Wednesday, June 10, 2015

Linda vierailee: osa 3 (+ asuntopaivitys osa 33575737329.)

Tuttuun tapaan vahan paivittelya asunnon metsastyksesta ja muusta elamasta, kun se nyt tuntuu aika hektiselta :D Ja sit vahan kivempia juttuja Lindan kaynnista.

Kavinpa kattoon yhta kamppaa tanaan. Ma tykkasin siita. Robert ja kamppis saa luvan tykata :D Mut se oli aika hyvan kokonen, hinta ok ja silleen. Kissat ok, mut rotista ei tiedetty tarkalleen, etta meeklarin pitaa kysella omistajalta, mutta kaskivat laittaa maininnan asiasta hakulomakkeeseen. Jos kissat on ok, niin luulis etta pienelaimetkin on. Koirat ei oo, ja se on ymmarrettavaa. Niin etta jos kissat on niin miksei sit rotat? Kerrotiin jo kuitenkin etta tytot ja pojat asuu erillaan, eivatka lisaanny ja etta yks pojista on leikattu jopa. Robert oli sita mielta etta ANTAA MENNA. Eli hakulomakkeiden tayttelya tiedossa! Soittelinpa viela pariin eiliseen numeroon ja talla kertaa kaikissa paitsi yhdessa vastattiin. Ikava kylla, mikaan niista ei tarpanny, koska jotkut oli myynnissa ja me etsitaan vuokrattavaa, toisissa oli jo ehtiny menna kamppa ja sit pari olikin vaan yhden makuuhuoneen asunto. Mulla on edelleenki yks numero mihin oon laittanu merkinnan etta torstaina vasta kannattaa soittaa. Ja onhan meilla tiistaille viela varattu naytto. Mut jos taa onnais nyt niin oisin melko iloinen!

En oo rottia nahny nyt viikkoon :( Kavin viime viikolla tiistaina ja keskiviikkona kattomassa niita. Nyt ei oo hoitajan ja mun aikataulut menny yhteen ollenkaan :/ Se kyseli josko oisin sittenki voinnu tulla tanaan kaymaan, mutta kun oli tuo asunnon kattelu homma tanaan niin en ois sit kerenny, kun ois pitany menna aamulla ja sinne on yli tunnin bussimatka ja sit ois pitany kereta takas tanne viela hyvissa ajoin :/ Nyt kavi nain. Muutenki yks niista naytoista peruuntu, koska joku kerkes jo napata sen toisen kampan. Oisin menny huomenna, mutta sille tuli menoa, ja viikonloppu ei yleensa kay koska ne tekee perhejuttuja viikonloppusin. En ehka paase nakemaan rottia talla viikolla ollenkaan :/ Harmittaa, ja surettaa. On niin ikava etta ma tuun hulluks!

Nyt itse asiaan:

Perjantai! Robertilla oli perjantai vapaata, ja me mentiin sitten koko poppoo moikkaamaan rottia. Oli ihana nahda niita, se oli ensimmainen kerta sen jalkeen kun kaytiin viemassa rotat hoitajalle. Fester oli hieman epaonnellisen olonen :/ Tytoilla ja Fredilla meni ihan hyvin, Cornelia vahan motkotti, mutta se on sellanen draamakuningatar :D Sam oli ihan normaali ja tuli heti moikkaamaan ku kuuli mamman aanen <3 Linda otti rotista vahan kuvia.
 Vauhti Fester!


 Samia kiinnosti kamera niin jai pelkat tassut kuvaan :)

 Tutkimusmatkailija-Rae.







 Cornelia ja Fredrick valipalalla. Pitaahan lasten vahan syoda etta jaksaa leikkia ;)


Vahan suttusia jotkut kuvat, mutta halusinpa silti laittaa niita tanne :) Samia ja Festeria ei kauheesti valipala kiinnostanu, niilla oli molemmilla enemmanki sellanen machoilu riehuminen mielessa :D Rae kavi vahan tutkimassa ennen kun sekin paatyi ruokakupille ja Cornelia joka on sellanen syoppo vietti aikansa enimmakseen valipalalla ja mamman sylissa ja Fredrick istui tapansa mukaan ihmettelemassa maailman menoja. Ja valipalalla kans. Se oli sellanen vanha seta etta se tykkas vaan istuskella paikallaan ja katella ymparilleen. Ikava tata vanhaa miesta. Ei olla viela muuten paasty hautaamaan sita :/

