Tuesday, June 30, 2015

Nihkeeta.

No nyt on sitten taa unelmien kamppa menny alta. Oli kerranki hyvat mahikset, mutta ilmeisesti rakennuksen omistaja oli sitten paattanyt kun salama kirkkaalta taivaalta ottaa siihen jotku toiset. Ei ollu kuulemma ees vaivautunu kattoon meidan hakemusta. Nain sanoi taa landlady. Mutta ehdotti etta pitaa meidan paprut tallessa silta varalta jos rakennuksesta vapautuu toinen kamppa joskus. Ei varmaan vapaudu, mutta ainahan sita voi toivoa. Kesalla kuitenki monet muuttaa jne. Oisin niin halunnu asua siina, se oli ihana asunto, rakennus mahtava ja landladyki ihana tyyppi.

Olin toissa tanaan. Aika nopeeta meni ne kuus tuntia. Ehka siks ku en kytanny puhelinta kauheen usein kun oon laittanu netin kiinni siina. Siella on yks aivan ihana koira jonka ottaisin heti jos vaan voisin. Roscoe on sen nimi, ja se nukahtaa aina mun syliin kun meen hengaileen sen kans. Se tulee viereen istumaan, ja laittaa paan mun polvelle ja menee nukkumaan <3 Ja se on aina niin innoissaan kun meen kattoon sita. Kohtasin myos pelkojani tanaan ja hengailin parin Rottweilerin ja yhen Dobermannin kans! Oon aina vahan pelannyt noita kahta, vaikken muuten oikeastaan pelkaakkaan koiria. Ihan hauskoja koiria olivat kaikki. Yks niista oli Rottweiler/labradorinnoutaja sekotus, ja se oli ihana :D Se vaan heittayty heti selalleen ja tarjos mahaa rapsutettavaks! Dobermanni oli myos aika hauska tapaus, se vaan halus esittaa temppujaan koko ajan etta sais herkkuja, ja koko ajan tuli nuolemaan mun kasia. Ei siis ollu yhtaan pelottava :D Ja sit taa kolmas, Dobermanni sekin, oli sellanen karhun kokonen melkeen :D Paino jotain 47 kiloa (saman ku ma joskus aikoinaan :D) mutta oli tosi kiltti ja halus vaan rapsutteluja. Oli hieman ylipainonen se koira.

Sillavalin ku olin toissa alko sataa kaatamalla. Meilla kuuluu tonne sisalle tosi hyvin jos sataa, koska aulassa on lasikatto. Mut ulkona oli kuitenki tosi lammin. Mika on aika harvinaista taalla. Siis etta sataa ja on lammin, ja etta sita vetta tulee noinki paljo. Myos se etta ukkostaa on tosi harvinaista. Sitakin ilmeisesti sai kokea tanaan jos oli tuolla ulkona. Ku lahin toista oli ulkona viela 28 astetta lamminta ja ihan helvetin nihkee ilma! Melko trooppiset olosuhteet kylla. Tuli ensin mieleen ihan Suomen kesa, ja siina sitte myos tuo etela Ruotsin kesa, koska siella oli aina ihan jarkyttavan kostee ilma, ja sit viela Havaiji, missa oli koko ajan kelit sellaset illalla 28, paivalla 38 ja kosteaa. Mut siella se oli jotenki ihanaa. Taalla, ehkei niinkaan. Taalla kun on tottunu siihen kuivaan lampoon. Mun suureks yllatykseks koitu se etta taalla sisalla oli viileampi ku ulkona, ja se on kylla ihme :D Kesalla taalla sisalla on sellaset saunan alkulampotilat suunnilleen.

Huomenna saatan menna kattoon meidan rottia. Jos ei huomenna, niin sit joko torstaina tai perjantaina. Mut nyt viikolla kuitenki. Haluaisin menna viikolla ettei aina lauantaisin, ku se on niin vittumaista menna bussilla viikonloppusin. Saattaahan olla etta meen useammankin kerran kun on kerran kolme paivaa vaihtoehtona :D Mika ois tietty kiva. Aattelin vieda paperipusseja tuliaisiks rotille. Ne tykkaa niista. Ne tykkaa ensin asua niissa ja sitte kun ne on jyrsiny niihin tarpeeks reikia, ne tykkaa raahata ne riippumattoihinsa tai toisiin pesiinsa pehmusteeks.

Saatiin uus virtapiuha tohon xboxiin niin paatin kaivaa jo yli vuoden omistamamme (mutta kayttamattomat) Guitar Hero vehkeet esiin ja eilis ilta meni sitte pelatessa. Kay ilmeisesti myos Rock Bandiin niin pelattiin sit sitaki vahasen. Pelasin kaikkee muutaki ennen ku Robert tuli kotiin. Avasin yhen avaamattoman pelin, Lost Planetin. Se oli ihan kiva. Noi kontrollit vaan vaha turhauttaa.

