Sunday, June 14, 2015

Linda vierailee: osa 6.

Vituttaa ku toi kamppis lagaa niin helvetisti. Silla on joku miesviritelma meneillaan, ja onhan se kiva ettei se nyyhkyta enaa entisen peraan, mut taa on aika tarkee juttu. Ehkei sille, mut mulle ja Robertille. Me halutaan pois tasta, ja tollanen hidastelu meinaa sita etta joku muu nappaa sen kampan nenan alta. Joudun jatkuvasti tekstailla sille ja yrittaa vauhdittaa asioita, eika sekaan oo kauheen kivaa tarvia olla sellanen bossy bitch kuka hengittaa niskaan koko ajan. Ei niinku kuulu mun tyyliin ollenkaan, mut pakko se on jos haluaa edeta. Nyt on kuitenki hakemukset taytetty ja ei oo ku ihan vaan yks pikkujuttu enaa jaljella.

Lindajuttuja:

Perjantai, eli paiva Disneylandreissun jalkeen. Mentiin kattoon meidan rottia. Ei keretty kauheesti leikkia niitten kans, koska Fredrickilla ei menny kauheen hyvin. Oltiin luultu, hoitaja myos, etta Fredrick nukkuis pois yon aikana. Ei ollut. Mika oli hyva ja huono asia. Hyva, koska me saatiin sitten viela nahda se viela yhden kerran ja olla sen kanssa, ja huono koska silla varmasti oli tosi epamukava olo. Se oli kuitenkin jaksanut sen verran etta oli vahan syonnytkin. Mentiin sitten suoraan hoitajan luota elainlaakariin ja lopetettiin Fredrick, ettei sen tarvinu karsia. Siina kuolemantekemisessa voi kestaa tosi kauan, ja ei haluttu etta siihen sattuu tms. Oli surullista. Mentiin myohemmin In N Outiin syomaan. Vieressa istu espanjaa puhuvia kusipaita, ketka puhu musta. Kiva ku ne kuvitteli etten ymmarra. Sanoin kovaan aaneen Lindalle ja Robertille, samalla ku katoin suoraan niihin kusipaihin, etta NOI PUHUU PASKAA TOSSA MUSTA. NOI JATKAT TUOSSA VIERESSA. Osotinki viela. Menivat hiljaseks. En tajua miten jotkut epasiistit miehet verkkareissa kuvittelee etta niilla on varaa sanoa mitaan muitten ulkonakovalinnoista :D

Illalla oli trivia semifinaalit. Meni hyvin! Koko ensimmainen puoliera meni tosi hyvin, ja lopulta tultiin sit kolmanneks. Paastiin jatkoon. Hienosti pelattu kylla! Vituttaa vaan etta meidan joukkueessa on yks niin sellanen stressintekija. Se oli viela pahempi siella finaaleissa. Muutki sano etta meinas menna hermot. Sit ku tultiin kotiin oltiin Robertin kans erittain juhlallisissa tunnelmissa, ja Lindaki voi paremmin, niin mentiin sit kolmestaan ulos. Kaytiin Belching Beaverissa ja Toronadossa. Anthem Vegan-koju oli pystyssa toisella puolella tieta, niin kotimatkalla napattiin vahan vegaaniruokaa mukaan. Otettiin Lindan kans vegaaniset aamupalaburritot, mitka oli tosi hyvia. Robert tilas jonku leivan, mika oli seki hyva. Oon joskus itekki syonny sita.

Lauantaina Linda lahti Old Towniin moikkaamaan yhta nettituttua, ja ma jain kotiin valmistelemaan kokeisiin mitka oli sitte maanantaina. Loppuilta meni kylla sitte ihan kotona, sen jalkeen ku Linda tuli. Linda oli jo syonny, niin makin sitten soin ihan vaan kotona. Ne oli kaynny Whaley House'sissa. Siella kummittelee! Ei kait me oikeen tehty muuta ku kateltin tv:ta. Ehka me mentiin Robertin kans kaymaan viela ulkona ja Linda ei halunnu tulla mukaan? En tiia.

