Saturday, March 5, 2016

Pyhiinvaellus.

Eilen oli siis tunnetusti ihan hirvea paiva. Robertin tili on useamman satasen miinuksella ja sellasta ja piti lainata rahaa ja ajella ympari kaupunkia ja laania etta saa hommat hoidettua. Nyt on koyhaa ja Robertin ens viikon palkkakaan ei tuu auttamaan yhtaan mitaan koska miinuksella ollaan. Tosin ma meen huomenna toihin. Jes. 7 huikeaa tuntia. Miks aina nykyaan oon joko lauantain tai sunnuntain toissa? Ma oisin paljo mielummin keskella viikkoa. No, paaasia on etta tulee jonkunlaista kateista, nii saa Robertki tankattua! Vituttaa vaan etta joudun siita palkasta taas ottaa lounasrahaa ja bussirahat kotimatkaan.

No, kuitenkin. Eilinen oli vahan perseesta, mutta oli siina valissa jotain kivaakin! Eika ne ajelemiset ollu kuitenkaan ihan vaan ikavia asioita varten, vaan tulipa kavereiden kanssa ajeltua vaha sinne sun tanne ympari kaupunkia.

Kaytiin katolisella hautausmaalla kavereiden kanssa. Siella oli aika makeet hautakivet ja sellasta. Oli muutamat hautajaisetki menossa nii oli vaha kummallista olla siella. Kotimatkalla kaveria harmitti se kun ei ollut saannut mitaan hyvaa kuvaa tehtavaansa varten sielta hautausmaalta, ja sano etta ehka pitais menna kaymaan Salk instituutiolla ja kysy etta lahenko mukaan. No muahan ei kotona istuskelu kauheasti kiinnostanu niin lahin sitten mukaan. Siella oli aika upea maisemat. Olihan se nyt kuitenki La Jollassa. Sen jalkeen ajettiin viela isolle mormooni temppelille joka nayttaa joltain linnalta. Otettiin siitaki jotain kuvia. Oli ihan kivat pari tuntia vahan ulkoillessa kavereiden kanssa :)







Hautausmaan tunnelmia.







Salk instituutiolta.







Hullu lintubongari ollu taas vauhdissa.





Mormoonien satulinna.

Bonuksena kaverin ottama kuva missa kuvaan lokkeja :D




No comments:

Post a Comment