Lauantaina on itsenaisyyspaiva. Me ei teha koskaan mitaan sina paivana. Robert on yleensa aina toissa ja kaikki viettaa aina perheitten kans grillaten, niin ma oon sitten aina yksin kotona. Nyt ei oo ees rottia kenen kans viettaa. Niin no, siks onki parempi etten mee lauantaina kattoon niita, koska talon vakihan saattaa kemuilla. Robertin vanhemmat yleensa jarjestaa pienet kemut sillon kolmas paiva, koska niitten takana oleva golfrata jarjestaa ilotulituksen sina iltana. Ollaan kerran kayty, sillon yks kesa ku vietin koko kesan taalla. Oli ihan mukavaa. Oltiin aateltu menna nyt ku Robertilla on vapaapaiva sillon, mut ku Robert sai kuulla etta sinne on tulossa kaikkee porukkaa kirkosta, nii nyt se ei ookkaan ihan varma siita haluaako se menna vai ei :D Roberthan siis joutu kaymaan vanhempiensa kans kirkossa siihen asti etta oli 18 vuotias. Sit se sai ite valita etta meneeko se vai ei. Se oli siihen mennessa jo kerenny tajuta etta kirkossa kaynti on aika perseesta. Muakin hieman ahdistaa noi kirkon tyypit, ja varsinki nyt kun Robertin aiti oli postannu facebookissa jonku nyyh, nyt seksuaalivalistukseen ollaan lisaamassa suu- ja anaaliseksi koska kaikki ei harrasta pili pimppiin seksia (niinku esim ne kenella on partnerin kans samat sukupuolielimet) artikkelin, ja siina viela oli joku hirvee rukoussaarna siina lopussa. Ja ku ite oon kuitenki vaha tallanen flamer nii ei kauheesti tee mieli hengailla niin ahdasmielisessa seurassa :D Ja muutenki, sinne ei varmaan paase autolla; pitaa varmaan nimittain matkata jollain aikamatkaimella ku on noin vanhanaikasta kansaa paikalla :P

Robertilla on synttarit ens keskiviikkona. Tayttaa 32. Vanaha mies! No ei vaan. Mennaan varmaan sushille. Meilla on yks kaveri kuka jattaa aina kaikkien synttarit juhlimatta koska trivia on muka niiiin tarkee. Mun synttarit oli keskiviikkona tana vuonna, kaikki muut oli siella paitsi se. Trivia oli tarkee. Kehtas viela kysya etta ketka lahtee triviaan, vaikka olin kutsunu sen ja muut illallisseuraks sushille. Nyt pari viikkoo sitte oli toisen kaverin synttarit just keskiviikkona. Taa triviahullu oli valittanu etta ku meilta muilta jai trivia. Vaikka taas jalleen kerran, se oli kutsuttu siina missa kaikki muutki ja tiesi etta me muut oltiin syomassa porukalla. Robertin synttarit tuskin on mikaan poikkeus. Se on muutenki sellanen ettei se koskaan voi menna mihinkaan baariin tai ravintolaan missa se ei oo ennen kaynny. Yksi vuosi oltiin Ruby Roomissa viettamassa Robertin synttareita. Meidan yhet kaverit oli paassy alueella samaan aikaan kun taa tyyppi, ja olivat nahneet ku se etti parkkipaikkaa. Ne sit tuli sisaan ja sano etta se tulee varmaan kohta, ettii parkkipaikkaa. No ei tullu. Se lahetti Robertille viestin etta ei loytyny parkkipaikkaa tarpeeks lahelta, ja etta oli menny Tower Bariin ja kaski tulla sinne. ROBERTIN SYNTTAREINA. Kaski synttarisankaria tulemaan sinne mika sopi talle kaverille paremmin. Niin. Etta tuskinpa herra suo meita lasnaolollaan vaikka Robert onki yks sen parhaista kavereista.

Nyt meen syomaan ranskalaisia ja kattoon Modern Familya ja sit aattelin viettaa loppuillan rampyttamalla tota tekokitaraa niin etta huolet karisee ja hiki valuu :P Ei kait tassa muutakaan voi, vai mita?

3 comments:

  1. Siinä mielessä ei ollut ihana landlady, kun ei edes vaivautunut teidän hakemusta lukemaan :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. kylla se landlady ne luki, mutta se itse rakennuksen omistaja ei, ja koska se on omistaja, niin se tekee lopulliset paatokset ja landladylla ei oo siihen mitaan sanottavaa :/

      Delete
  2. Ai se homma meni niin :/

    ReplyDelete