Thursday, June 25, 2015

Torstai.

Lisaa bandeja julkastu tanaan. Bad Cop/Bad Cop vaikuttaa kivalta! Muuten ei ollu kylla ketaan kauheen kiinnostavia. Ei kait taaki vuosi oo vaha sellanen blooooo? Viime vuonna ei ollu silleen hirveen montaa hyvaa bandia.

Asuntopaivitys: Meidan hakemus on vielaki "on the table." Se oottelee etta saa meidan nykyiset vuokratiedot tms faxilla nykyiselta landLordilta. Siina siis ollaan nyt. Mietin etta ottikohan se jo meidan kaverin noista hommista selvaa vai pitasko sitaki viela oottella? Vai tekikohan se kaikki samaan aikaan? Jaa'a. Nykyinen Lordi soitteli tanaan ja kyseli siita ens maanantaisesta ikkunahommasta etta kayko siina 11.30-1.30 aikoihin eika maininnu mitaan siita etta siihen on otettu yhteytta asuntohakemukseen liittyen. Taitaa herralle olla herkkua se etta me meinataan lahtea pois tasta! Sehan on ihan hyva. Ehka me sitten part on good terms, ja silla on hyvaa sanottavaa meista. Voisin kuvitella ettei se sanois mitaan sen siita yhesta valitteluhetkesta jos se oikeesti haluaa meidat pois tasta. Mut sellasta.

Oon istunu koneella KOKO PAIVAN. Vasyttaa. Oon vaan kattonu tv:ta. Ihan helvetin tylsaa. Etta nyt pitaa koittaa teha jotain niin etta sit ku Robert tulee kotiin, tuntuu toi tv:n katselu enemman ansaitulta. Nyt lahinna tekee mieli kaljaa sit ku Robert tulee kotiin, koska ainaki sit ois jotain muuta tekemista. Mutta tassa on kaljoteltu ihan liikaa viime iltoina, etta nyt on aika ottaa vaha rennommin. Oisin tietenki voinnu ajatella sita niin etta jos tekisin jotain koko paivan niin sit illalla ois ihana vaan istua ja kattoo tv:ta. Voisinpa ajatella niin vaikka huomenna :P Ellen mee kattoon rottia huomenna. Niin vahan aattelin mutta en oo kuullu hoitajasta viela mitaan, eika se enaa tanaan vastaa varmaankaan.

Juttelen tassa Robertin tyokaverille facebookissa. Se alotti Project Wildlifella hiljattain, mutta sille ei oo kukaan opettanu mitaan, joten sen ainoat tyotehtavat on ollu tiskien pesu. Kukaan ei oo varmaan nayttany sille noita hoitohommia sen takia koska siella on aika kiire nykyaan kun on pentukausi. Robert siis ehdotti etta kirjottaisin sen tyokaverille ja tarjoutuisin nayttamaan sille noita muita hommia! Niin minapa sitten tarjouduin :D Se on kerran kokeillu letkulla syottamista, mutta joku muu piteli lintua kiinni ja sit se on saannu kokeilla kupuja. Ma pistaisin sen todennakosesti tekemaan ihan perushommia, eli hakkejen siivoomista, kupujen kokeilua ja ruokkimista. Mutta ilmeisesti sille ei oo kukaan viela nayttany miten ihan tollaset perushommat tehaan. Aattelin etta tekisin sina paivana sitte 8 tunnin vuoron, etta kerkeaisin ite paasta tahtiin ensin, ja silleen ei sit ketaan varmaan haittaa jos naytan sille mita sen pitaa tehda.

Nyt mun on ihan pakko tehda jotain koska muuten kuolen tylsyyteen. Tein tassa jonku miljoona kyselya jossain hemmetin buzzfeed-sivulla, ja se ei kauheesti auttanu. Mutta selvisi etta mun ois pitany oottaa etta oon 33 ennen kun meen naimisiin ja etta oon enemman Audrey Hepburn kun kukaan muu klassikko naisnayttelija, mutta mulla on Lucille Ballin huumorintaju ja etta oon myos gootti, jolla pitais olla PhD ku oon niin hemmetin viisas. Jenny pahkinankuoressa :P

No comments:

Post a Comment