Monday, January 4, 2016

Vieraita.

Huomenta!

Oon tassa kirjotellut aikasemminkin tasta etta taa yks nettiystava on miesystavansa kanssa suunnitellut tannepain tulemista, ja kaikkee muuta tahan tyyppiin liittyvaa. No nyt kuulkaa! Se on nyt lukittu sitten se reissu :D Eli Toukokuussa meille tulee viikoksi vieraita Coloradosta! :D Eilen aamulla kaverilta tuli viestia etta sen miesystava oli sittenki aatellu etta ne tuleekin tanne viikoks (alunperin olivat menossa San Joseen pariks paivaa ja sit tanne) koska se oliki halvempaa tulla tanne koko viikoks ja muutenki. Sit myohemmin iltapaivalla silta tuli taas viestia etta sen miesystava oli pyytany paivamaarat 15-21 vapaata, ja sitten viela illalla sain viestin etta nyt oli liput jo varattu :D Nopeeta toimintaa, mutta tasta on vatvottu jo melkeen vuosi :D Tosi hauskaa :) Kiva vihdoinki tavata :) Tietty siina on se riski kun menee tutuille viikoks hengaamaan etta jos ei tuukkaan sit toimeen (saman riskin otin ite kun menin Robertia tapaamaan ;D Ja ma olin kuitenkin 2 viikkoa, ja se oli viela jannittavampaa koska oltiin ihastuneita :D Ajattele jos sellanen ei toimikkaan? Sehan on paljon pahempi :D)  mutta en usko etta silla saralla on mitaan ongelmaa :) Meilla luistaa juttu niin hyvin kun jutellaan skypessakin etta tuskinpa tarvii miettia tullaanko me toimeen vai ei :) Ja meilla on aika samat kiinnostuksen kohteet muutenki, ja kaikki sellanen mita se haluaa tehda kun ne on taalla, on sellasia juttuja mita me halutaan vieda niita tekemaan muutenki :D Aika menee varmasti tosi nopeaa :)

Nyt pitais vaan meidan suunnitella omaa reissuamme, silla tassa kuussa oli tarkotus menna pienelle road tripille. Ja se ois hyva menna ennen kun passi eraantyy, koska sit mulla ei oo enaa minkaanlaisia henkkareita hetkeen :D Ja jos Las Vegasiin asti meinaa lahtea, niin sinne ei todellakaan kannata lahtea ilman mitaan henkkareita :P Ainakaan jos on lyhyt ja ei pukeudu "ikaisensa tavoin" niinkun me ei muka tehda Robertin kanssa. Ja vitut.

Onpa kiva etta talle vuodelle onkin jo jotain mukavaa tiedossa :)

2 comments:

  1. Kiva kun on mukavia asioita tiedossa:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, kerranki nain :D Ehka sitten jaksaa paasta kurjienki juttujen yli kun niita todennakosesti tulee jossain vaiheessa, kun on kerran saannu ladata vahan akkuja kivoilla jutuilla :D

      Delete