Tuesday, March 22, 2016

Haaste: Miten tama surkea blogi syntyikaan?

Noora heitti mua tallasella haasteella:

Säännöt :
Haaste on avoin kaikille bloggareille (teema voi olla mikä tahansa).Saat osallistua vasta saadessasi haasteen.(Ja niitähän voi vaikka pyytää, jos tiedät jonkun saaneen sen).Kirjoita ja julkaise oma tarinasi blogissasi; miten blogisi sai alkunsa, kuinka se on kehittynyt ajan saatossa ja mitkä ovat olleet merkittävimpiä taitekohtia.Haasta mukaan neljä blogia kirjoittamaan oma tarinansa. Mikäli joku kieltäytyy suorilta käsiltä ,voit haastaa jonkun toisen.Muista ilmaista tarinasi yhteydessä linkkeineen päivineen, miltä blogilta sait haasteen ja kenet haastat mukaan. Mikäli olet instagrammissa , käy halutessasi lisäämässä jonkin kuvasi yhteyteen #blogisitarina.Näin instagrammissa olevat bloggarit näkevät, kenen kaikkien blogeissa nuo tarinat ovat nähtävillä.#Blogisitarina- haasteen käynnisti KOTOTEKO-blogi. 

Kopioitu Nooran blogista. 


Elikkas, miten tama blogi on alkunsa saannut. Eipa tuo kovin jannittava tarina ole, mutta minahan en haasteista kieltaydy :D

Tata blogia on nyt tullu pyoritettya jo ehka joku 2 vuotta, vahan enemman mahdollisesti. Syy siihen miksi taman blogin aloitin oli yksinkertaisesti se, etten ollut pitkaan aikaan pitanyt blogia suomeks ja ajattelin etta vois olla kiva pitaa suomenkielista julkista blogia niin etta perhe ja muut tutut paasee vahan lukemaan kuulumisia. En tosin tieda lukeeko tata oikeesti ketkaan perheenjasenet/sukulaiset, mutta ainakin jotkut kaverit lukee ja oon taman bloginkin kautta muutamaan uuteen tuttavuuteen tutustunut :D Blogin pyorittaminen jatkui ihan vaan sen takia etta mulla on aina ollut blogi/paivakirja jossain pain nettia, ja se oli kiva valilla kirjotella suomeks. Tykkaan siita sen verran etta nyt toivon etta olisin alottanut toisenkin blogin, mutta ruotsiks :D Oonkin vahan kirjotellut ruotsiks vanhaan Helgon-paivakirjaani.

Mun on vahan vaikea sanoa miten tama blogi on kehittynyt ajan myota koska en oikeen ole varma siita etta onko koko blogi mitenkaan kehittynyt. Ainoa minka voin sanoa varmasti on se, etta mita enemman yleensa blogia kirjotan, sita mukavammaksi tunnen oloni, ja aiheiden lista, joista viitsin puhua, sen kun kasvaa sita myota. En ehka ihan ensimmaisena olisi viitsinyt pahasta olosta kirjotella tms, vaikka oonkin kylla aina ollut melko suorapuheinen blogeissani, mutta pitaa kato vahan lammitella yleisoa ensin ennen kun laukaisee valitusraketin kohti lukijoita ;) 

Merkittavimpia kohtia...jaa. Ei sellaisia taida olla. Voin tosin kertoa etta mua arsyttaa vielakin ihan hirveasti se etten tieda keta tata lukee. Tiedan siis muutaman, ne ketka nakyy seuraaja listalla (ja ne on ne samat ketka kommentoi) ja tiedan etta Tytilla on tama syotteenlukijassa koska se on itse sanonut niin. Mutta taalla kay myos muita lukijoita enka tieda yhtaan keta ne on! Ei voi tietenkaan pakottamaan ketaan kommentoimaan, ja jos ei oo mitaan asiaa niin sit yksinkertaisesti ei oo, mut olis nyt perhana kiva tietaa minkalaisia stalkkereita sielta noiden ihan nimella tuntemieni joukoissa piilee :D Tai ehka ne on just nimenomaan niita sukulaisia kenelle alunperin aloin kirjottaa tata.

Et sellasta. En tiia kauanko tata blogia meinaan pitaa. Yleensa kirjottelen samaa blogia muutaman vuoden kunnes sitten kyllastyn ja pakkaan pillit pussiin, avatakseni puljun uudestaan jossain muualla myohemmin. Mut kiva etta luette, onhan se kivempi kirjotella jollekkin, ettei vaan itekseen hopise jatkuvasti :D Mun elama nyt muutenkin on sellasta itsekseen hopisemista :D

En haasta ketaan koska as usual, en tieda lukijoistani tarpeeksi :D Ja niista kenet tiedan, no ne ovat haasteensa jo saannu.

2 comments:

  1. Kiva oli lukea sun blogista enempi:) kiitos, kun vastasit!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tottakai! mulle saa aina heittaa haastetta :D eli kiitos siis sulle :)

      Delete