Sunday, March 6, 2016

Plotsligt hander det! a la Triss.

Oon ennenki kayttany lausetta "plotsligt hander det!" otsikkona, mutta talla kertaa silla on jotain tekemistaki Triss-arpojen kanssa. Tai tavallaan, koska eihan taalla Trisseja myyda niinku Ruotsissa, mutta raaputusarpoja kuitenkin!

Eilen ku Robert tuli toista niin paatti laittaa kasan haviaja arpoja California lotteryn sivulle second chance arvontaan. Robert siis tekee nain aina haviajien kanssa. Ei oo tosin koskaan voittanu siina arvonnassa vaikka niita sen arpoja onki sinne laitettu vaikka kuinka monta.... No, joka tapauksessa, yks arvoista ei toiminukkaan. Se voi tarkottaa vaan sita etta Robertilta oli jaanny voittaja ihan taysin huomaamatta. Niinpa mies raaputteli sen ihan lopppuun asti (varmaan kaljoissaan jattany kokonaan raaputtamatta ja kattonu etta oli taas haviaja :D Naa oli siis kaikki jostain viime viikolta tassa kasassa) ja sielta paljastu TONNIN VOITTO. Niin etta :D

Ainoa huono on se, etta siina menee 6-8 viikkoa ennen ku sen voiton saa, ja Kalifornia vie veroista sen verran etta ei siita saa tonnia, vaan enemmanki jonku 750 dollaria. MUTTA siina on jo melkeen koko meidan vuokra, satanen vaan puuttuu, etta sit kun se raha tulee niin voi ainakin hetken hengahtaa helpotuksesta :)

Mitas muuta? No, oon tassa toissa ja sain myytya meidan kalleimman ja suurimman tuotteen, mika sattu olemaan kasintehty mustekala pehmolelu. Hintaa oli nostettu sen takia ku pomo halus etta se kokottaa taalla liikkeessa ennen ku se myydaan ja kukaan ei kuitenkaan maksa satasta pehmolelusta, mutta vaarin meni. Se toi sen tanne eilen ja ma myin sen just asken :D Myin meidan viimesimmanki mustekala pehmolelun, tosin se oli vahan halvempi. Olo on kun voittajalla.

Kyllapa muuten sita saa paljon aikaseks ja hyvissa ajoin ku vaha jaksaa suunnitella aikatauluaan paremmin :P Eilen esim. sain paastettya rotat jalottelemaan tunniks samalla kun skypettelin Jessican kans ja sain nopeasti kaytya suihkussa jopa ennen sita ja syotya. Sit rottailujen jalkeen sain hoidettua roskat ja tiskit pois alta ennen ku Robert tuli kotiin! Sit oli loppupaiva vapaa loikoilulle. Sama tana aamuna, herasin Robertin kans vaikka mun ei tarvinu lahtea kotoa kun vasta ennen kymmenta. Sain rottien hakit pestya, kaytya suihkussa, meikattua ja valittua vaatteet rauhassa JA katottua jakson Criminal Mindsia. Miksen voi aina olla nain tehokas? Vastaus: koska oon ihan helvetin laiska ja tykkaan istua pyllyllani ja olla suunnittelematta vaikka tiian etta oon paljon paremmalla tuulella kun kaikki sujuu kun rasvattu, ja kaikkihan sujuu just silleen jos vaan vahan suunnittelee :D No, ei voi mitaan.

Ei tassa muuta sen kummempaa. Tyot kutsuu. Tai ei oikeestaan, koska ei tassa kauheesti oo kaynny asiakkaita. Ehka Criminal Minds ennemmin.

2 comments:

  1. onnee voitosta !!! just jees :) iteki yritän taas sitä eurojackpotia, hahah ku osuis 40 miljoonaa itelle, siitä varmaan liikenis teilleki vähäsen :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitos :) 40 miljoona ois kylla aika herkku :D taalla oli tammikuussa MILJARDI potti lotossa. Ihan sairaat summat. Mutta nii moni pelas etta eihan siina ollu mitaan saumaa voittaa, se miljardiki tais menna jaetuks palkinnoks ku niin monet pelas. Ois kylla maistunu ihan kivalle sellanen miljardipotti :D

      Delete