Saturday, June 20, 2015

Lauantaimakkara.

Terrrve. Soittelin ja kyselin millon saa tietaa siita kampasta. Maanantaina tulee ne luottoraportit. Kyseli se nainen etta joko on annettu landlordille tietoa siita etta muutetaan. Eipa olla, kun ois hyva ensin olla joku kamppa varmasti alla, ettei sitte lahe koti kokonaan. Kerroin kylla talle naiselle tasta. Ei siina mun mielesta mitaan ongelmaa pitais olla etteiko olla kerrottu viela. Voihan tietty olla hieman kiusallista sen soitella meidan nykyiselle lordille kun ei olla kerran sanottu sille mitaan. Ja ma taas en yhtaan odota sita etta se ukko mainitsee asiasta mulle ja on sit silleen etta NO OISKO KANNATTANU KERTOA. Nii, mutta edelleenki se etta ei viitti teha mitaan paatoksia ja alkaa polttelemaan siltoja ennen ku on jotain varmaa.

Kavin kattoon meidan rottia tanaan <3 Ihan tyytyvaista porukkaa oli. Corneliaki tuli vaan syliin istumaan ja sita sai rapsutella ja se oli niin onnellinen siina sylissa, etta alko heti narskuttelemaan hampaita, pullistelemaan silmiaan ja nuolemaan mun kasivartta. Rae'ta alko jopa vasyttamaan pienen ruokailun jalkeen, ja se ei nuku melkeen koskaan :D Sitaki sai rapustella, se on yleensa ihan liian villi mihinkaan rapsuttelutuokiohin mutta se meni hetkeks makuulle ja sain rapsutella sita. Festerilla oli ollu mammaa selvastikki ikava, koska se seuras mua koko ajan ja piti tulla syliin riehumaan ja kiipeilla kasivarsia pitkin ja sita piti nostaa jne :D Ihana palleropentu <3 Sen huomaa etta se on viela pentu, mutta etta se alkaa nayttaa tosi aikuistuneelta. Iso siita tulee! Sam on niin ongelmaton rotta etta ei oo kylla varmaan ollu niin helppohoitosta rottaa viela kertaakaan. Silla oli ihan omat jutut meneillaan. Sen kysta on tekemassa paluutaan, ja yritin viime kerrallaki puristella sita, mut ei oikeen irtoo. Se on kylla tosin ihan sellanen minimaalinen nyt, etta sita onki vaha vaikee puristaa. Muutenki tassa kotona oli nii helppo teha se ku Sam tiesi etta kun sen vei vessaan niin se meinaa jotain toimen pidetta. Tuolla on vaha vaikee ku pitaa istua siina rottien sohvalla ja se haluais vaan nuuskia kaikkee siina samalla. Oli hyva ilma kayda tuolla tanaan, kun lahin bussipysakki on 20 minuutin kavelymatkan paassa siella. Teki ihan hyvaa kavella. Sopivasti paasin kotiinki ennen pimeeta. Eihan tuolla oo vielakaan pimeeta, vaikka kelloki on jo 7.20 illalla. Taalla siis kuitenki tulee pimea illalla kesallakin, mutta vaan myohemmin. Joskus kaheksalta vasta. Vois musta tulla vaha myohemmin viela :D Mutta tykkaan kuitenki ku on pimeaa kesailtoina. Mietin etta minkakohanlaista ois menna Suomeen kesalla kun en oo siella pitkaan aikaan kesalla kaynny. Varmaan ois vahan erikoista yrittaa menna nukkumaan valosalla kun on niin tottunu siihen etta kesallaki on pimeat illat.

