Sunday, August 2, 2015

Malvo.

Rotat muuttaa takas kotiin! Taa on ihana uutinen. Myos realistisesti ajatellen maailman surkein idea varmaan. Hoitaja oli meidan kanssa kylla samaa mielta. Me kaikki aatellaan nain etta mita jarkee on maksaa niitten hoidosta, jos meilla ei edisty naa asiat ollenkaan. Landlordiahan ei kuitenkaan nay kauheen usein. Pitaa nyt olla vaan varoivainen. Hoitaja ehdotti heti etta aina jos lordin pitaa tulla kaymaan, niin koitetaan se sopia silleen etta se antaa tarpeeks aikaa vieda rotat hoitajalle. Lupas siis aina ottaa ne sinne vaikka paiva ennen, ettei kay kehnosti. Ois aika ikava lentaa tasta ulos, mut ei nyt oikeen voi muutakaan. Meidan tuurilla tietenki lennetaan ulos tasta, koska eihan tana vuonna vaan voi tapahtua mitaan hyvaa ku kaikki muu on jo ollu niin perseesta :P No okei, ei sita voi ajatella noin, mutta kylla sita vahan pelottaa, kun kaikki muu on jo ollu vahan ankeeta. Ajattelee silleen etta jos tossa nyt ei ollukkaan kaikki, etta jos meidat heitetaan pihalle tasta niin se ois sit se viimenen niitti. Rock bottom, niin sanoen. Mutta ei sita koskaan tieda ellei kokeile, ja kyllahan sita rahaa pitais tulla syyskuussa, ainakin nain luulen, kun kerran kouluunkin pitais menna. Toivon siis etta ihan vaan kuukauden verran tarvii hiippailla rotta-asioiden kanssa ja etta sit se on MORRRJENS ja uuteen kamppaan. Ainakin ois helpompi muuttaa sit kun voi Robert saastaa rahaa kun mullakin on tuloja jne. Ettei pitais olla mikaan hirvee homma kuitenkaan. Toivotaan etta jarjestyy nain! Kylla sita nyt yhen kuukauden verran voi olla pinna kireella :P Tassa kuitenki koko kesa ollu niin vittuuntuneena etta mita nyt yks kuukausi lisaa haittaa.

Robert tulee ihan parin tunnin paasta toista! JEE! Se meni paivavuoroon tanaan. Tai alotti yheksalta aamulla, ja tulee kait joskus viidelta. Kello on nyt 2.30. Se pyysi muutamaa aikasempaa vuoroa ettei mun tarvi jatkuvasti olla taalla myohaan illalla yksin. Mut se toimii hyvin, koska nyt sit voidaan kayda hakemassa rotat kotiin joku paiva sen toitten jalkeen. Robert heitti mut hoitajan luo tyomatkallaan. Olin siella sellaset 3 tuntia. Tytoilla oli kivaa. Oltiin ostettu koiraherkkuja Hessin panimolta kun oltiin siella perjantaina. Ollaan ennenki ostettu niita ja annettu rotille. Ne tykkas. Sam vaan halus hieroa kapaliaan joka paikkaan ja Festerille maistu hoitajan tarjoamat herkut paremmin kun mamman tarjoamat :( No, ei voi mitaan, koska kohta Fesu joutuu syomaan vain mamman tarjoamaan poperoa. Vahanko oli muuten natteja rottia siella tanaan! Yks rex-rotta. Rexeilla on siis kihara turkki. Se oli niin sulonen. Muistutti jotenki Corneliaa, vaikka Cornelialla ei oo turkkia muuta ku "sukat" ja "hanskat" ja naamassa. Sellasta. Oho, meni aika rottaisaks taa teksti nyt.

Mun artikkeli on valmis! Lahetin sen yhelle nettitutulle jonka major oli englanti. Ei siina mun kirjotustaidossa oo mitaan vikaa, ja kielessa, mutta noi pisteet ja pilkut ehka, ja sit jos jonkun asian vois ilmasta jotenki paremmin ehka. Aina on hyva editoida vahasen! Myos enolle lahti kopio artikkelista, etta sekin saa vilkaista sita. En siis ihan viela yrita laittaa sita menemaan. Siina oli yks kohta mika oli musta aika toistuva. Pitaa koittaa vahan muokkailla sita. Parina paivana kylla silleen silmat ihan sekasin ja paassa ihan tyhjaa kun oon sita kirjottanu, mutta toivottavasti se ei nay liikaa tekstissa. Mulla on jo 2 muuta ideaa valmiina korvan takana, etta jos tama julkaistaan, niin alan heti vaantaan seuraavaa! Tai sitahan vois kylla jo alkaa kirjottamaan, tai edes tehda sellanen preliminary lista niinku tein tallekkin artikkelille etta mita juttuja haluan saada mukaan.

Kyllapa vasyttaa kun on heranny jo kaheksalta. Ruokaaki pitais tehda mut en ma nyt jaksa. Ootan etta Robban tulee kotiin nii teen sillekki. Jos se haluaa. Tosin nyt kylla kun ajattelin asiaa alko vatsasta kuulumaan protestointia. Vahan niinkun etta HEI LEIDI, TEEPPA SITA RUOKAA NYT KUN KERRAN AJATTELIT ASIAA. Leidista tuli mieleen se jannittava "oot rasisti kun et puhu mulle" mies eilen. Mutta kerronpa siita joku toinen kerta :D Nyt katon vaha L-Wordia. Oon sinnitelly kolmanteen kauteen asti nyt, ja vihdoinki naa jotkut hahmot alkaa oleen kivoja ja on tassa vahan jannitystaki ehka nyt. Ei taa nyt mikaan Fargo oo, mut siis sehan on ihan eri kaliiberin sarja ;D Ja talla kaudella on tuo Daniela Sea! Ja sen tyypin oon nahny livena kerran. Se soitti yhessa kivassa bandissa bassoa. Ou jee. Ja onhan se ehka vahan ihanakin, tollanen sukupuolineutraali ja erikoisella tavalla hyvan nakonen :D Joku kerran heitti etta "you might be bisexual if you see a person whose gender you can't figure out, but you still find them really attractive." Ja kylla!

Nyt tallanen abrupti loppu: Heippa!

3 comments:

  1. sen daniela sean hahmo on kyllä super ärsyttävä välillä xD tykkään siitä tosi paljo mutta samalla en voi sietää sitä :DD

    ReplyDelete
  2. Ainaki mita nyt oon nahny siita nii tykkaan siita :D ja tykkaan kans siita etta Carmen ja Shane tapailee virallisesti! ne on hyva ja uskottava pari.

    ReplyDelete
  3. Muistakin kertoa toi " oot rasisti , kun et puhu mulle" ens kerralla ;)

    ReplyDelete