Tuesday, June 9, 2015

Linda vierailee: osa 2 (+ Asunnon metsastys jatkuu.)

Tehdaanpa taas niin etta paivittelen tassa kuulumiset ensin ja sitten syoksyn tahan Lindan vierailun pariin. Jalleen kerran on sitten Lindan ottamat kuvat mukana matkassa, ja taidan tahan koostaa taas kaks paivaa kerrallaan.

Mut nain alkuun etta johan on (asunto)markkinat kun ei meinaa tarpata millaan. Tana aamuna piti menna kattoon yhta kamppaa. Kuinka ollakkaan, kampassa asuva tyyppi oli siella vetelemassa sikeita viela niin piti sopia uus aika sitte. Huomenna siis uus yritys. Joudun tosin meneen yksin koska Robert ja kamppis on toissa. Meen myos kattoon yhta toista kamppaa samalla kadulla siina heti sen jalkeen. Peukut pystyyn, sormet ristiin. No, mentiin sitte sen jalkeen kattoon yhta toista paikkaa josta kukaan meista ei tykanny. Ensinaki se alue oli aika paska, ja kamppa tosi nihkeen kokonen. Vuokra oli kylla halpa, johtuneet kampan koosta. Robert lahti sitte toihin ja ma menin tan kaverin luo viela asuntojahtihommiin. Soiteltiin kaikki maholliset numerot lapi mita oltiin kerailty eilen. Monet sai unohtaa siina heti samantien. Kolmesta ei oo soitettu viela takas, joten niihin pitaa rimpauttaa huomenna. Kahteen pitaa soittaa torstaina. Ens tiistaillekki saatiin joku naytto. Montako kamppaa sita tarvii kayda kattomassa ennen ku loytyy se sellanen sopiva? Musta tuntuu etta kohta tassa saa lopettaa nirsoilut ja ottaa joku sellanen paska miniatyyri asunto jollain surkeella alueella. Kaytiin sitte viela kaverin kanssa kattomassa yhta asuntoa JOKA OLI TAYDELLINEN. Oltiin puhuttu vuokraisannan kans joku puoli tuntia ennen sita kun mentiin paikalle kattomaan kamppaa. Ihastuttiin siihen heti ja kaveri soitti heti takas vuokraisannalle, mutta kuinka ollakkaan; se paska oli siina samalla allekirjottamassa jonku vuokrasopimusta just SIIHEN ASUNTOON. Etta olipa taas hyva tuuri matkassa :P Nyt on ilmestynyt yks varavaihtoehto jos mikaan naista ei toimi. Ma en pida vaihtoehdosta, mutta on kait se parempi kun ei mitaan. Katellaan nyt...Eli aika surkeesti on kylla menny tahan mennessa naa asunnonhankinnat.

On tassa hyviakin uutisia: Fester oli leikattu eilen! Jee! Uudessa kodissa paasee Fesu sitte kokeilemaan kaverirotan kanssa asumista :) Kunhan nyt saadaan se perhanan uus koti joskus.

On tassa myos jannittaviakin uutisia: Meilla kavi joku paskajaakko tonkimassa naapureitten postilaatikkoja myohaan eilen illalla :D Onneks meidan ovessa on postiluukku, niin ei saannu kusipaa meidan posteja. Aija repi posteja auki ja levitteli niita pitkin pihaa. Poliisit tuli ja haki sen pois. Oiski ollu ensimmainen kerta ku joku randomi hiippailee tassa meidan pihassa, mut kun ei vaan ollu. Ja yllari, sama naapuri soitti poliiseille. "Mun sankari." Yak.

Nyt sit asiaan! Lindan vierailuun siis.

Keskiviikkona mulla oli koulua. Linda hengaili taalla meilla sen aikaa. Koulun jalkeen aloin tekemaan meille vahan ruokaa. Vaansin siina perunat ja soijauhelihakastikkeen joka oli ehka paras tekemani ikina. Lindakin tykkas! Tunnen oloni hyvinkin onnistuneeks :D Robertki tuli siina joskus kuudenmaissa jo kotiin toista, ja me lahdettiin sitte kolmistaan kohti triviaa! En nyt muista etta miten pelattiin, kylla siina mun mielesta tuli joku kolmos- tai kakkosija. Yks kaveri oli allo. Kun tultiin triviasta me otettiin Robertin kans viela vahan kaljaa siina. Otettiin hehkeita kuvia myos:

