Tuesday, January 5, 2016

Sadepaivan kuulumisia.

Terveisia sateisesta San Diegosta. Asken tuli viela vetta, nyt on aika hiljasta. Eilen oli sellasta on/off meininkia. Taalla jos sataa useamman paivan putkeen, niin ei se sade ole sellasta jatkuvaa, vaan enemmankin kuuroja. Ma otan mielummin tallasen maran talven, kun kuivan, koska se sade vahan lammittaa ilmaa, eika tarvi palella jatkuvasti :D Talvella kuuluukin sataa. Tosin vahan nuo pilvet kylla harmittaa, taalla sisallakin on niin synkkaa, mutta eipa oo varpaat ihan jaassa kuitenkaan!

Tama viikko on hyva tv:n katsomisen kannalta. Nain sain tietaa tassa toissapaivana kun Robertin kans istuttiin tassa koneella koko ilta rennosti ottaen. It's Always Sunny in Philadelphia alkaa huomenna! Ja teasereista paatellen on aika hurja kausi tiedossa :D Ylihuomenna taas sitten alkaa kolmas kausi sarjasta The Increasingly Poor Decisions of Todd Margaret. Janna nahda miten ne sen meinaa hoitaa, koska se toinen kausi loppu vahan silleen....lopullisesti.

Mun suuri suunnitelma talle paivalle on kayda postissa ja lahettaa pari kirjetta SEKA SWAPPIA, HERRE GUUUUUD EIKO SIITA OO JO YLI VUOSI SITTEN KUN OON EDES VIIMEKS PYSTYNY LAHETTAMAAN KENELLEKKAAN SWAPPIA?!!!?!?!?! Niinpaaaa. Onko hieman jannittavaa? :D Noora, jos luet tata niin sulle tulee kohta todennakoisesti postia swappikasanmuodossa :D On yhdelle suomalaiselle kirjekaverille postia ja fammulle ja faffalle myos. Tosin se kirje on ehka jo kuukauden vanha. No ei voi mitaan. Laitan toisen peraan kohta. Sit pitais hankkia viela yks ylimaarainen postimerkki niin etta saan lahetettya Kanadaan kirjekaverille postia. Tuntuu etta mulla on hirveen vahan kirjekavereita nykyaan. Ykskin tuli takas viime vuonna pitkan tauon jalkeen (silla oli tosi hyva syy taukoon) ja nyt siitakaan ei oo enaa sitten kuulunut mitaan. Laskin tassa etta jos tuota tyyppia ei lasketa niin mulla on tasan 5 kirjekaveria kenelta tulee viela saannollisesti postia. Aina kun swap-botin kautta haen niin kay silleen etta jompaakumpaa ei enaa vaan kiinnosta se toinen ihminen. Niinkun etta mulle ei vastata koska en oo niiden mielesta tarpeeksi kiinnostava tai liian jotain, en tieda mita, tai sitten en ite vastaa samasta syysta. Aika monen kanssa on alkanu kirjeenvaihto ja sitten lopahtanu tolleen. Niita kirjekavereitakin oli ihan hirveesti yhessa vaiheessa. Nykyaan kun ois aikaa ja varaakin lahetella postia.

Postin lisaks ei oo mitaan suuria suunnitelmia. Illalla ehka jatketaan kaverin luona Fargon kattomista. Mut ei sit mitaan sen enempaa. Huomenna tosin on sitten trivian paikka! Ja ylihuomenna Robertin vapaapaiva. Mun mielesta meidan piti tehdakkin jotain sen vapaapaivana, mutta nyt on paassyt unohtumaan etta mita se mahdollisesti oli. No, eikohan se selvia sitten torstaina.

Perjantaina meidan Sam-rotalla on synttarit! Se tayttaa 2 vuotta :) Se meinaa sita etta se on jo vanha mies. Ajattelin tehda "kakun" Samille :D Jotain vauvanruokasorsselia siis. Sam on ollut meilla ihan pennusta asti <3 Se oli 9 viikon ikainen pikku pentu kun me se haettiin. Se naytti pienelta hiirelta, ja se leikki peiton alla meidan sangyssa pentuna. Sam on ihana vanha herrasmies, niin rento tyyppi :) Elaisipa se viela toisen vuoden, kolmeen asti. Synttarilahjaa Sam ei nyt saa talla kertaa, silla rotat sai niin paljon joululahjoja nyt jouluna, ja niilla on viela pari herkkua maistamatta muutenkin. Samilla on sitapaitsi viela joululahjaksi saadut pesapumpulit hakissa, etta kunnes lahjat on kaytetty loppuun, ei tarvi ostella uutta :)

Nyt kohti postia ennen kun pitaa ryhtya rotan viihdyttajaksi. Ja viela kun siella on "hyva" ilma, Eli ei sada talla hetkella. Tietty alkaa sataa just silleen etta kun paasen postiin ja sit se ei meinaa loppua millaan kun vasta sit kun oon jo istunu kotona jonkun aikaa....

2 comments:

  1. Jee postia siis tulossa ja onnea Samille<3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juu, kunhan paasen postiin :) Eilen piti siis menna mut se sade sitte iski paalle kunnolla eika hellittany kun vasta illalla :/ Tanaan nayttais aurinkoiselta niin viittii lahtee ulos :D Ja kiitos <3 Valitan terveiset Samille :D

      Delete