Sunday, March 27, 2016

Mandoliinimestari.

No nii! Nyt on sit alotettu mandoliinin harjottelu! Viritetty on ja pari sointua kokeiltu. Niita pitais nyt sitten harjotella. Virittaminen ei ollu vaikeaa, sama ku basson virittaminen. En oo ikina kayttany sellasta virityslaitetta, aina ihan ite tullu viritettya. Vaikka kitaraa en oo koskaan oppinu soittamaan niin niita oon kuitenki onnistunu virittamaan myos. Kylla taa tasta. Sormiin jo sattuu ja heikottaa koska en oo syonny viela mitaan, mutta en malta viela teha ruokaa koska haluaisin ainaki hetken rampytella naita sointuja.

Olin eilen toissa, jee. Ja sit Robertin vanhin sisko laitto viestia etta lahetaanko drinkille, niin se tuli sit hakemaan mut toista ja mentiin Tiger! Tiger!iin. Juotiin kahet ja syotiin kurryranskalaiset. Tulin sit kotiin ja Robertki tuli heti vartin paasta kotiin. En kerenny rottailla ollenkaan, mut niin kay joskus :( Oli kiva naha siskoa kuitenki! Katottiin Robertin kans Law and Order SVU:ta. Ollaan taas alotettu se, jai vaha kesken syksylla. Oli jannittava jakso!

Tanaan herasin ihan hyvissa ajoin ja kavin heittaan rottapyykkia koneeseen. Just kavin hakeen niitten alustat narulta. Vituttaa vaan etten heittany riippumattoja narulle, toin ne sisalle kuivumaan, mutta koska meilla ei oo mitaan kunnon kuivaustelinetta niin ne on vielaki markia :/ Toivottavasti ne kuivuu iltaan mennessa, pitais nimittain pesta rottien hakit tanaan ja ne tarvii puhtaat riippumatot. En viittiny narulle laittaa koska sunnuntaisin muutki pesee pyykkia ja kuivaa narulla, ja aattelin etta saastanpa vahan tilaa narulla muillekki. No, en sitte ajatellu etta ehkei muut pesekkaan pyykkia koska on paasiainen ja ehka muilla on jotain perhemeininkia. Makin oisin saannu menna anoppilaan viettaan paasiaista mutta en tienny asiasta mitaan ku vasta eilen ja sekaan kutsu ei tullu suoraan anoppilasta niin en sit menny. Mutta paasiainen ei nyt muutenkaan kiinnosta. Se on niille kenella on lapsia tai ketka on uskovaisia. Minahan en ole kumpaakaan, en aiti ihmislapselle enka uskovainen :D

Kerkesin Jessicanki kans vahan skypettaa ennen ku Robert nousi ja tuli koneelle. Katottiin Deadpool vihdoinki! Tykkasin siita tosi paljo! A+

Teinpa muuten eilen hyvaa kukka-parsakaaligrantekia. Tein siihen ite juustosoosin ja heitin viela paksut siivut habanerojuustoa paalle ennen uuniin laittamista. Tuli hyvaa mut ois saannu olla enemmanki. Soosia varsinki :P Ehka paras juustosoosi mita oon ikina tehny.

Huomenna taas toihin ja toista suoraan kaverin luo peli iltaan! Kiva pitkasta aikaa viettaa peli iltaa. Lupasin tuoda dippeja. Meen ehka tiistainaki toihin. Ehka. Toivottavasti!

Sellasta tanaan. Nyt tekee ihan hirveesti mieli kattoo se yks ainoa Batman leffa mista tykkaan. Se on animoitu ja kaks osanen. Veli naytti sen meille ku se asu Arizonassa ja kaytiin sen luona 3 vuotta sitte. Ehkapa Robertiaki kiinnostais kun se tulee kotiin. Muuten aattelin ehka kattoo Fantastic Mr. Foxin tanaan ku oon kerran viettany Wes Anderson viikkoa :D Mut ensin vaha mandoliinin soittelua, tietenki.

Nyt siis sormet kuriin.

2 comments:

  1. Kuullostaa hauskalta tuo mandoliinin soitto :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. On se kylla ihan mukavaa puuhaa :) Onpahan jotain tekemista!

      Delete