Torstaina paatettiin suunnata kohti Balboa Parkia. Siella kateltiin pari museoa mihin ois kiva menna, ja alotettiin sitten taidemuseosta. Siella vierahti parikin tuntia jopa. Siella on enimmakseen uskonnollista taidetta. Mua itseani lahinna kiinnostaa Guanyin-patsaat. Guanyin on buddhismissa sellanen armon ja rauhan jumalatar, joka myos varjelee lemmikkielaimia. Monissa Aasian maissa nakee isoja Guanyin-patsaita joilla on katse kohti merta; Guanyin rauhoittaa meren ja suojelee kalastajia. Muukin buddhistitaide on kylla tosi kiinnostavaa ja silmalle miellyttavaa. Oli siella kaikkee sellasta pelottavaa Jeesustaidettakin :D Ja sit kokonainen osio omistettu vierailevalle nayttelylle joka esitteli Kreikan ja Rooman mytologisia hahmoja. Oli kylla kiva kierrella oikeen kunnolla! Oon kerran aikasemmin kaynnyt ja sillon olin yksin ja kulutin suurimman osan ajastani Aasialaisen uskonnollisen taiteen parissa, ja silleen vahan akkia katoin niita Jeesusjuttuja ja sit en nahnykkaan mitaan muuta koska alko ahdistamaan liikaa. Taiteen ihastelun jalkeen ajateltiin kayda Japanese Friendship Gardenissa, mutta se paska oli kiinni koska oli gradut meneillaan. Jai vahan se sellanen graduation biisi paahan koko paivaks meilla molemmilla :D Ajateltiin etta no ei se mitaan, Natural History Museum on varmaan auki. No ei ollu sekaan auki, ja sitte tajusin etta kello on melkeen viiden. Etta museot oli jo menny kiinni. Harmitti vahasen kylla. Kaytiin vahan kavelemassa ympari puistoa ja ihailtiin maisemia. Alko janottaa ja teki mieli jotain valipalaa niin mentiin johonkin liian kalliiseen kahvioon hakemaan vahan valkkaria. Siella myytiin jotain aivan taivaallisen hyvia kekseja, jotka kylla makso ihan liikaa. Linda otti jonku suklaisen mika oli tosi hyva, ja ma otin salted caramel keksin, mika on maailman paras maku ikina. Juotiin siina jaateet/kuplavedet ja valitettiin kahvion hinnoista vaikka siina nautittiinkin niista kekseista :D Sitten me lahdettiinki kotia kohti.
















Kuten huomaatte; Balboa Park on ihana!

Taidettiin menna viela ostoskeskukseen. Nyt ei meinaa kylla yhtaan muistua mieleen etta mita siella. Xboxiin etittiin yhta osaa, muttei loytyny. Kaytiin pari kauppaa lapi mita ei tullu edellisella kerralla katottua. North Parkiin kun tultiin niin paatettiin lahtea syomaan. Mentiin sushille. Siella on sellanen ihan maailman paras Japanilainen tarjoilija ku Harry :D Harry muistaa aina mut, ja kerto Lindallekki etta oon ollu sen kantis jo nelja vuotta jopa :D Kaikki mun kaverit kenen kans yleensa kayn siella tykkaa Harrysta. Harry on ihana :D Lindaki tykkas Harrysta. Siita vaan ei voi olla tykkaamatta :D Ruoka oli hyvaa, ja Lindalla meinas lentaa aivot pihalle ku oli niin hyvaa sushia!

Alko oleen myoha, ja sadekki vahan uhkas siina ja molemmilla oli hirvee kusihata, niin ooteltiin siina bussia sitte. Ei ollu saa oikeen meidan puolella, mutta onneks ei kastuttu kuitenkaan! Etta sellanen torstai.

Suurkiitos Lindalle kun saan kayttaa naita kuvia. Ne mahdollistaa tan kirjottamisen :D Muuten en muistais varmaan mitaan.  Se on moro ryhma!



2 comments:

  1. harmi, että kämppä hommien kaa on menny nihkeesti, mutta kyllä ainakin täällä ollaan peukut pystyssä:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. no joo, en kylla tajua etta miten on yhtakkia nii hankala loytaa kamppaa, ku tuntuu etta muilla kay jatkuvasti tuuri ja kampat vaan menee alta :/ mut tanaan on uus paiva. kattoo etta miten kay!

      Delete