Monday, January 11, 2016

Potku perseelle, kiitos.

Uus paiva, uus viikko ja uudet mahdollisuudet. Eikos se niin mee?

Musta ois tosi siistia jos saisin joskus tehtyaki jotain, kun kerran aikasemmin herailen nykyaan ja aikaakin olis. Ensin nousin aina Robertin kanssa aamulla, nyt oon jaannyt jo viikon ajan sankyyn ja noussut vasta yhdeksalta. Ja jos lappari on sangyssa, niin makaan viela tunnin tai kaks sangyssa lapparin aaressa. Sit kun nousen niin jahkailen viela lisaa tassa koneella, vaikkei tahan aikaan paivasta ookkaan enaa mitaan kiinnostavaa katseltavaa netissa kun on jo aamulla kerennyt lukea kaikkien blogit ja muilla on toita/koulua tai suomalaiset kaverit on nukkumassa. En oo moneen paivaan kaynnyt kaupassa vaikka on pitanyt ja aikaakin olis, viime viikolla tosin jai ne hommat huonojen kelejen takia enka viitsinyt sitten menna sinne postiinkaan sen takia. Nyt viikonloppuna tosin helpotti nuo kelit, ja talle viikolle jo kovasti etsin tekosyita. Huoh.

Ihan helposti voisin alkaa nousta Robertin kanssa taas, ja menna heti suihkuun. Sen jalkeen vois ihan hyvin datailla vaikka sen yhden tunnin minka todennakoisesti muuten viettaisin datailemalla sangyssa heraamisen jalkeen. Siina jais sitten kivasti aikaa kayda asioilla, kun en kuitenkaan ala paastelemaan rottia leikkimaan kun vasta iltapaivalla.

Pitais tosiaankin kayda kaupassa, koska ruokavalikoima on aika vahainen kotona. Postissa pitais kayda koska oon nyt hetken uhonnu sita miten siistia on etta voin kerrankin laittaa swapit taas kulkemaan ja pari postimerkkiakin pitaisi kayda hakemassa. Printteriin pitaa saada mustetta etta saa hoidettua pari tarkeaa juttua (pitaa kayda vaihtamassa sukunimi ennen kun uusin passin, ja passi pitaa uusia ennen kun laitetaan noi paperihommat menemaan niin tulee sit greencardiin uus nimi eika tarvi sit huolehtia etta mites sitten tehdaan kun sen hankkii vanhalla nimella ja yhtakkia vaihtaakin nimen.) Pitais kayda viemassa rottienhoitajalle rahaa kun ollaan sille viela velkaa kesasta, ja se on sellanen velka mika on tarkea maksaa jos halutaan etta se vahtii niita tulevaisuudessakin.

Tama olkkarin poyta on melkeenpa kokonaan karkkipapereiden peitossa koska ollaan saatu niin paljon makeisia joululahjaks (Robertin vanhemmilta, toisiltamme, mun tadilta ja mummulta ja viela mun vanhemmilta) ja syoty niita tassa koneen edessa. Rotat on levitellyt joululahjapapereita ympari olohuoneen lattiaa, onneks suurin osa niista on kylla piilossa sohvan alla, mutta pitais nekin joskus heittaa pois. Siivous olisi siis tarpeen. Rottien pyykkikasakin kasvaa, ja meilla ollaan hikoiltu sen verran peittojen alla (mika on hammastyttavaa, koska meilla on tosi huonot ja kylmat peitot kaytossa just nyt, ja taalla sisalla on tosi kylma) etta lakanat ois kiva vaihtaa, mutta kaikki kolikot meni siihen etta pesin kolme koneellista vaatteita. Vaatteista ei sentaan ole puutetta, mutta mun housut ois kiva pesta, niita en kauhean kauaa kerennyt kayttaa sen jalkeen kun sain ne, kun kaveri vahingossa laikytti kirsikkasiideria niitten paalle. Robertin tyohousujakaan ei oo pesty sen jalkeen kun se osti ne. Se osti ne viime kuussa. Mutta tassa mina pyorittelen peukaloitani siihen asti etta kello nayttaa leikkihetka rotille ja sitten kun se on ohi, onkin jo Robert tuossa ovella painamassa avainta lukkoon. Toki sinne kauppaan voi menna kun Robert tulee kotiin, mutta yleensa me yritetaan keksia jotain tekemista kun kerran kerkeaa hengailla.