Sunnuntaina oli ainaki taalla meillapain tosi kiva ilma, niin ajateltiin lahtea rannalle! Kaytiin hakemassa aurinkorasvaa ja evaita kaupasta ja suunnattiin kohti Mission Beachia. Kuinka ollakkaan - rannalla ei ollukkaan yhta kiva keli ku taalla. Ei siella ollu kylma kuitenkaan, mutta meren ylla lipui paksuja tummia pilvia, ja aurinko paisto pienesta raosta just siina mihin oltiin jaaty istumaan. Mutta kylla siina onnistu palamaan kuitenki. Vaikka olikin rasvattu ihan hyvin. Ei ilmeisesti tarpeeks hyvin kuitenkaan! Ma kavin vahan kahlaamassa, vesi oli tosi kylmaa. Ei viittitty ihan uimaan kuitenkaan.



Mission Beachilla on sellanen kiva boardwalk, niin mentiin sinne sitte kun oltiin istuttu tuossa rannalla hetken aikaa. Oltais haluttu pelata kaikkia peleja, mut piti ostaa sellanen typera kortti etta niita ois voinnu pelata. Ei siis ostettu. Mutta vahan kierreltiin siina ja mentiin sit Hot Dog On A Stickiin valipalalle. Linda tykkas. Niilla oli sita hyvaa limeade'a siella. Kotimatkalla mentiin viela Taco Belliin syomaan. Se taas oli vahan sellanen underwhelming kokemus Lindan mielesta. Tai voi olla etta se oli joku toinen paiva ja nyt oon ihan taysin unohtanu, tai paivat on menny sekasin :s saattaa olla etta tein muuten ruokaa sillon. Koska! Illalla oli keikka! Mentiin kattoon The Copyrightsia ja Teenage Bottlerocketia! Meilta jai joku ensimmaiset kaks biisia nakematta The Copyrightsilta, mut ei se mitaan. Ne oli tosi hyvia. Ja TBR on aina ihan loistava! Linda osti paidan. Robert raahas mut keikkapaikan taakse juttelemaan Kodylle, kuka on yks bandind laulajista :D Se oli siistia. Tuli juotua vahan liikaa, mika oli huono idea koska seuraavana paivana piti ylos aikasin ja kouluun vaantaan kokeita.





Maanantaina mulla oli siis koulua viela 2 tuntia. Piti teha kaks koetta. Paasin aikasin kotiin, jonka jalkeen mentiin viemaan Lindan kortit postiin, ja sen jalkeen mentiin Coin-Opiin. Lindalla oli niin hirveesti yhen dollarin seteleita etta se halus paasta niista eroon ennen kun lahtee. Coin-Op on mainio paikka siihen :D Ja ma sain ilmasen kaljan, ou jee. Pelattiin siella jonku aikaa. Meidan lemppari oli kylla House of The Dead. Siihen uppos aikalailla kolikoita :D Harmi ettei niilla ollu popcornia tarjolla niinku yleensa :(  Coin-Opin jalkeen mentiin kaymaan sellasessa beauty supply liikkeessa etta Linda sai ostettua hiusvaria. Taalla on aika hyva valikoima, niin aina ku tanne tulee kaymaan pitaa hakee hiusvaria. Ja sit oliki jo vaha nalka, niin mentiin syomaan thairuokaa. Linda tarjos, kuulemma kiitokseks siita kun on saannut olla meilla ja kun olin valilla ruokkinu sita :) Thairuoka oli herkullista. Kaytiin viela apteekin kautta, niin Linda sai ostettua vahan herkkuja tuliaisiks ja uudet kuulokkeet, ettei kotimatka menis ihan pilalle :) Ja sit vaan kotiin. Piti yrittaa menna aikasin nukkumaan, eika ketaa vasyttany. Robert tuli sitapaitsi myohaan kotiin, niin ei oikeen houkuttanu heti menna nukkumaan. Me kait kaytiin kaljalla viela akkia.

Tiistaiaamuna oli aikanen heratys, ja Lindan aika lahtea :( Lindalta jai tanne popcornia milla lohduttelin itteani sitten loppupaivan. Tosin ma menin iltapaivalla kaymaan meidan rottahoitajalla ja moikkaamassa lapsukaisiani.

Siihen se reissu sitten paattyikin. Ja nyt takas stressiblogaamiseen! JES! :D Ensi kertaan siis ;)

No comments:

Post a Comment