Saturday, January 2, 2016

Karkeloinnit ja sellaset.

Vai etta sellanen uusi vuosi! Oli taas hyvat pippalot, jotkut tosin ehka joi vahan liikaa (mina, ja naapuri. Ja vaikutti vahan silta niinku meilla ois ollu omat bileet bileiden sisalla koska me vaan istuttiin lattialla vertailemassa kaljamahoja ja puhumassa siita miten meidan pitaa nauhottaa jotain musiikkia yhdessa.) Robert lahti taas tallakin kertaa aikasemmin kotiin, tosin raukan piti toihin viela seuraavana paivana ja aikasin. Ois ehka ollut parempi lahtea sen mukana, koska mun ei ois kylla ihan oikeesti tarvinu olla ylimaarasta kahta ja puolta tuntia  siella :D Oh well. Hauskaa oli ja kaveri otti vaikka mita hauskoja kuvia meista ja joitain niista loytyy instagramissa (jos kenellakaan on sellaista niin voi vaikka lahettaa kaveripyyntoa; jennyjunkpile on nimi.) Herkkuja loytyi monenlaista, juustoja esim oli varmaan kymmenta sorttia. Oli vihanneksia dipin kera, lihaton antipasto lautanen (marinoitua paprikaa, oliiveja, suolakurkkua ja pepperoncineja - en muista yhtaan mita naa on suomeks eika wikipedia tai translate auttanu ollenkaan :/ mutta niita sellasia pippureita mita tulee esim kebabin mukana!) ja itsetehtyja jalapeno popperseja! Kaikkea tosi hyvaa. Ja juomaakin riitti; tervetuliasdrinkkeina tarjoiltiin bloody mary't (mika onkin yks mun lemppari cocktaileista) ja oli vodka toniceja, olutta, shamppanjaa ja myos jotain oksettavaa moonshinea.

Ilta aloitettiin pelaamalla juomapelia korteilla. Se on meilla yleensa ollu tapana illan alkajaisiksi. Sen jalkeen avattiin lahjoja; me pidettiin sellanen lahjojenjako missa kaikki oli tuonnu jotain roinaa kotoaan ja pistany pakettiin :D Ma lahjotin esim. hiivasienilaaketta ;D Naapurin kohdalle osui tama :D Lahjat oli kaikki hauskoja. Ma sain ihan hyvat lahjat; tuoksukynttilan ja jonku toisen tollasen oikeen lahjan, mut en nyt muista mika se oli enka jaksa kurottaa tuonne kassiin missa ne lahjat on. Robert sai jonkun ihan naurettavan hatun joka kiersikin paasta paahan illan mittaan :D Aika paljo actionia naki tama hattu. Se sai myos jonkun ihme koristeen, eika kukaan tieda oikeen etta mihin tarkotukseen se on. Se nayttaa ovinupilta.

Kun lahjat oli avattu, oli karaoken aika! Ensin kaikki laulo kaikkia biiseja mista oikeesti tykkaa ja sellasta, ja sit tietty illan loppuvaiheilla alko sekin meno hieman karata kasista ja siella soi Limp Bizkitit sun muut jarkyttavat bandit :D Ei sentaan laulettu sita meidan "bravuuria" naapurin kans, vaikka kovasti oli tarkotus. Ehka parempi ettei nyt kuitenkaan vedetty sita, koska se menee aina pilalle ja keksitaan aina laulaa se kun ollaan liian kannissa lukemaan sanoja :P Etta saastyipa nyt muitten korvat siina :D Ja ei tullu nolattua itteaan ihan hirveena.

Hieman ennen keskiyota hakeuduttiin koko poppoo parkkipaikalle, niinkun joka vuosi, sadetikut ja shamppanjat kainalossa. Robert loysi jonku hyvan countdownin netista puhelimella, niin meilla oli sellanen ilmottamassa millon oli aika laskea kymmenesta nollaan ja toivottaa hyvaa uutta vuotta.

