Thursday, December 31, 2015

Uuden vuoden aatto.

No se on vuosi vaihtumaisillaan siella teilla lukijoilla pain! Kello on meilla 11 aamulla, ja ma seisoskelen toissa ja syon salmiakkia. Pomon auto varastettiin eilen ja se ei sen takia viittiny sit tulla toihin ollenkaan ja kyseli jos ma voisin olla tanaan ettei putiikki oo kahta paivaa perakkain suljettu. Mut kyllahan tuo raha kelpaa! Vaikkei sita tuukkaan niin hirveesti tanaan koska oon vaan 6 tuntia toissa, koska se sano etta jos haluan lahtea aikasin tanaan niin voin, ja en viitti kaheksaan olla koska koko viikko on ollu niin hidas ja en viitti ollaa kuutenkaan koska sit kestaa tunti menna kotiin ja kaheksalta alkaa kemut!

Onneks tama kauhea vuosi loppuu nyt! Taa vuosi on ollut mita hirvein. Ei oo ollu varaa melkeen vuokraankaan suurimman osan ajasta. Koko kesa oli sellasta pennien pihistysta ja syksykin melkolailla. Useampi kuukausi meni ettei ollut varaa edes vuokraan. Ruokaakin osti piti olla kekselias ja ostella kaikkea mista sai useammalle paivalle syomista. Ja yleensa ne oli kaikki jotain laatikkoruokia tai mikroruokia. Tosin ei musta niissa sellasissa oo mitaan vikaa. Suck it, ruokaelitistit :P Valilla oli netti kiinni. Valilla myos tv. Kannykoissakin oli palvelut kiinni (on muuten vielakin, mutta se tosin johtuu siita etta aateltiin etta mita jarkee on enaa laittaa niita paalle kun me ei edes haluta tota samaa liittymaa. Me halutaan vaihtaa johonkin toiseen.) Valilla ei voinnu tehda muuta kun itkea ja kiroilla. Rotillakin oli tietty just aina sillon kun oli tosi vahan rahaa jotain vaivoja. Ja sit sattu kaikkee sita paskaa sen helvetin landlordipaskan kans jne. Eika saatu muutettua mihinkaan koska meilla ei omasta takaa ollu varaa mihinkaan takuuvuokriin ja Robertin aiti anto rahat sita varten, mut sit Robertin auto hinattiin ja ne rahat meni siihen ja jai sekin sitten unelmaksi. Tosin siita lahtien kun rotat on ollu kotona, eli elokuusta saakka, niin ei oo ollu mitaan kohtaamisia sen landlorin kans. Yhden kerran oli, mutta Robert meni sen toimistolle, ettei sen tarvinu tulla meidan luokse, eika se oo meille soitellu mistaan pitkiin aikoihin. Etta so far so good :P Katsotaan jatkuuko tama onni pitkaankin ens vuoden puolella! Eihan sita koskaan tiia, ehka hommat jarjestyy niinkin hyvin etta me paastaan muuttamaan? :D No, ei nyt odotella liikoja.

Tama vuosi siis on ollut tosi rankka jos ei tuosta nyt osannut niin paatella. Ja varmaan moni muistaa lukeneensa taalta kaikenmaailman kurjia paivittelyja. Mutta lokakuussa alko jo vahan nayttaa paremmalta. Sain taman tyopaikan. Just sopivasti kun sain tietaa etten tuu enaa ikina saamaan opintotukea. Ja vaikkei tama maksakkaan paljoa (8 dollaria/tunti) niin auttaa se ihan hirveasti etta makin pystyn jossain maarin osallistua vuokraan/laskuihin. Ja Robertin bonukset tuli marraskuussa + siihen paalle viela reilut ylityopalkat. On siis kerennyt vahan saastyakkin rahaa tassa valissa :) Munhan ei pitais oikeasti edes olla missaan toissa, ja mun pomo on tietoinen asiasta, eika sita ilmeisesti haittaa asia ollenkaan. Ja siita oon ihan helvetin kiitollinen!

