Friday, August 28, 2015

Pool party.

No nyt on kayty uimassa. Ei ihan meressa, mutta kaveri pyysi altaalle kaymaan tanaan, niinpa vastasin heti etta HELL YEAH. Rottien harmiks kylla jaa nyt leikit lyhyeks, Sam tuli vasta vartti sitte ulos koska olin just paassy kotiin ja kaynny nopeasti suihkussa. 45 minuuttia on kuitenki ihan hyva ja vartin lyhyempi ku yleensa.

Altaalle tuli myos mun naapuri ja sit naitten kahen (eli naapurin ja tan kaverin) kaveri, kuka soittaa parissa bandissa. Oon ennenki nahny sita tallasissa tilaisuuksissa. Kiva tyyppi. Yrittivat ehdotella kaikkee etta miten paasen Awesome Festille tana vuonna ilman lippua. Kuulostaa ihan toteuttettavalta, ja loytyy sellasia tuttuja kenen kautta ehka onnistaiskin. Robertin tyoaikataulu tosin tuli jo, ja silla ois torstai vapaata, eli viikonloppu ei oikeen onnaa. Mut ehka pari paiva keikkaa ja sit myohemmat iltakeikat. Ainaki jos paasis kattoon Dr. Frankia niin vois Robertki olla ilonen.

Altaalla oli myos tarjolla kaljaa. Join 2. Mut nyt vasyttaa ja on nalka. Kun pyorailin tonne Normal Heightsiin joskus kuuden jalkeen, naytti mittari 32 astetta, ja kun tulin kotiin yheksan jalkeen, oli siella viela 26 astetta. Ei ollu kauheesti laskenu. Taalla sisalla on varmaan joku 30 astetta kans. Ja vaikka aurinko oli jo siirtyny altaalta kokonaan pois, ja oltiin varjossa, oli se kerenny lammittaa allasta sen verran etta oli varjossakin ihan mukava polskutella.

Pojilla oli keikka tana iltana, kysyvat etta ollaanko me tulossa. Sanoin ettei oo varaa, mutta sit ne sano etta kyllahan me nyt ilmaseks paastaan ku ne sanoo etta ollaan niitten kans. Mut ne kuulemma soittaa nyt joskus kymmenelta ja Robert ei tuu kotiin ku vasta tunnin paasta, niin ei siita sit oikeen tullu mitaan. Oisinhan ma ehka voinnu menna mut mulla ei oo kaljarahaa ja sit ei ois myoskaan ollu kyytia kotiin ku naapuri todennakosesti ois kavelly sielta, kaveri menny Lyftilla eika mulla oo varaa siihen ja sit toi kolmas oli jo siina kunnossa ettei sen tarvis ajaa yhtaan, etten senkaan kyytiin ois halunnu menna :D Sitapaitsi silla oli jotku treffit heti keikan jalkeen tms.

Nyt mietin etta kannattiko sinne suihkuun menna koska hikoilen jo. Samki yritti tossa vilvotella itteaan oven vieressa. Se oli vahan hamillaan ku tulin viuhkan kans siihen helpottaan sen oloa :D Nyt se istuu ikkunan laudalla avoimen ikkunan vieressa. Voi Sam parka. Silla nayttais olevan kaikista tukalimmat oltavat tassa kuumuudessa. Oon yrittany auttaa laittamalla pyyhkeita pakastimeen ja jaadyttamalla noita vesipulloja, ja onhan niista apua jonkun verran. Se tykkaa nukkua niitten vieressa tai paalla mutta valilla tuntuu etta pitais ottaa vahan jareammat aseet kayttoon, vaikkei mulla sellasia nyt tahan hataan olekkaan. Mut nyt meen makuuasentoon tahan nain ja huiskutan itteani ja tuota karvamiesta viuhkalla ja kattelen telkkaa. Olipas mukavaa tehakki jotain valilla. Kaveriki kyseli etta onko rotat tullu kotiin ja oli niin ilonen ku sai kuulla etta onhan ne tassa ollu jo kohta 3 viikkoa :D Se oli miettiny miten voin ku se ties etta on ollu vaha kurjaa ilman niita. No, tassahan naa on nyt, karsimassa hikisesta asunnosta mamman kans :D

No comments:

Post a Comment