Tassa pitaisi suunnitella jonkunnakosta aavikkoreissuakin, kun kerran on mullakin sen verran rahaa ettei tuu hata jos vahan kuluttaa. Meilla on 8 vuosipaiva tulossa tassa kuussa ja ajateltiin etta sehan ois ihan hauska kayda jossain. Kaikkea pitais tehda, mutta tassa mina, pyjamahousu, istun perseellani sormet liimattuna tahan nappaimistoon :D

Huomenna on Robertilla vapaapaiva ja keskiviikkona myos, joten siina on jo 2 paivaa kun EI tarvi yrittaa tehda mitaan. Torstaina vois sitten vahan ryhdistaytya! Mietittiin pitaisko kayttaa tuo meidan Cheesecake Factory lahjakortti, vai saastetaanko se sinne vuosipaivalle. Mitakohan kivaa sita keksis vaikka huomiselle? Tiistaisin on ilmaset museot San Diegon laanin asukkaille, ja mun hyvinkin pahasti eraantyneet California henkkarit kelpaa siella viela, ainakin viela viime vuonna meni lapi, vaikka ne olikin jo 3 vuotta vanhat! Sitahan vois kayda vaikka museoissa? Tai Birch Aquarium ois kiva, ollaan ajateltu menna sinne jo pitkaan. Viimeks oon siella kaynnyt vuonna 2009. Loysin myos yhden kivan lintukodin, missa voi kayda moikkaamassa isoja varikkaita lintuja, ja se on tosi lahella Robertin tyopaikkaa nin sinne ois helppo loytaakkin. Saa nahda! Illalla todennakoisesti tiistaitriviaa kuitenkin. Keskiviikkona ollaan lupauduttu Robertin tyokaverin luo syomaan. Se on sellanen viiskymppinen Meksikolainen nainen kuka tykkaa Robertista ihan hirveesti, ja kohtelee sita vahan niinkun omaa lasta :D Ja vaikka ma en sita ookkaan tavannu, on Robert nayttany sille kuvia musta ja puhunut paljon ja mustakin on jotenki tullu sen epavirallinen lapsi :D Se on luvannut tehda tamaleja tai chilaquileja! En oo ennen syonnyt chilaquileja, joten oon aika innoissani. Chilaquiles on periaatteessa vaan niinkun aamupala nachot, mut hei, aamupala ja nachot on molemmat hyvaa, joten I'm all in :D Ei kait sita nyt ilmaiselle ruoalle sanota ei ;D

Joo'o. Etta sellasta perseilya. Onkohan tama nyt sita, etta koska mun kahdella kaverilla on joululoma (toinen on opettaja ja saa sen takia kaikki lomat vapaaksi, toinen kay itse koulua) niin mullakin on tallanen "joululoma" olo? Niin ja kun pahimmat kiireet toissa on ohi, sekin varmaan vahan lisaa sita loman tunnetta. Ei se arki siita kaynnisty etta istun pyjamahousuissa puoli paivaa. Tanaan tosin en aio arkea kaynnistaa, turhautumisistani huolimatta, silla kello on kerennyt vierahtaa jo melkeenpa iltapaivan puolelle, ja vatsassa kurnii sen verran etta on pakko paistaa kanamunaa ja voidella pari hapankorppua (kiitos, aiti ja isa!) Ja kun on vatsa saannut paljon kaipaamaansa taydennysta, onkin jo aika heittaa pyjamahousut koriin ja suihkutella yon hiet pois paalta ja pukea ylleen jotain missa viitsisikin kayda asioilla. Tosin! En kerkea sitten enaa, koska rottien hakit kaipailee akuuttia pesua, ja siina onkin taman rottamamman iltapaiva jo natisti paketissa. Torstaina uus yritys!

Hauskaa viikonalkua, ya'll.

2 comments: