Thursday, August 27, 2015

Doom.

No eipa sita iloa kylla sitten kestanyt kauheen pitkaan :D Heti seuraavana aamuna herasin sellanen DOOM! olo rinnassa. Voi voi. Tanaan hieman avauduin Robertille naista ahdistuksista, en tiia miten se jaksaa koko ajan olla etta "ei nyt kannata murehtia, kylla me taa jotenkin hoidetaan." Sehan on tietty ihan hyva, mut mites sit jos meneeki sillee tosi huonosti ja mut heitetaan ulos taalta? :D Mites sit suu pannaan? Mut on seki varmaan miettiny tuollasia, muttei vaan halua sanoa aaneen. On se sellanen brave mies <3

Ulkona on ollu tosi kuuma taas. Tai nain sanoo saatiedote ja tan kampan lampotila todistaa sita :P Taalla sisalla on tunkkasta, vaikka ikkunat on auki yota paivaa ja olohuoneessa on tuuletin ja makuuhuoneessa myos. Mut nyt on taas sellaset erikoiset kelit, etta tiistaina sato vahasen ja on siita asti ollu sellanen nihkea ilma. Kostee ja tunkkanen. Erikoista. Ennen sita meni taas takas sellaseks etta paivalla lammin ja illalla viilee. Yleensa kesalla ja tahan aikaan vuodesta viela on illat ihan lampimia, asteet tippuu vaan kymmenen asteen verran, mut on ollu normaalia viileampaa viime aikoina. Rotilla on tosi lammin, kaikki makaa jaisen vesipullon vieressa (paitsi Cornelia, kenella ei oo turkkia ja nukkuu mielellaan lampimassa kesallakin :D) Sam oli tana aamuna jotenki tosi surkeen nakonen. Se nukku vesipullon paalla josta oli sulanu kaikki jaat koska laitoin sen sinne hakkiin ennen ku menin nukkumaan. Yleensa kun niilla on nain lammin, laitan aina leikkiajaks tohon lattialle sellasen pienen altaan jonka taytan viilealla vedella ja laitan sinne aina jaisia herneita. Rotat tykkaa sukelella niitten perassa ja samalla helpottaa vahan kuumalta. Mut nyt ei oo yhtaan pakasteherkkuja lapsille :/ En tiia oikeen mita sinne laittais sinne ammeeseen. Ei oo pastaakaan, joka on yleensa sellanen hyva korvike. Eilen laitoin vaan vetta, etta niilla oli iso astia kylmaa vetta jos teki mieli juoda tai muuten vaan kahlata siina astiassa.

Tana aamuna ois voinnu kayda huonosti, mut eipa onneks kaynny mitenkaan. Me oltiin nimittain Robertin kans unohdettu etta meidan kadulle ei saa tanaan parkkeerata koska ne tekee tietyota tuossa. Ma en muistanu tata, eika Robertkaan, ja se eilen kotiintullessa sai tosi hyvan paikan tosta kadulta. No, tana aamuna se sit heras siihen kun kuuli tuolta ulkoa rekkojen metelointia ja muisti etta EIHAN SINNE SAANNU JAADA PARKKIIN. Kello oli jo melkeen kymmenen aamulla, oli hyvat mahikset etta sen auto oli hinattu. Kuinka ollakkaan - auto oli viela parkissa. Tosin sen auto oli ainoa joka oli viela siina tiella, suurin osa kuitenki lahtee toihin aikasin. Poliisi tuli koputtamaan auton ikkunaan just kun oltiin paasty sisaan ja sano etta olipa hyva etta tulit ulos just nyt koska olin just tulossa soittamaan hinaajat paikalle! HUH. Sehan tasta ois viela puuttunu etta joutuis taas lahtee hakeen autoa. Ei meilla oo varaa sellaseen.

Awesome Fest 9 lahestyy. Ens viikonloppuna se on mun mielesta. Mut me ei menna tana vuonna :( Harmittaa tavallaan; onhan se jo sellanen 5-vuotinen perinne, ja joka vuosi vaikka ois ollu kuinka kurja kesa, niin on ainaki Awesome Fest mita odottaa. Eika se oo aina ne bandit mitka tekee sen, vaan joskus se on vaan just se etta saa menna sinne ja pitaa hauskaa. Juoda ihan vitusti kaljaa ja syoda huonosti koko viikonloppu ja hikoilla ja jutella randomeille kenella on sama musiikkimaku. Ja sit tietty monesti se antaa mahdollisuuden nahda bandeja mita ei oo ennen nahny. Ja suosikkeja edellisilta vuosilta. Mut tana vuonna siella ei oo oikeen mitaan hyvia bandeja. Kaks kivaa jotka soittaa ollaan jo nahty pari kertaa (yks niista soitti nyt tiistaina jopa ja oltiin siella) ja yks ois sellanen MUST SEE, ja mulla ois viela yks mihin haluaisin tutusta, mutta ne todennakosesti tulee heittaan keikkaa tanne joskus tulevaisuudessa ku ne on nyt saannu vaha enemman julkisuutta. Ja jos on vaan yks MUST SEE artisti, niin tuntuu vahan silta etta 45 dollaria on ihan liikaa, varsinkaan kun meilla ei oo yhtaan ylimaarasta. Ja Robertin pitais maksaa mun lippu + jos haluaa ostaa jotain/juoda/syoda jotain. Niin. Et ei oo oikeen varaa. Harmittaa siis pelkastaan se etten tuu kokemaan sita sellasta festarioloa mita oon saannu kokea nyt 5 vuotta perakkain, muttei harmita bandien kannalta. Viime vuosiki oli bandien kannalta tosi huono, mut taa on viela surkeempi. Vituttaa tuo paajarjestaja, ku ne on just kaikki sellasia SEN bandeja. Se kuka hommas ennen kaikki parhaimmat bandit on vissiin lopettanu. Ei oo enaa mukana jarkkaamassa. Ja onneks en oo yks niista ketka on loytany kauheesti kavereita Awesome Festin kautta, ketka nakee niita kavereita vaan festareitten aikaan, niin ei voi surkeilla sitakaan etta ku ei naa kavereita :D Koska se ois ihan perseesta. Ja mun kaverit ketka menee niille festareille on sellasia keta voin naha millon vaan. Nainki molempia tiistaina :P Onhan siella muitaki tuttuja, mutta again, menee mille tahansa pop punk keikalle tai baariin niin ne on siella. Ei tarvi itkee niitten peraan. Vittumaisinta tassa tietenki on se, etta sen sijaan etta viettaisin hauskan viikonlopun ihmisten seassa, tuun viettaan paskan viikonlopun kotona, yksin. Niinku joka ikinen viikonloppu kesakuusta tahan asti. Se vahan ottaa paasta. Ehka mun pitaa menna hengaan mun kaverin kans kuka ei oo viela 21. Se hengaa aina festareitten ulkopuolella ja niitten taloon tulee aina majaileen kaikkia bandeja jne festareitten ajaks. Tosin se tuntee kaikki ja mua ahistaa olla kavereitten kans sillon ku niilla on joku kaveri mukana keta ma en tunne :D Ma oon niin huono sellasessa. Siks oon jattany monesti menematta kavereitten luo, jos siella on ollu kaikkea porukkaa mita en oikeen tunne.

Nyt ajattelin palata mun "suurien suunnitelmien" pariin. Eli L-Wordin kattomiseen ja tiskaamiseen. Ne on mun paivan aktiviteetit. Ja rotat tietty. Melekonen torstai! :P

No comments:

Post a Comment