Breweryyn koska piti tavata yks toinen kaveri!

Tama kaveri on mun Ruotsalainen kaveri kuka asuu taalla. Meilla on aika samanlainen historia ja oon siita joskus kirjotellukki taalla :D Kiva tyyppi. Robert tapas sen ensimmaista kertaa, ja se toi miesystavansa myos niin tavattiin seki. Hauska pari. Kaveri siis lainas mulle mandoliinin! Juotiin 2 kaljaa ja sit niitten piti lahtee kotiin ja meilla oli vaha nalka. Tultiin kotiin ja tehtiin ruokaa ja katottiin tv:ta ja mentiin nukkumaan aikasin.

Ja viela ennen nukkumaanmenoa kavi silleen etta sain viestia pomolta. Meen tanaan toihin mut vahan myohemmin ja sit maanantaina koko paivaks. Jee!

Myos sellasta etta aiti on luvannu auttaa passin uusimisessa nyt kun se on saannut toita. Niin nyt ens kuussa varmaan saan senkin hoidettua.

Ei tiieta viela ollaanko ottamassa niita hiiria vai ei. Oon vahan kysellyt hiiriihmisilta tietoja ja resourcet loytyis kylla ja helppohoitosiahan noi on. Mutta Robert sano etta mietitaan viela. Ei se haittaa jos se paattaakin etta ei oteta. Oishan se kiva, mutta toisaalta, ei voi ikavoida sellasta mita ei oo koskaan omistanut/kokenut.

Robert nukku vaha huonosti viime yona ja nukkuu vielaki. Seki menee vasta myohemmin toihin tanaan. Maanantaina mennaan toitten jalkeen suoraan peli-iltaan kaverin luona. Sekin on ihan kiva juttu.

Eilen olis ollu se Darlingtonin keikka, ja uhosin niin sita etta meen sinne koska en ikina nae sita ku se soittaa taalla jne jne, mut sit tuliki parempaa tekemista ja musta oliki paljo kivempi hengailla kavereitten kans keta ei oo nahny aikoihin tuolla Fall Breweryssa :D Sitapaitsi, ei ois ollu kiva kavella Ken Clubille asti ja sit kaantya takaspain jos ne ois kattonu eraantymispaivamaaraa passissa. Ainaki Fall on tuossa vieressa etta ei ois ollu mikaan kavella takas kotiin jos ei ois tarjoilu pelannu :D

Tassa kaverin ottamia kuvia mista tykkasin itekki tosi paljon:



 Nyt katon naita Preacher castin haastatteluja SXSW:lta, aaaahhhhh. Pitaisko lukee koko sarjis uudestaan vai onks kulunu liian vahan aikaa? :D

2 comments: