Thursday, January 14, 2016

Welcome to Costco, I love you: Osa 2.

Yllariiii; herasin TAAS yhdeksalta. Huoh. En oo tassa kuitenkaan ihan koko aikaa ollu siita lahtien, rotat on jo ruokittu ja oon kerenny yrittaa tassa vahan suunnitella taman paivan ohjelmaa. Katsotaan tuleeko siita mitaan! Robert sano aamulla ennen kun lahti toihin etta koitappa nousta ennen yheksaa ja teha jotain. Sitahan sopii yrittaa!

Elaintarhan lisaks kaytiin eilen illalla Costcossa. Kun saatiin nama Costcokortit, oltiin tosi innoissamme siita. Sit viimeks kun kaytiin, ostettiin vaan 30 rullaa vessapaperia ja ma hankein itselleni 96 siteen paketin, joista muuten on vielakin muutama jaljella :D Katevaa. Ei tullut ostettua mitaan ruokaa, tai mitaan sellasta. Nyt eilen sitten kun kaytiin ja kierrettiin jokainen hylly, tultiin siihen tulokseen, etta vaikka hinnat on kohdillaan, ei meilla oikeen oo mitaan asiaa Costcoon. Meidan perheessa kun on vaan 2 henkiloa, niin me ei ehka ihan tarvita 5 kilon kananugettipussia, varsinkaan kun ma en edes syo kanaa. Se 3 litran kermaviilikin menisi ihan varmasti pilalle meidan jaakaapissa, vaikka kermaviilille on aina kayttoa... Tuli siis taas ostettua vessapaperia. Sehan ei mee tuolla kaapissa mikskaan. Ostettiin myos sixpack jotain super isoja vesipulloja. Taalla hirveen harvat juo hanasta vetta ellei niilla oo sellanen filterointihomma. Monet ottaa filtterikannuun hanasta vetta ja laittaa jaakaappiin. Taalla siis voi kylla juoda ihan suoraan hanasta, mutten taida olla ihan yksin kun sanon etta taalla on pahan makuista vetta! Robert kysy etta joko hanavesi kyllastyttaa ja sanoin etta joo, ja hinta oli hyva niin ostettiin sitten pullovetta. Ostettiin myos Costcon oman merkin joku olut variety pack, jota ei olla viela avattu. Innolla odotan maistiaisia. En odota myoskaan mitaan kauhean herkullisia oluita kuitenkaan :D Siina oli neljaa eri sorttia; Brown ale, Blonde ale, IPA ja oiskohan ollu sit myos ihan tavallinen Pale ale. Ma arvaan jo etta se IPA on tosi laimea ja maistuu metallille. Halpis IPAt on aina sellasia.

Tallanen hassu juttu myos etta eilen yks mun kaveri alotti painonvartijat. Siis se ei oo hassu juttu etta se alotti siella, mutta se etta yhden roska on toisen herkku, silla meilla vietettiin erityisen epaterveellista paivaa. Ensin elaintarhan pehmikset ja nachot, sitten kotona viela ranskalaiset ja Costcossa pizzaa ja nakkisampylaa. Ja limsaa tuli juotua ihan hirveasti eilen, mika on janna juttu, koska vaikka me molemmat juodaan limsaa, niin meilla on kotona tosi harvoin sita. Eilen nyt vaan satuttiin kaymaan 7-11:sta hakemassa isot mukit limua, ja Costcossa tuli jano, mutta sitten Robertin nakkisampylakomboon sisaltyi viela limsa...Ajattelin jo hetken ettei uni tuu jos juo niin paljo limua, mutta tulihan tuo melkeenpa heti kun paan iski tyynyyn.

Musta tuntuu melkeenpa silta etta ens kerran kun joku tulee kaymaan meilla sielta Euroopan puolelta, pitais pyorahtaa Costcossa. Sehan on melkeen niinkun elamys jo itsessaan :P

2 comments:

  1. Kuullostaa kyllä elämykseltä jo itsessäänkin:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, sita se vahan onki :D En tiia katotko Modern Familya, mutta muistan etta niilla oli jakso missa Mitch ja Cam menee Costcoon ja se oli aika hyva kuvaus siita minkalainen paikka se on :D

      Delete