Sunday, March 20, 2016

Please kill me.

Ei kylla vielakaan oikeen oo mitaan kirjoteltavaa muuta kun etta piti vahan tulla avautumaan arsytyksista :D

En ollu toissa tanaan. On siis taas tallanen jokatoinenviikkopaska meneillaan. Vituttaa niin saatanasti taa tyokuvio nykyaan etta kun kaikista lyhyin paiva on se ainoa paiva millon mua pyydetaan toihin enka sillonkaan saa olla joka viikolla toissa, vaan aina kahen viikon valein kay nain etta mun vuoron yli hypataan ihan taysin. Mun on ihan pakko loytaa jostain joku toinen tallanen tyo koska tasta ei tuu yhtaan mitaan. Vahan vaikee saastaa kun kerran viikossa saa 56 dollaria ja sit seuraavalla viikolla ei valttamatta oo toissa. Yhteen vaiheeseen oli ihan kivastikki rahaa etta uskalsi vahan kayttaa itteensa aina valilla sita rahaa koska saatto olla kolmeki kertaa viikossa toissa ja seuraavalla viikolla oli jo vuoroja niin ei edes kerenny kuluttaa rahaa ja pysty laittaakki vahan piiloon. Nyt ei tosiaankaan oo niin.

Ja se vituttaa koska tanaan olis yks keikka mille oltais haluttu menna. Dwarves ja The Queers. Ei siina, ollaan molemmat bandit nahty varmaan yli kymmenen kertaa jo tahan mennessa, mutta ois ollu jotain kivaa tekemista ja me ei olla oltu millaan keikalla tosi pitkaan aikaan. Viimeks varmaan lokakuussa. On pitany jattaa monta hyvaa valista rahatilanteen takia. Nyt menee tuoki taysin ohi koska en ollu toissa tanaan. Robertillakaan ei oo rahaa kun yritettiin maksella pois vahan velkoja nyt.

Hirveen tylsaa kotonaki koko ajan. En jaksais vaan kattoo tv:ta koneelta koko ajan. Mut kun taalla on nyt siivottukki niin ei kauheesti tarvii teha sellasiakaan. Tiskit tiskattu, vahan aikaa sitte imuroitu, vessa putsattu jne jne jne. Eilen pesin pyykkia ja pesin rottien hakit ja sellasta. Talle paivalle ei sitte jaanny mitaan :D Robert sano etta kylla taalla nayttaa siistilta mutta ainahan taalla olis jotain tekemista. Ma kun en keksi mitaan. Ellen alota tuota makuuhuoneen lapikaymista mutta ku se on sellanen two person project :P Robertin pitais kayda lapi vanhoja vaatteita ja sellasta.

Ois vaikka mita peleja mitka mulla on kesken. Ja pitais alottaa Assassins Creed ja Destroy All Humans uudestaan ja mielellani alottaisinki, ois jotain tekemista, mut kun toi hiton power cord on hajalla kun eras vanha rottamies kavi vahan napostelemassa :/ Eika oo tietenkaan varaa ostaa uutta :D

Sekin ois kiva jos vois valilla ostaa itelleen jotain. Haluaisin ostaa kuivaustelineen :P Onpa tosi "jannittavaa" mutta siis tollanenki asia, ihan tollanen normaali pikkujuttu, niin en voi ostaa sellasta. Niin vituttaa hieman. Haluaisin myos ostaa itelleni mandoliinin koska yhtakkia haluan opetella soittamaan mandoliinia :D Koska kun on nain paljon vapaa aikaa, alkaa vahan masentaa jos ei tee mitaan (nimim. todella masentunut koko ajan paitsi sillon kun paasee tekemaan jotain, ja sillon kayttaydyn melkeenpa kun en ois koskaan tehny mitaan kivaa :D) niin mun on ihan pakko saada opetella jotain uutta. En nyt keksi mitaan sen parempaa kun mandoliinin soittaminen :D Tosin se maksaa. Craigs Listista ois saannu kylla mandoliinin kuudellakympilla. Vaan millas ostat kun sun palkkas tulee vahan sillon millon huvittaa ja siitakin pitaa saada itelleen ruokaostoksiin rahaa ja Robertille bensarahaa aina valilla. Tai laskuihin. Mita muuten ei oo maksettu hetkeen :P

Ja sit vaan tallanen cherry on a shit sundae etta mun veli on Fijilla ja oon niiiiiiiiiiiiiiiiiin kateellinen etta pelkaan rajahtavani ihan just :D Ja kun en halua olla kateellinen koska se vaan pahentaa jo entuudestaan pahaa oloa. Se ei satuta vaan muita, mutta myos itseani, se etta on kateellinen. Se on hirvean ahdistavaa. Mutta musta se on silti kiva sille etta se on siella. Se on todellakin lomansa ansainnu, se paiskii sen verran toita. Se on siis sairaanhoitaja ja tyo on vaativaa, eika se koskaan lomaile tms. Niin kiva etta se saa teha jotain tollasta. MUTTA mahan ajattelen tietenkin nain etta MA EN TUU KOSKAAN ELAMASSANI TEKEMAAN MITAAN NIIN SIISTIA koska talla hetkella tuntuu niin perseelta ja rahattomalta etta on vaikea kuvitella etta mun elamassa tulis ikina tapahtumaan mitaan sen hienompaa kun ehka se etta jotenkin saan saastettya tarpeeks rahaa sita passia varten ja sit ehka saadaan hoidettua loput noi tollaset viralliset jutut :P Ihan vaan tuokin on kaukainen unelma :D Ei pystyta edes keikoilla kaymaan.

Eika siita Robertin tonnistakaan joka tulee toivottavasti ens kuussa nyt oo kauheesti iloa ku silla tulee maksettua vuokra. Tosin sit kylla jaa Robertille omaa rahaa koska ei tarvi omasta palkasta maksaa sita. Ehkapa lainaan sitten silta rahaa tohon passiin :P Ohhoh.

Valilla oikeen pelottaa etta heraankohan joku aamu silleen etta mietin etta onpa turhaa edes olla olemassa ku ei mistaan tuu yhtaan mitaan. Tarviin toita ja harrastuksen. Mieluiten tyon, mutta jos en saa sellasta niin harrastuskin kelpaa. Siitahan ei saa rahaa, mutta ainakin pitaa mielen virkeana ja kadet taynna.Pitais kayda vapaaehtoishommissa useammin, en oo kaynny kuukausiin, ja siita tulee aina hyodyllinen ja hyva olo mutta MILLAS KAYT kun ei oo ikina varaa bussiin :P

Teinpa vihdoinki toillekkin tagin, kun niista tulee kirjoteltua.

No comments:

Post a Comment