Kaverin synttarikemut alko viidelta, mutta ma tulin kotiin tossa kuuden-puoli seitteman aikoihin. Ois kylla ollu paivan bussilippu, niin helposti oisin menny sinne, mut en ma vaan viittiny. Robert on toissa niin pitais yksin menna, ja vaikka siella onki kavereita, niin monesti tulee just sen porukan kans sellanen olo ettei oo mitaan sanottavaa. Muistan viimekskin kun oon niita nahny maaliskuussa niin istuin siina hiljaa hetken ku ei ollu mitaan keskusteltavaa. Ja sit pitais tulla yksin bussipysakilta pimeassa kotiin. Robert sanoo etta annan "rotostelijoitten voittaa" ku en uskalla menna pimealla yksin ulos. No, niin kait sitten. Ma ajattelen enemmanki nain etta musta ois tosi kiva olla kokematta elamani aikana milta tuntuu ku joku uhkaa sua aseella. Onks siina jotain huonoa muka? :D Ja muutenki, vituttais ihan suunnattomasti jos passi vietais. No puhelin kans, mut hahaa, siina ei oo takakuorta nii ihan turha luulla etta siita mitaan rahaa sais. Korteilla ei oo niin valia - mun pitais saada ens kuussa muutenki uus kortti eika mun tililla oo oikeen mitaan rahojakaan :D Bussikortin saa seittemalla dollarilla helposti ja Planned Parenthood korttia kaytan ehka kerran vuodessa jos sitakaan, ja sit mun Zookortti on eraantyny. Ei siella siis oo mitaan kauheen tarkeita kortteja just nyt :D Mut kuitenki. Lahetin sitten vaan onnittelu viestin ja pahoittelin sita ettei paasty paikalle. Oonpa vahan paska kaveri nyt .__. Ens viikonloppuna on toisen kaverin synttarit. Sinne meen kylla varmaan, koska voin saada kyydin. Ei vaan oikeen oo varaa syoda tai juoda siella. Jospa Robertilta irtois vaha yhteen kaljaan tai jotain.

Skypettelin tassa vanhempieniki kans tana aamuna. Olipa mukava pitkasta aikaa jutella niittenki kans. En tiia miks on kestany nain kauan. Vahan paivitin siina kuulumisiani - koulusta, kodista, jne. Sinnekki kuulu vahan uutta. Aiti ei enaa tee verhoomojuttuja. Fammun Alzheimer's huvittaa. Siis eihan siina oo mitaan nauramista, mutta se on ite niin hyva asenteinen etta ei tuu niin paha mieli jos valilla vahan hekottaa sen sekoiluille. Mielummin niin ku etta surkutellaan sita asiaa. Ei sellanen kannata. Eika se meidan fammu siita mitaan hyody jos kaikki sen ymparilla vaan itkee sita ettei se meinaa tunnistaa enaa.

Tallasta tana lauantaina. Nyt ajattelin syoda itteni puhki :D Ja kattoo vaha tv:ta. Voishan sita teha jotain hyodyllistaki tanaan, esim yrittaa kirjottaa sita rottalistaa, jos sen sais julkastua. Tai kayda vahan tavaroita lapi tuolla makuuhuoneessa. Mulla on hirveesti kertyny kaikkee "askartelu"kamaa, mut sit en koskaan kayta niita. Mulle kulkee swappi niin harvoin, etta kun yhden jutun oon kayttany johonki, niin sit sen tilalle hamstraan jostain 3 uutta juttua. Ja ei ne oo ees mitaan sellasia hyvia kaupasta ostettuja askartelukamoja, vaan tyyliin "olipa kivaa nauhaa tassa mekossa jota en kayta enaa *leikkaa ja saastaa sen askartelulaatikossa*" Etta roskaa periaatteessa. Kaikkia ihme papereitaki on. Mut ei mitaan sellasta mita ehka viitsis johonki yllarikuoreen laittaa. Ehka johonki decoon menis, jos osaa koristella. Parempi vaan heittaa menemaan :D  Tassa vieressa tuoksuu ruoka, ku Robert jatti puoliks syomansa Shrimp Fried Rice annoksen tohon. Tuoksuu niin hyvalle, ja maistaisinki mut siina on katkarapua. Ja muutenki, riisia ei kannata syoda jos sen on jattany tolleen ilman mitaan kantta tms. Siina voi olla Staphylococcus aureus-bakteeria, ja siita voi tulla sellaset ruikut kuulkaa etta huhhuh. Tanaan ei oikeen huvita istua pontolla, siispa teen omat ruokani. Hellurei!

ps. kaytiin kattoon Jurassic World toissapaivana. Oli huikee! Siina kylla sai katsoja sita mita haluski! Ou jee. Oli kivat 2 vapaapaivaa Robertin kans. Kaljaa, telkkaria, kampan kattomista ja leffa <3

2 comments:

  1. Toivottavasti saatte sen kämpän!

    ReplyDelete