Friday, January 29, 2016

One evening.

Ahdistaa ihan liikaa etta viitsisin kirjotella tanne mitaan, mutta annan kuvien puhua puolestaan ja jotain pienta kuvatekstia jaksan varmasti kirjotella. Siivosin siis yks paiva vahan ja jarkkasin mun lemppari hyllya niin tassa on jotain siita ja sit jotain randomeja ja kaytiin eilen elaintarhassa.

Join pinkkia kuumaa kaakaota yks aamu. Ei ollu kauheen hyvaa. Hauskan nakosta.


Mammani teki entisesta Ikea-pussilakanasta meille aluslakanan koska taalla ei kauheasti pussilakanoita kayteta. Lapsellinen koti on kiva <3

 Lempparikaappi ja hylly 1: Sailotty lepakko (lahja Robertilta, Necromance), rotan paakallo (Necromance), pesukarhun paakallo (Vintage Religion), Indonesialaisia perhosia (en muista liikeen nimee, jostain Old Townista) ja veljen viisauden hampaat.
 Hylly 2: Sailotty porsaan sikio (Vintage Religion), pesukarhun tassu (lahja Robertilta, Necromance), sailotty rotta (lahja kaverilta, sen itse varkkailema) ja kynttiloita.
 Hylly 3: Kivoja kivia Tourmaline surf parkista, simpukoita ja kotiloita samasta paikasta, pulloja Italiasta, Leninade laheisesta delista, karvapallot on entisten kissojen, Arthurin ja Waltherin turkeista ja keskella oleva kynttilahomma on tiikerin tassun jalki, Robertin vanhemmilta. Varmaan Malesiasta.
 Ylahylly: Toy Story lelut on Robertin vanhoja, myos tuo lipas on sen vanha. Purkkakone jostain Riteaidista varmaan.
 Ylahylly: Robertin vanhemmat paassy kuvaan! Ja mina myos heijastuksena. Iso Stonepullo on Robertin. Stone panimosta.
 Hylly 3: Piti keittokirjat saada jonnekkin ja kooziet. Ylimaarainen hylly on siihen sopiva.
 Hylly 4: Leluja! Living Dead Dollsit on mun, jokainen lahjaksi saatu joko siskolta tai kaverilta. Star Wars snow globe loytynyt Swapmeatista. Vaalea viuhka tuliainen Japanista ja tumma viuhka tuliainen Portugalista.
Ylahylly: Tuo hernehomma on Robertin aitin itsetekema ja oli meilla haakakun paalla. Vanha soittorasia dyykattu meidan roskiksesta. Naamari vanhasta seksikaupasta mun kotikaupungissa, tuo ihme mallihomma on aidilta saatu ja viimein sitten tuo ruma kakun paalle laitettava juttu, Robertin aidilta.



 Elaintarhassa saa silittaa vuohia ja lampaita. Mun taytyy aina paasta silittelemaan vuohia. Ne on kaikki hirveen mukavia ja suloisia.
 Rakastan rukoilijasirkkoja ja haluaisin sellaisen lemmikiksi. Tassa yksi joka on elaintarhan lemmikki.


 Tama ja toinen samanlainen papukaija hassutteli ja roikkuivat ylosalaisin.
 Karkuri!












 Robertkin tiesi heti etta tuossa puussa istui jalohaikaroita.



Panda herkutteli ja kerranki teki jotain muutakin kun nukkui.


 Sam oli niin suloisen nakoinen etta siita piti rapsia monta kuvaa.

 Laiska pikkumies Fester.
Hullu neiti Rae. Corneliasta en valitettavasti saannut kuvaa, silla se ei koskaan ole paikoillaan tarpeeksi pitkaan. Kiireinen neiti.
Rouva jattany hiukset harjaamatta as usual. Nyt on taas sen nakonen tukka.

3 comments:

  1. Meillä pojat on iha hirveitä toy story faneja! Meiltä löytyy kaikki ne kolme leffaa( pian muute tulee 4) ja noit ukkojamuovisina. On muute hintavia 5 cm kokone ukko 15€:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yllattaen, meilla ei oo yhtaan niista leffoista :( Vaikka mekin tykataan niista tosi paljon! Kaytiin ihan teatterissa kattomassa se viimesin ja ootellaan nelosta innolla :D On kylla aikamoinen hinta niin pienista leluista mut kait se on se ku ne on tunnetusta leffasta. Woody juoksi muuten mun peraan Disneylandissa kerran ja tuli halaamaan ;D Ja Robert naureskeli siina vieressa ja ennen ku Woody lahti se kaanty viela ja tajus etta pitaa sita nauravaa miestaki halata :D

      Delete