Friday, March 4, 2016

Paskan kierteessa taas.

Jaha. Tassa sita nyt taas oltiin. Ei oo varaa mihinkaan. Edes elamiseen. Tilit pitaa vetaa nollalle, maksaa seuraavista tileista niita velkoja pois, lainata muilta ja olla veloissa muille forever, seuraavassa kuussa taas tilit nollaan ja miinukselle koska edellisessa kuussa ei ollu varaa jne jne jne jne. Kierre on taas kaynnistynyt ja vituttaa.

Lauantaina ois keikka mille haluaisin niin menna. En oo pitkaan aikaan kaynny millaan keikalla koska ei oo koskaan varaa, ja sillon kun on (tama nyt ei tuu oleen mikaan ongelma naa seuraavat pari kuukautta) niin ei oo ketaan hyvaa soittamassa. Nyt kay taas niin ettei oo varaa. Turha unelmoida mistaan keikoista tai mistaan muustakaan kivasta. Kuun lopussaki ois yks keikka, sellanen artisti viela kaikenlisaks keta en oo ennen nahny ja viimeks ku yritin menna kattoon sita Lindan kans ku se oli taalla, nii tultiin paikalle liian myohaan. Ja multa aina menee ihan taysin ohi se kun se soittaa taalla ja se ilmeisesti soittelee ainaki pari kertaa vuodessa.

Onneks saatiin kuitenki ostettua vaha lisaa taydennysta jaakaappiin. Muuten ei ois saannu cash back kaupassa eika ois saannu mitaan rahaa vuokraan. Harmittaa kylla etta juusto ja maito jai kaupan hyllylle koska cash backia ei enaa saannu muutaman tuotteen jalkeen. Leipaa tuli haettua mutta minkas kans sita nyt sitten syo kun ei oo mitaan paallelaitettavaa? En osaa syoda pelkkaa voita leivan paalla, ellei se oo sitte just ruisleipaa. Jota on viela muuten 2 siivua kaapissa. Menipa aika akkia nuo Suomen herkut. Meni ne ruissipsit jo, salmiakkipussin soin eilen ku katottiin Jessica Jonesia koko paivan ja ruisleivastaki on vaan nuo 2 siivua. Sukulakujaki on vaan yks jaljella. Hapankorppuja ja dippeja sentaan on. Ties millon sita paasee herkuttelemaan dipeilla ku ei oo varaa mihinkaan luksuksiin niinku kermaviili :P

Ja varmaan arvaattekin miten on ollu toitten laita. Ihan paska. Jospa sita laittais facebookiin taas kyselya siita etta jos joku tietaa ketaan kenelle on ok "palkata" joku talleen epavirallisesti, niin antaa kuulua. Tyo numero 2 ja ehka jopa 3 ois todella tarpeen. Ei mua haittaa jos se on sellanen pari paivaa viikossa keikka, kunhan joku voi taata etta tosiaankin saan joka viikko olla sen pari paivaa, eika talleen et yhtakkia tulee viikko ku en oo toissa ja sit seuraavalla viikolla oonki vaan sen yhen paivan tai 2 ja toinen on lyhyt paiva.

Joo'o. Mietein etta sitahan vois leikata pahan olon pois. Siis hiuksista :P On tehny mieli siita asti ku leikkasin Robertin hiukset. Oon halunnu kasvattaa naita mutta nyt tuntuu silta etta pieni trimmaus vois teha hyvaa. Nehan kasvais ehka vahan nopeampaa sitte myos. Otsatukka ainaki pitaa leikata jos ei muuten. On meinaan vaha sellanen Ramones look taas :P Muuten hyva, mutta mita pidemmat otsahiukset niin sita nuoremmalta mielestani naytan ja sita typerammalta myos.

Nyt painun tasta helvettiin. Ai joo, eihan mun tarvi lahtee mihinkaan. Sitahan ollaan jo helvetissa. Hohhhoo.

No comments:

Post a Comment