Wednesday, March 16, 2016

Vaatetusviikko; ensimmainen paiva.

Muutamaa kiinnosti idea siita etta kirjottaisin viikon verran jotain juttua menneisyydesta. Ja se olisikin ihan hauskaa koska monesti kun ei oo mitaan paivan kuulumisia kirjoteltavana niin mietin kaikkea vanhaa ja niista olisikin juuri kiva kirjottaa, mutten sit vaan koskaan vaivaudu. Mutta kylla tama tasta! Pitaa vaan vahan miettia asiaa ja aina pistaa merkille kun tulee joku nuoruuden vaiva/ajatus/ihan mika tahansa mieleen :D

Nyt ei tosin ole se paiva, ja joudun nyt kyllastyttamaan teita silla etta haastoinkin itseni tahan vaatetusviikkoon mista myos puhuin. Eli nyt tasta paivasta eteenpain viikon verran (eli keskiviikosta keskiviikkoon) koitan joka paiva laittaa asustekuvan tanne. Olen sita mielta etta outfit kuvat eivat ole pelkastaan muotietoisia trendstereita ja tyylikkaitten hommaa, vaan nehan on jokaisen hommaa jos silta tuntuu :D Siksi me muuten alotettiinkin Tytin kanssa kerran sellanen outfit blogi tumblrissa jota me vielaki pyoritetaan, nykyaan Lindakin on hommassa mukana. Me alotettiin se sen takia etta ensinnaki pukeudutaan omilla tavoillamme, ja toiseksi se ettei olla mitaan tyylikuningattaria ja kolmanneks se etta se oli aika lappa juttu, koska suurimmaks osaks sita on samalla viikolla tyyliin samat shortsit jalassa joka paiva mutta eri t-paita.

Siina siis vahan backgroundia, ja tassa mina paivan vaatetuksessa, joka sopi hyvin tahan 24 asteen ilmaan :D

Ja eiko naihin kuulu aina sanoa etta mista moiset vetimet on hankkinu? No, tuo vaimonhakkaajapaita on kotosin Walmartissa, jossa meidan liberaalejen ei vissiin pitaisi kayda ostoksilla, mutta koska mulla on tiukka budjetti ja piti kesken tyopaivaa saada joku puhdas paita ja Targetissa oli vaan kaikkee rumaa, niin tama oli paras vaihtoehto. Hame on aidin ostama jonka sain nyt joulupaketin mukana. Se on kaupungin teatterin vaatehuoneen kirpparilta ostettu ja lapun tekstista paatellen alunperin Kappahlista.

Kuvassa myos vierailee hyvinkin tarkea rotta accessory, eli Sam.

No comments:

Post a Comment