Thursday, June 11, 2015

Linda vierailee: osa 4.

YHYY ja NYYH; ne on sitte kauden viimeset Salkkarit katottu ja nyt tassa pitais keksia jotain muuta kateltavaa! Eeeeiiiiii. Tanaan en jaksa ettia mitaan kamppia. Ihan oikeesti. Nyt ei vaan jaksa. Kahesta pitaa soitella, mut sen enempaa en jaksa teha tanaan. Pitaa vieda toi hakemus kaverille sen toihin etta se saa tayttaa sen. Ma en kylla usko etta me saadaan tota kamppaa, koska se pitais laittaa niiiiin nopeeta ettei kukaan nappaa sita alta. Ja koska niita ei oo taytetty vielakaan niin blooooo. Mut vaikee ku asutaan eri osotteissa ja kaikki on jatkuvasti toissa. Paitsi mina. Voihan vituke.

Okei, vierailuhommia.

Sunnuntaina Robertilla oli taas vapaata, mutta sita ei oikeen kiinnostanu lahtea mihinkaan, niin me mentiin sitte Lindan kans kahestaan Old Towniin.



Old Town oli aikoinaan San Diegon keskusta. Rakennukset on vahan sellaseen villin lannen tyyliin, koska Kalifornia oli aikalailla sellasta siihen aikaan. Old Townista loytyy vanha hautausmaa, vanha sellanen courthouse, mika nyt onkaan, sheriffin asema ja kaikkea tollasta mita kaupungin keskustasta saattoi loytaa. Old Town on myos samalla vahan sellanen turistiloukku, joten tulipahan parissa sellasessaki putiikissa kaytya. Linda osti postikortteja ja tuliaisia. Me kaytiin yhdessa kivassa kaupassa missa en ollu ennen kaynny tuolla. Siella myytiin fossiileja, kivia, jne. Ostin sailottyja perhosia kokoelmaani! Indoneesialaisia sellasia. Tosi natteja. Old Townissa tuli pyorittya pari tuntia, ja sitte lahdettiin takas meillepain. Robert oli vielaki vaha sellasella erakkotuulella, ja meilla ei oikeen ollu mitaan suunnitelmia. Siina kun syotiin Lindan kans niin tuli kaverilta viesti etta Darlington soittaa Til Two'ssa. No mehan hypattiin Lindan kans heti bussin kyytiin ja suunnattiin kohti Til Two'ta. Kuinka ollakkaan - Darlington oli jo soittanu. Paitsi meilla kesti hetki tajuta se. Sen sijaan etta oltais nahty Darlingtonin keikka, naki herra Darlington meidat ja kyylas meita KOKO ILLAN. Lindaki huomas miten se siella mulkoili ja hymyili meille. Yyh. Se oli sellanen reissu. Ne bandit oli aika huonoja, niin ei edes katottu sita viimesta kokonaan, vaan lahettiin menemaan. Ei kait me sit oikeen tehty muuta. Katottiin mun mielesta Law and Order: SVU maratoonia. Kaikkia vasytti.

Maanantaina mentiin Lindan kans kaymaan keskustassa. Ensimmainen pysakki oli Horton Plaza, sellanen iso ostoskeskus, mita ma vihaan ehka vahasen :D Se nyt on vaan niin vaikeesti navigoitava ja siella on kaikkee keskustaporukkaa. Siella oli kuitenki kiva, tosi iso sarjakuvaliike! En ite ostanu mitaan, koska en viittiny. Olis siella ollu tota Ultimate Spidermania mita oon halunnu lukee jo pidemman aikaa, ja aika halpoja ne oli ne numerot, mut mitas sit kun on lukenu ne muutamat mitka on ostanu? :D Niin aattelin etta on parempi tilata sellanen kokonainen volyymi. Niita numeroita on kuitenki joku 200. Jaaa nyt tietenki lueskelin tassa huvikseen kyseisesta sarjasta ja nyt tekee niiiin mieli lukee sita :D Voi perse. No kuitenki, kaytiin pari kauppaa siella lapi. Claire'sista ostin uudet imagolasit :D Kaytiin ottaan myos kuvaautomaatissa sellasest best friends-kuvat :D Sit tuli vaha nalka, ja koska me ei tiedetty etta millon syodaan, niin ostettiin puoliks juustoranskalaiset ja lemonade. Lemonade oli aika perseesta, mut juustoranskalaiset hyvat! Lindaa alko ehka vahan alottaa ku soi niita liikaa :D Siella siis kierreltiin varmaan joku tunti jos ei toinenki.


