Thursday, March 10, 2016

Asiointia.

Ulkona nayttaa kivalta ja tekee mieli paivakaljalle G:n kans koska ei olla paivakaljoteltu sen kans kahdestaan pitkiin aikoihin. Tosin se ei enaa asu meidan hoodeilla, niin en tiia tulisko siita edes mitaan. TOSIN ei se kylla kauheen pitkan pyorailymatkan paassa asu, ja sitapaitsi, se ite kulkee aina Lyftilla/Uberilla niin etta voishan seki tulla kaymaan taalla. Mut en ma tiia. Tosin nyt ei oo kylla edes ihan paiva, koska kello on vasta vahan yli yhentoista aamulla :D

Sen sijaan etta rupeaisin yksinani paivakaljottelemaan niin ajattelin kuluttaa osan mun huikeista neljasta dollarista kermaviiliin tuossa kioskilla etta saan edes dippia tehtya kyytipojaks tollasille pretzellastuille. Kun niita dippeja nyt taas on sen verran tuolla kaapissa etta viittii tehakki ja ei tarvi olla super saastelias niitten kans. Tosin voita pitais ostaa, mutta koska Robert on jo lupautunut ostamaan lisaa riisia sen kaupasta, niin se voi varmasti tuoda voitakin.

Eilen kaytiin asioilla. Ensin siella CA Lotteryn toimistolla. Kylla se sittekki oli ihan tonni mika sielta tulee! Ei vieda veroja siis. Siistii. Kestaa 8 viikkoa tosin ennen kun sen saa. Sitte Robert kavi luovuttamassa plasmaa. Luin FBP:n loppuun ja alotin heti samalla alusta. Lame. En taida enaa tasta lahtien menna sen mukaan sinne plasmapaikkaan koska se ise luovutus kestaa tunnin.

Sit kaytiin viela hakemassa rotille ruokaa ja Trader Joe'sista jotain syotavaa, ku siella on nii hyva valikoima kaikkee nopsaa ja hyvaa. Joskus kun oon toissa haen sielta itelleni lounaan. Soin falafel wrapin joka oli ok. Mut en ehka kokeilis sita uudestaan. Sit Robert osti meille myos tofukevatrullat, mut niita sellasia kevatrullia mitka on kaaritty siihen sellaseen lapinakyaan nuudeliin. Ne on hyvia, mutta se niitten peanut sauce on kumman makunen. Bloo.

Istuttiin vaan tassa sohvalla loppuilta, katottiin Meet the Parents (onks se Perhe on pahin suomeks?) koska ma en ollu koskaan nahny sita. Olin vaan nahny kakkosen ja senki monta kertaa.

Tanaan on trivianpeluuhommat mielessa ja nyt meen sinne kioskille. Arvatkaas muuten kuka on jaksanu tiskata muutaman paivan valein ja vieda roskia ja pitaa kamppaa siistina? NO MINAPA TIETENKIN :D Tama on harvinaista ja haluaisin high five'ata itteani vaikkapa miljoonasti. Huomenna aattelin siivota rottien hakit ja jopa IMUROIDA. OHHOH. Taa poyta alkaa olemaan vahan sotkuisen nakonen, muttei niin etteiko sita siivoais tyyliin sekunnissa. Etta ehkapa mina hoidan senkin tasta pois alta piakoin. Oon rotat paastany silleen vahan aikasemmin jalottelemaan etta jaa tunti tai 2 aikaa ennen ku Robert tulee kotiin ja siina ajassa yleensa on hyva hoitaa tollaset pienet kotihommat pois alta. Osaan maki olla kunnon kansalainen aina valilla :P


No comments:

Post a Comment