Etta sellaset hauskat pippalot! Seuraava paiva meni kylla sitte aika heikoissa tunnelmissa, ainakin iltapaiva. Taitaa ika alkaa painaa :P Kuitenkin ens kuussa tulee taytettya 29. Koska Robertilla jai bileet vahan kesken, niin mentiin me sitten kahdestaan illalla ulos. Pieni tasottava teki vaan ihan hyvaa :P Kaytiin Belching Beaverissa ja Toronadossa ja sit Jack in the Boxin kautta kotiin, kun meilla molemmilla oli viela lahjakorteilla sen verran rahaa.

Tasottava teki tosiaankin hyvaa, tanaan oli ihan virkea paiva. Sain kaks pitkaan suunnittelemaani projektia hoidettua pois alta! Jarjestin vessan allaskaapin ja siivosin olohuoneen komeron. Kumpaankaan ei oo koskettu sitten sen kun tahan muutettiin, eli 6 vuotta sitten! Molempiin on tullu lisattya tavaraa vuosien varrella, mutta kumpaakaan ei oltu jarjestelty mitenkaan tai edes tarkastettu etta tarviiko niita kaikkia juttuja mita niihin on tungettu. Allaskaapista tuli heitetty vanhoja shampoita ja rikkinaisia pakkauksia ja hieman yokottavan nakoisia pesusienia. Nyt siella vallitsee jarjestys. Ajattelin etta kun tuo vessa on muutenkin hieman "uuden" nakoinen, niin miksei sitten tuo allaskaappikin? :D Ja jarjestin samalla meikkilaatikkoni ja sain heitettya vanhoja meikkeja pois. Vanha uskollinen Viva La Diva-paletti jonka ostin yhdella Ruotsinreissullani sai luvan lentaa roskiin. Siina oli vaan kaikkia huonoja vareja jaljella. Olihan tuo aika vanhakin. Komeroonkin mahtuu nyt kavelemaan, ja sinne on paljon mukavampi laittaa ulkovaatteet roikkumaan kun ei tarvi tapella pursuavan roinakasan kanssa! Pyykkiakin sain pestya. Alko t-paidat loppumaan. Sukista ja alusvaatteista ei sentaan ollut pulaa, niita kun tuli joululahjaks kivasti.

Tama iltakin meni tosi mukavasti. Robert tuli toista ja sopivasti laitoin rotat takas hakkiin just sillon ja sit mentiin kaverin luo kattomaan Fargoa. Se ei oo nahny kumpaakaan kautta, niin otin taman ensimmaisen mukaan ja katottiin 2 jaksoa. Se tykkas. Enpa oo viela tavannu ketaan kuka ei olis tykanny. Siella oli viela uudelta vuodelta muutama olut jaakaapissa ja vihanneksia, dippia ja antipastoa, joten syotiin siina samalla ja juotiin parit. Oli tosi rento ilta, hyva tunnelma. Nyt Robert on kioskilla, rotat on laitettu nukkumaan ja meilla odottaa tassa jakso Curb Your Enthusiasmia. Sen jalkeen onkin nukkumaanmenoaika. Mitas sita huomenna keksis? Haluaisin koittaa saada taas jotain tehtya. Naa aikasemmat aikataulut nayttaa sopivan mulle ihan hyvin, ja tulee joutua vahemman kaljaa ja saa enemman tehtya. Sita voi jopa tuntea olonsa ehka iiiiihan vahan aikuiseksi :P 


2 comments:

  1. me alotettiin kans vihdoin fargo eka season. katottiin siis ehkä 15 min ekaa jaksoo ku mua alko tylsyttää (vaikutti niin tutulta, menee aluks vissiin aika samanlailla ku leffa ??) mutta haluun antaa sille vielä mahdollisuuden kun on niin kehuttu. pitää vaan olla oikee mielentila :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Toi on kylla totta, etta se ensimmainen puolisko sita ensimmaista jaksoa on vaha hidastahtinen ja muistuttaa aikalailla sita leffaa, mutta ootappa vaan, niin siina ekassa jaksossa tapahtuu ja oikeen kunnolla :D Ja sit heti seuraava jakso kaynnistyy paremmalla vauhdilla.

      Delete