Horton Plazan jalkeen kaveltiin kohti Seaport Villagea. Oon aina jotenki yllattyny ku osaan suunnistaa keskustassa :D Ihan hyvin loydettiin sinnekki. Seki on vaha sellanen turistiloukku, mutta siella on niin upeet maisemat. Paremmathan ne ois ollu jos ois ollu kiva paiva, mutta tuuli ja oli pilvista. Istuttiin hetken aikaa laiturilla vaan ja kuunneltiin hylkeita/merileijonia. En oo nyt varma etta kumpia ne oli, ku ne kuulostaa musta ihan samalta. Ei nahty niita, mutta ne kuulu kylla oikeen kovaa :D












Seaport Villagesta oli hyva jatkaa matkaa. Kaveltiin vaan eteenpain. En oo koskaan jatkanu siita eteenpain niin en tienny ihan varmasti etta mita siellapain oli, muuta kun toi iso paatti, jonka arvelin olevan U.S.S Midway. Ja niinhan se sitten olikin! Saavuttiin siis satamaan! Mentiin ton Midwayn ohi, ja siella Midwayn vierella oli se sellanen patsas siita sairaanhoitajaa suutelevasta merimiehesta.


Siina kun oltiin hetken ihasteltu maisemia ja vahan turisteiltu, niin jatkettiin vaan suoraan. Oli jotenki kiva hengailla satamassa :D En oo ennen kaynny. Siina matkanvarrella oli vaikka mita satamaturismijuttuja, ja lopulta sitte Star of India-laiva. Se on ainoa tollanen vanha laiva mika on viela merikykyinen. Tai siis etta silla voi viela seilata ympari maailmaa. Tosin se on nykyaan meidan Maritime Museum.


Siina oli myos sukellusvene siina vieressa! En tiia mihin tarkotukseen se on. Onkohan osa museon kokoelmaa tai jotain. Se U.S.S Midwaykin on nykyaan museo, ja koska tama paiva sattui olemaan Memorial Day, niin siella oli ollu jotain ohjelmaa. Tasta jatkui sitten matka lapi Waterfront Parkin, mista olin maininnu Lindalle, ja aattelin etta jonain aurinkoisena paivana ois kiva kayda siella. No, koska ei ollu sellanen paiva, niin koko puisto naytti ihan paskalta. Ja tylsalta. Kuvissa se nayttaa aina niin kivalta ja niilla on suihkulahteet paalla ja kaikkee. Vaan ei ollu nyt. Satuttiin olemaan junaaseman lahella, niin mentiin siihen ootteleen raitiovaunua sitte.

Raitiovaunusta kun noustiin, kaytiin kattoon etta millon menee seuraava bussi meillepain, ja siina oli joku sellanen puolituntia, niin paatettiin menna hakemaan kaakaot ja lammitella vahasen. Starbucksista siis. Oli hyvaa! Ja sit kun vihdoin paastiin meillepain, niin kaytiin hakeen Luigi'sista palat pizzaa <3 Ricottapinaattipizza. UUUUH. Ja koska oltiin kavelty ihan hirveesti koko paivan, niin siina kylla alko vahan vasyttaa sitte. Etta se tais olla ihan vaan sellanen ilta taas :D Etta nain!





4 comments:

  1. ei hitto ku noita tein kuvia kattoo niin MÄKIN HALUUN SAN DIEGOON :D katottiin just joku leffa, en muista mikä, niin se tapahtu san diegossa osaks. viel olis viisumiki voimassa 2017 alkuvuoteen asti niin hyvin vois :) ainiin mut pitiks olla jotain rahaa kans et saa lennot ja sellasta ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. taa on kylla ihan mielettoman kaunis kaupunki! ja ihan helposti saa ajan kulumaan ku joku tulee kaymaan pariks viikoks :) joo, oon kans kuullu et joku re..ro..raha? on ihan hyva asia jos meinaa matkustaa. varmaan vaan jotain huhuja? ;D

      Delete
  2. Ihana toi vika kuva juttu !

    ReplyDelete