Kivaa oli tietty Lindan vierailu taalla myos! Sillon tuli tehtya kaikkea hauskaa :) Sillon tais menna ne viimesetkin opintotuet :D No, tein sentaan jotain hauskaa viimesilla opintotuilla! Kivaa oli myos etta Fester- ja Rae-rotat tuli meidan elamaan. Kurjaa oli se etta rotat Ruyter, Thomas ja Fredrick nukkui pois tana vuonna. Kivaa on se etta Sam ja Cornelia voi viela niin hyvin ollakseen melkeen 2 vuotiaita :)

Tama vuosi loppuu siis mukavasti. Oli mukava joulu, tuli hyvia lahjoja, oli hyvaa ruokaa. Tykkaan siita kun joulun jalkeen on aina jotain uutta kaytettavaa. Kaytin heti seuraavana paivana uutta teraa ja shaving creamia, uusia boksereita, uutta t-paitaa jne :D Uudet sukkahousutki on ollu jo muutaman paivan kaytossa. Ja eilen tuli vanhemmilta paketti, missa oli lisaa uutta vaatetta, karkkia, DVD:ita jne. Sieltakin on jo otettu uutta vaatetta kayttoon :D Minkatakia uudet rintaliivit aina tuntuu silta niinku ne ois maailman parhaimmat liivit ja suunniteltu just sun tissit mielessa? :D Tuntuu ku jotku jumalattarien kadet kannattelis mekon alla piilevia rasvaklontteja :P Joululahjat innosti mua tanaan tosi tosi paljon sen takia koska ma en oo piiiiiiitkaaan aikaan pystyny ostamaan itelleni mitaan uutta! Oli siks ihana saada lahjaks kaikkea uutta, ihan vaan jotain pientakin niinkun joku uus tera milla sheivata jos sille paalle sattuu :D

Uusista jutuista puheenollen, eilen ensimmaista kertaa pitkaan aikaan kavin ostamassa jotain uutta meidan kotiin :D Ostin meille uuden suihkuverhon, ihanan varikkaan joka on sitapaitsi paljon parempi kun meidan edellinen :D Ostin myos uuden maton vessaan, joka ei oo jatkuvasti marka ja kylma, ja oli niin ihana kayda aikasin aamulla suihkussa tanaan kun ei tarvinu palella kun suihkuverho riitti ammeen ympari ja vessan matto oli kuiva ja lammin :D Uus vessaharjakin tarttu mukaan, musta, ettei tarvi katella paskaa kun sita kayttaa :P Oisin halunnu uuden roskapontonkin, mutta se paas unohtumaan. Se jaakoon nyt ens vuodelle sitten. Kiva kerrankin pystya ostaa jotain tollasta pienta kivaa! Hyvin mielin siis kohti uutta vuotta :)

Ja kylla kait se hyva mielikin jatkuu, silla tanaan on kivat kekkerit tiedossa. Saman kaverin luona ollaan nyt oltu pari uutta vuotta ja saman porukan kanssa. Siella on aina hyvat herkut poydassa, ja juomista riittaa ja karaoke raikaa :D En keksi mitaan parempaa tapaa viettaa vuoden viimeinen ilta :)

Eli nailla mennaan kohti uutta vuotta. Onneksi sentaan loppuu ihan mukavasti tama vuosi, ettei jaa ihan kauheen paha maku suuhun tasta vuodesta :) Hyvaa uutta vuotta siis teille kaikille! Tassa jotain kuvaa (ehka. Jos niita riittaa) kuluneelta vuodelta!





Ens vuonna vois vaikka yrittaa ottaa enemman kuvia, tai jotain :P

2 comments:

  1. :) hyvä et loppu vuosi on ollut parempi ! Toivotaan onnea uudelle vuodelle !

    ReplyDelete