Monday, August 10, 2015

6.

Eilen oli kulunut 6 vuotta siita kun muutin San Diegoon! niin se aika vierahtaa. ensimmaisetnoin 6 kk asuttiin isossa talossa 5 kamppakaverin kanssa (tein siita oikeen oman postauksen kerran) ja sit hankittiin oma kamppa, jossa ollaan nyt asuttu 5,5 vuotta. toivottavasti kohta paastaan toiseen ja seikkailu jatkuu. syyskuun alussa tulee myos 12 vuotta siita kun muutin pois Suomesta. asuin Ruotsissa 6 vuotta, eli saman verran kun nyt taalla. ero on siina etta ne oli 6 aika ikavaa ja myrskyista vuotta, kun taas taalla, koyhyydesta huolimatta on ollut melkeenpa vaan mukavaa nama viimeset 6 vuotta. en ongelmista huolimatta haluais asua missaan muualla maailmassa kun just taalla. niin kait se on kun loytaa kotiin. toivottavasti saan asua taalla viela pitkaan. ma viettaisin mielellani koko loppu elamani taalla, varsinkin North Parkin kaupunkialueella. haluan toteuttaa unelmani taalla. haluan kayda elainhoitolinjan, paasta koulutusta vastaaviin toihin, hankkiatalon ja lemmikkeja ja olla mmaailman paras lemmikkiaiti. haluan matkustaa maanhalki Robertin kanssa. haluan olla vanhana rouvana kun Oprah Winfrey ja kasvattaa vihanneksia ja grillata pihalla (oon katellu sen Iinstagramia viime aikoina ;D) ja juoda martineja Robertin kanssa kuistilla ja pelotella naapurien lapsia. Haluan ajella 60 luvun Cadillacilla tai Lincoln Continentalilla katto alhaalla pitkin Pacific Coast Highwayta. haluan olla osa Kaliforniaa ja Amerikkaa nyt ja aina.

4 comments:

  1. Tuo grillaus ja vihannesten kasvattaminen kuullostaa ihanalta!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niinpa :) kesailta ja omat vihannekset grillissa, uuh ja aah!

      Delete
  2. kuulostaa hyviltä suunnitelmilta :) mä haluaisin ehkä muuttaa kanssa usaan jos siellä olis kaikki asiat yhtä hyvin ku suomessa (esim. terveydenhuolto) ! mutta vaikee sinne on vaan "lähtee", ne vissiin syynää aika tarkkaan kaikki jutskat et jos ei oo töitä, puolisoa tai koulupaikkaa ni turha yrittääkään. autotki ois niin pal halvempia siellä ni vois tollasilla vanhoilla jenkeillä ajella auringonlaskuun :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo , onhan se hankala tulla tosta noin vaan. yks mun kaveri yrittaa kovasti keksia etta miten se sais muutettua tanne. green card lotterya yrittaa saannollisesti :D eipa oo tarpanny viela!

      Delete