Friday, January 8, 2016

Rain rain, go away.

Nu javlar saa nuo sateet olla ohi, AINAKIN talta viikolta. Ei haittaa jos ens viikolla tirauttelee taas, mut tarviiko joka paiva tulla ku Esterin perseesta?

En oo siis paassyt postiin vielakaan. Joka iltapaiva on ollut kun joku ois saavilla kaatanut vetta suoraan San Diegon paalle. Tietenki aina sillon kun oon paattanyt etta nyt ois hyva hetki lahtea ulos :D Niinhan se aina menee. Robert sano etta mikset mee aikasemmin, mut eiks siella oo vahan kylmempi aikasemmin? :D Nyt nayttaa aurinkoiselta, mutta ma en uskalla edes toivoa ettei tanaan satais. Mun saatiedotesovellus puhelimessa vaitti etta tanaankin sataa, mutta Robertin mukaan - joka todennakoisesti on kuunnellu radion saatiedotetta - eilen oli myrskyn viimenen paiva. Siella sato eilen iltapaivalla vahan, mut loppu aika nopeaa, ja sitten ei mun mielesta kylla satanu koko iltana, kun vasta ehka joskus yhdentoista ja kahdentoista valilla, ja sillon me oltiin jo Robertin kanssa peittojen alla lapparin kanssa :D

Robertilla oli eilen vuoden ensimmainen vapaapaiva. Ne olivat pistaneet sen toihin kahdeksaks paivaks putkeen. Hyyh. Mulla taas on vuoden ensimmainen tyopaiva viela tekematta. Soittelin asiasta eilen ja syy siihen miksei oltu pyydetty toihin oli simppeli; ostoskeskuksessa nahty tasan 10 asikasta sateiden aikana :P Pomo oli pistany putiikkia kiinni kolmelta joka paiva, ja menny muutenki toihin tunnin myohemmin. Eli sinne ei ollut kauheasti asiaa. Sano ettei oo myynny mitaan koko vuotena viela :s Aika heikkoo. Kuulemma sunnuntaina sais tulla toihin, mutta sano soittelevansa viela tanaan ja voi olla etta meen huomennakin jos ei oo huonot kelit. Toinen syy toivoa etta sateet on ohi!

Vapaapaivaa vietettiin kaymalla ulkona. Me herattiin aika aikasin, ja lahdettiin sitten uloskin aika aikasin. Piti kayda pankissa kun sain rahaa joululahjaks ja sellasta. Sit Robert tarjos kaljat Toronadossa ja mina tarjosin thaimaalaisen lounaan. Loppuilta meni sitten mukavasti tassa lapparilla katellen vahan tv:ta. It's Always Sunny In Philadelphian uusin jakso oli tullut niin katottiin se. Ma sain vaikka mita dippeja mun vanhemmilta niin sai vahan dipattua samalla :D Lappari sai luvan tulla sankyyn mukaan, sinnekkin onnistuttiin menemaan aikasin. Peittojen alla oli hyva maratoonata Law and Order: SVU'ta samalla kun ulkona ropisi hetken.

Tanaan onkin Sam-rotan synttarit, mista oonkin jo taalla kerennyt huudella :D Sam tayttaa 2! <3 Ihan ku se ois eilen tuotu kotiin rottakodista <3 Sellanen pieni pentu se oli sillon, korvat naytti liian isoilta :D Nyt silla on ehka maailman pienimmat rottakorvat, en oo ennen nahny rottaa kenella ois nain pienet korvat :D Ostin sille oman synttariaterian jonka se saa myohemmin tanaan :) Ehkapa Sam saa tulla ottamaan pienet nokoset meidan sankyyn tanaan, nain synttareiden kunniaksi :)

Nyt meen kylla kaymaan pihalla kattomassa etta minkalaiset kelit siella oikeasti on! Sillatavallahan se selviaa!

No comments:

Post a Comment