Monday, August 24, 2015

Bar Rescue.

Oho. My visitor count really spiked today. En jaksa miettia kyseista lausetta Suomeks :D Anteeks. Yritan kirjottaa jotain vahan kevytmielisempaa ja "hauskempaa" tanaan.

Katotaan Robertin kans sellasta sarjaa ku Bar Rescue. Se on just sita milta kuulostaa; Jon Taffer-niminen ekspertti (joka mun mielesta nayttaa hailta koska silla on sellaset hain kuolleet silmat ja sellanen iso suu :D) matkailee baareihin ympari maata missa sen ekspertiisia tarvitaan (nyt taisin keksia oman sanan taas :P) Eilisessa jaksossa oli ne San Diegon laanissa, tuolla El Cajonissa,, missa aika monien mun kavereitten vanhemmat asuu esim :D Ja mun entinen koulu on El Cajonin kaupungissa. Jannaa! Siella baarissa kummitteli kuulemma. Ma oon vaha sellanen etta uskon kaikkiin kummitusjuttuihin ja sellasiin, mutta tuo vaikutti vaha enemman silta etta kun siina baarissa ei varmaan oikeesti edes ollu silleen mitaan vikaa, niin piti keksii jotain joka tekis siita paikasta vahan mielenkiintosemman. Oltais Robertin ja naapurin kans haluttu kayda siella ennen kun toi jakso naytettiin, mut eipa keretty siis. Mut pitaa kayda joku kerta. Sinne vaan joutuu ajaa, niin tuntuu silleen typeralta lahtee sinne, ottaa yks drinkki ja sit lahtee kotiin. Juu, tiedan etta siella varmaan joku ajattelee etta hui kauhee, ajaa yhen drinkin jalkeen. Se on taalla ihan laillista, ja jos on yhtaan kokemusta alkoholin kanssa niin sita kylla pystyy juoda yhen ihan natisti ja olla ilman minkaanlaista vaikutusta :P Mutta en lahtis kenenkaan kyytiin kuka on juonnu enemman kun 2 lyhyessa ajassa.
Niilla pitais olla ihan hyvia vodkadrinkkeja siella koska niitten sponsori talle jaksolle oli Ketel One. Ne oikeen lahetti kaks niitten baarimikkoa Hollantiin Ketel One tislaamolle. Harmitti etta sen takia ne ei puhunu ollenkaan El Cajonin kaupungista ja etta minkalaiselle asiakasryhmalle ne oikeen yrittaa markkinoida uudistunutta baaria, niinkun ne yleensa tekee. Ois ollu kiva kuulla mita sanottavaa niilla on El Cajonista :D Tassa mita mulla ja Robertilla (ja melkeenpa kenella tahansa taalla asuvalla) on sanottavaa El Cajonista: vanhoja setia jotka ajaa pickup truckeilla. Juovat Budwiseria ja kayttavat lippiksia. Kattovat urheilua baarissa keskella paivaa. Takatukkia. Countrymusiikkia. Mut eivat oo ihan sellasia superrasisteja valttamatta. Ne on sit tuolla Santeessa ja Lakesidessa ne sellaset :D San Diegon east county on vaha sellanen mega redneck alue. Sit north county on rich white people, and south county on taynna Meksikolaisia. Central on sit ite San Diegon kaupunki ja taalla nyt on vaha kaikennakosta porukkaa, riippuen etta milla alueella asuu. Meidan alue: nuoria pareja, usein ilman lapsia. Disposable income, no kids. Eli DINK'eja :D Me ollaan NDINKeja koska no disposable income, no kids ;_____;  Kyyneleet siis tuolle no disposable income. No kids on vaan hyva juttu.

Etta sellasta. Ens viikon Bar Rescue on sellanen jakso ku ne menee kattoon et miten jotkut baarit edellisilta kausilta on parjanny makeoverin jalkeen! Kiva ku ne nykyaan tekee niin. Ennen ei naytetty tollasta, mut nyt ollaanki jo viidennella kaudella, etta on ihan riittavasti baareja mita kuvata sita erikoisjaksoa varten. Kiva aina naha etta muistaako ite niita paikkoja ku on kattonu tata sarjaa alusta asti :D Ja tassa oli vahan tallasta jannittavaa San Diego asiaa myos, jos ketaan kiinnostaa :D

Mul on vaha pieru olo tanaan, niin pitaa koittaa kattoo jotain kivaa taas. Eli ei tuota Joseph Fritzl-dokumenttia mika oli nyt tullu netflixiin :D Tekis niiiiiiiiiiiiin mieli kattoo se, mut se tuskin kohentaa mun oloa ollenkaan :D Tai en tiia, ehka kohentaaki? Ainakaan en oo viettany elamaani jonkun kellariin lukittuna, etta kait sita voi olla kiitollinen jostain ainaki :P  (Tosi insensitive lappa. Pahoittelen. Ei oikeesti saa ajatella tolleen koska se on aika torkeaa selviytyjia kohtaan.)

4 comments:

  1. ekspertiisi, erityisosaaminen ? :D
    kylhä täälki voi ajaa yhen viinilasin jälkeen tai parin bissen jos välissä on aikaa ja on syöny hyvin :)
    meki ollaa dinkyjä, oon jotenki luullu et se d on double income, onks jotenki sama asia juttu meininki... :D aim veri guuuuuud ät inglisssshh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. erityisosaaminen :D sehan se! ma oon kuullu molempia, etta double income mut sit myos disposable, ku ei oo lapsia nii voi kuluttaa :D sit myos double disposable income :D

      Delete
    2. kiitti selvennyksestä, joka päivä oppii jotain uutta :D

      Delete
    3. uskon et ne on silleen interchangeable, etta molemmat kay :D

      Delete