Tuesday, March 29, 2016

The young person's guide to the orchestra.

Terveisia jaiselta tyopaikalta. Eilen oli joku "myrsky" taas vaihteeks (kiitos, El Nino) ja taalla lenteli korvakorut ja hiusrusetit pitkin kauppaa ku tuuli niiiiin "ihanasti" tanne sisalle, ja joutu pitkasta aikaa pitaa lammitinta paalla heti aamusta ihan sulkemiseen asti. Sit siella myos sato jossain vaiheessa, mut en kylla ite huomannu mitaan muuta ku kavellessani bussipysakille aamulla, otsatukka vaha kostu mut ei pahemmin kuitenkaan. Ei niin etta ois koko letti menny ihan pilalle :D Illallaki oli aika jaatava tunnelma.

Robert tuli suoraan toista eilen hakemaan mut ja me mentiin sit heti kaverin luo. Tosin sinne tultuamme huomattiin etta oltiin ensimmaiset siella. Ois siis voinnu menna kotiin ja jattaa kamat sinne, syottaa rotat ja napata pari kaljaa mukaan ja jattaa auto kotiin. Mut ei se mitaan! Kerettiin dipit sekottaa sopivasti just ennen ku muu porukka ilmesty paikalle ja talon emannalla oli muutenki viela herkkujen valmistelut kesken niin kerettiin siina vahan auttaa keittiossaki.

Pelattiin Taboo-pelia ensin. Sellanen peli missa sun joukkueen pitaa arvata sana jota yritat selittaa mutta on pari avainsanaa mita ei saa kayttaa selostuksissaan joka tekee asiasta vaikean. Paitsi etta joku (lue: Jenny) oli aika mestari selittamaan niin etta Team Chairs voitti ;) (Oltiin Team Couch vs Team Chairs johtuen ihan vaan siita etta toinen joukkue istu poydan toisella puolella sohvalla, kun taas me oltiin tuoleilla. Tosi mielikuvituksellista.) Sit vedettiin pari rundia Cards Against Humanitya. Siitahan tietenki tuli kauheet naurut taas. Kaytiin Robertin kans nappaamassa yhet tall boyt PBR:aa viereisesta kioskista myos. Meilla on juotu tosi vahan ja kohtuullisesti melkeenpa viikon verran nyt :D Tassahan tulee melkeen aikuistunut olo :P Tultiin kotiin joskus yhelta, ja rotat oli sen nakoset etta jos ne osais puhua niin ois mamma saannu puhuttelut! Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin, saivat iltapuuronsa ja ruoat ja vahan silittelya myos. Robert yritti kattoo viela jotain klippia youtubesta ku tultiin kotiin mutta nukahti melkeen heti. Makin menin heti nukkumaan kun olin saannu rotat syotettya.

Sain kyydin toihin kaverilta tanaan, se oli menossa kouluun mika on tassa lahella (sama koulu missa makin kavin.) Saastyy bussirahaa! Tosin otin lapparin toihin tanaan nii en voi kysella Robertilta tuleeko se hakemaan mut. Tosin en kylla tiia itekkaan etta mihin aikaan oon aatellu lahtea taalta. Herattiin Robertin kans yhessa tanaan, sen piti toihin yheksaks. Sit ku olin hoitanu kaikki hommani nii jai vahan aikaa ja rampyttelin mandoliinilla. Oli kiva huomata etta vaikka sen yhen paivan oon vaan soitellu niin soinnut oli hyvin muistissa, ja sen verran jopa ettei enaa edes tarvi kattoo sormia ku vaihtaa sointujen valilla! Nain ei ikina kavis jos yrittaisin opetella soittamaan kitaraa :D Basso nyt on ihan eri juttu, maailman helpoin soitin. Kiva ku on talleen into soittamiseen palautunu ton mandoliinin myota ja heti onnistuu tolleen ettei tarvi edes sormia katella :D Vahan jannitti kylla kun alotin ton soittamisen etta miten onnistuu sointujen kans, mut hyvinhan tuo menee! Arvasin etta pienemmat kielet ja kaula ois just mulle sopiva. Harmittaa nyt etten ottanu mandoliinia mukaan toihin, mut kaveri huomautti autossa etta jos oisin ottanu sen mukaan niin tanne putiikkiin ois sit tullu kaikkia alloja setia juttelemaan asiasta :D Ja se on kylla ihan oikeessa, niin etta on ehka ihan hyva ettei nyt tullu soitin mukaan talla kertaa :D

Oli sen verran hyvat snacksit taas peli illassa eilen ja niita jai sinne jonku verran nii toivon salaa etta kaveri on menossa triviaan huomenna ja tuo vaha herkuteltavaa mukanaan :D Ainahan sita voi toivoa. Mua vahan ehka vituttaa se etta uhrasin yhden mun (tosin monista) Creamy Pepper dipeista ja sita jai reilusti :( Sinna jai muitaki dippeja ja kaverilla on painonvartijat hommat menossa nii se tuskin itekseen vetelee dippeja siella kotonaan tai juustoja ihan huvin vuoks nii tuntuu et ois ihan hyvat mahikset paasta taas herkkujen pariin ;) Kuulostan jotenki tosi pervolta kun puhun ruoasta. Mut mielummin niin kun se etta kuulosta pervolta puhuen ihmisista :D "uuhh aaah, mitka juustot. Ja tsekkaas noi dipit. HUBBA HUBBA." Niinpa niin.

Nyt tassa venttailen sita etta Robertin sisko tulee pyorahtaan tassa. Mutta ties millon se on tulossa. Kavinpa eilen ruokatunnilla tuossa kreikkalaisessa taas. Se on ehka mun lemppari paikka tuolla ruokahommassa. Mika se suomalainen termi nyt olikaan? Ruokakyla? Ruokamaailma? En muista. Food courtia tassa haetaan siis. Mut koska kavin siella eilen niin en ehka viitti menna tanaan uudestaan. Pho'ta en oo syonny hetkeen ja tanaan on kylma paiva (lammitin taas nupit kaakossa) niin sehan ehka sopis hyvin! Nyt tulee nalka ku kirjottelee tallasia, joten on parempi ohjata ajatukset muualle! '

Hyvia viikkoja vaan kaikille.

ps. sit ku oon hyva soittaan mandoliinia, nii sit alan soittaan balalaikaa :D Ihan varmasti alan.

2 comments:

  1. Soittimet muuttuu vaan mielenkiintoisemmaksi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. En tiia voiks ne tuosta enaa mielenkiintosemmaks muuttua :D

      Delete