Wednesday, January 6, 2016

Lisaa sadejuttua.

No, se siita postinreissusta sitten eilen. Blogikirjottelun jalkeen ajattelin seuraavanlaisesti: ensin tupakalle, sitten suihkuun ja sitten postiin. Pihalla kaynti kuitenkin muutti sitten niita postisuunnitelmia; ihan niinkun olin ajatellutkin, siella alkoi tietenkin sataa! Ja se sade kesti koko iltapaivan. Lakkas just sopivasti kun Robert oli kotimatkalla, ja sillon oli jo posti kiinni. Tosin en ois muutenkaan halunnu lahtea pimeassa postiin, kun mulla ei oo pyorassa valoa ja marat kadut viela kaikenlisaks. Pimeassa luisuminen ei oo kauheen houkutteleva ajatus :D

Siella ei sitten satanut enaa illalla, niin kaytiin Belching Beaverissa. Sit sain vihdoinkin tehtya vahan dippia ja katottiin Curb Your Enthusiasmia :D Peruuntu ne Fargosuunnitelmat kaverin kans. Viikonloppuna sitten.

Nyt ainakin verhojen lapi nayttaa aurinkoiselta, ja kaverin blogissa kun keskusteltiin, sano sekin ettei nyt kylla sada yhtaan. Postireissu siis tapahtuu tanaan!

Tosin sita ennen haluan etta tuo LandLordi lahtee jonnekki helvettiin tuolta pihalta. Se ja 2 jotain muuta tyyppia tekee jotain putkiremppaa ihan tossa meidan vessan ikkunan ulkopuolella. Muistan ku ne pari kuukautta sitte kavi kattomassa tota putkea ja mulla oli vessan ikkuna raolla niin nain etta ne oli siina, ja sit kun kavin pihalla niin oli joku putki merkitty maalilla. No, nyt ne on sitten palannut tekemaan sita remppaa, mika lienekaan. Toivon ettei taa oo mikaan koko paivan projekti, muuten taalta ei viitti lahtee mihinkaan -____-  Ei edes kaymaan pihalla. Kun pelkaan etta silla on sitte jotain asiaa tms.

Jos tuun myohemmin kirjottelemaan niin pitaa muistaa laittaa yks video tanne eilisista sadetunnelmista. San Diego menee ihan sekasin jos sataa paljon, ja se video todistaa etta ihan syysta :D Me asutaan Robertin kanssa maella, joten meidan ei koskaan tarvi murehtia tulvivista kaduista tai muusta sellasesta :D Toki se vesi virtas tossa takapihalla oikeen kunnolla, mutta ei se sentaan tohon rappuselle asti noussu :D

Nyt kohti aamupalaa; sain joululahjaks vanhemmiltani ruisleipaa :D Lapsillaki on varmaan nalka. Aloin myos kattoon Criminal Minds'ia niin taytyy jatkaa sita kunnes tasta viittii lahtee johonki suuntaan. Hyvaa paivaa vaan!

ps. Miks yritan keksia naita otsikoita suomeks? Ne ei oo koskaan mitenkaan hauskoja, ei niinkun clever millaanlailla, ja ne kertoo musta tosi huonosti tekstin sisallosta, vaikka yritan vakisinki keksia sellasia otsikoita jotka liittyy tekstiin edes jotenki. Mua aina arsyttaa nuo otsikot, ja melkeen havettaa miten paskoja ne on :D Jos makin alkaisin vaan ihan suosiolla repimaan niita biisien teksteista tai nimista, tai kokeilisin edes laittaa toisella kielella. Vaikka ruotsiks edes :P

4 comments:

  1. Ihan hyviä on otsikot :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mun mielesta ne on vahan tylsia :D Tosi sellasia "jaa." Mummumaisia, ehka jopa :D

      Delete
  2. ei niillä otsikoilla niin väliä. ite laitan sen biisin mikä just soi päässä tai radiossa kun kirjotan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. En tiia minka takia hairitsee se etta ne on aina jotain tollasia "tallasta tapahtu tanaan" otsikoita :D aina kylla soi joku biisi paassa, etta siitahan vois repasta jotain uutta!

      Delete