Rottien kanssa leikittya oli vahan nalka niinpa me sitten kotiintultuamme mentiin syomaan Meksikolaista. Linda ja Robert otti molemmat California burritot. Niitten sisalla on ranskalaisia! Ma oltin veggie fries. Ne on ranskalaiset joittenka paalle tulee kaikki maholliset burritolisukkeet. Herkkuapa hyvinkin! Siina me sitten istuskeltiin kotona ruokailun jalkeen jonkun aikaa. Illemmalla olikin sitten ohjelmaa tiedossa kaverin luona! Kaveri asuu meidan vanhoilla hoodeilla, ja oli jotenkin niiiin kummallista ajella silla alueella PITKASTA AIKAA :D Siella ei ollu kovin moni asia muuttunut, muuta kun etta sinne on alettu rakentaa jotain uusia asuntoja tms (mut ei oo meille, koska ihan syysta tuli muutettua silta alueelta tannepain. Me ei kamppiksen kans paastais sielta kioskia pidemmalle koska kumpikaan meista ei aja ja siella ei kulje bussit.) Kiva kuitenki vahan ajella siellapain :D
Kaverin luona oli siis jarjestetty karaoke-ilta! Siella oli oikeen hyva vetaa karaokee koska oli iso olohuone mihin kaikki mahtu istumaan, iso tv etta pysty youtubettaan biiseja, ja karaokelaitteet jopa :D Kaveri oli ostanu vahan herkkuja myos. Oon syyllinen levitettavan juuston syomiseen. Linda loysi itelleen lemppari herkun cheddar popcorneista. Pari tuntia siina tuli veivattua karaokea, jonka jalkeen pelattiin vahan Cards Against Humanitya. Mika on niinkun maailman hauskin peli :D Robert joi liikaa ja oli vahan arsyttava, mut ei se mitaan, siina alko muitaki vahan houkuttamaan paa-tyynyyn-hommat, niinpa me mentiin siina sitten nukkumaan. Jaatiin siis yoks. Siella oli ihan hyva nukkua sohvalla. 

Lauantaina oli Euroviisujen aika! Me haluttiin Lindan kans kotiin ennen kymmenta aamulla etta saatais katottua viisut alusta asti. No, kerettiin kivasti ennen sita kotiin, mutta kuinka ollakkaan, ne ei alkanukkaan kun vasta myohemmin. Robert meni viela nukkumaan, ja harmitti sitte myohemmin ettei me menty kans, koska ei ne alkanukkaan ku vasta joskus kaheltatoista taalla meilla ja kylla siina alko vahan vasyttamaan! Tassa oli ihan kiva kattoa niita, Lindan pedilla koneelta, sipsien ja dipin kera. Ja muutenki kiva ku oli viisuseuraa :D Mun lemppareita oli Liettuan ja Viron biisit. Surkee biisi voitti. Javligt trakig lat, Mans.
Viisutunnelmissa!

Viisujen jalkeen oli molempien pakko menna pienille paivaunille, koska vasytti niiiiin hirveesti. Siina tuli nukuttua ehka joku tunti, jonka jalkeen lahettiin vahan kavelemaan ympari Normal Heightsin aluetta. Tarkotus oli vahan nayttaa paikkoja ja samalla kattoo jos olis mitaan vuokraasuntoja vapaana. Olihan noita numeroita, mutta niista ei mikaan oikeen napannu. Tuli siis soitettua niihin jossain vaiheessa.  
Kavelylenkki jatku sitten yhteen kahvilaan. Juotiin teeta ja istuskeltiin kahvilan avoimessa ikkunassa ja seurailtiin ihmisten menoa. Siina oli mukava istua. Kaytiin viela kaupassa, ja taidettiin molemmat vaan teha jotain omaa ruokaa. Linda ihastu meidan nuudelivalikoimaan ja soi niita aika paljo :D Loppuilta tais menna aika rennoissa merkeissa, koska kaikkia vasytti. En nyt muista etta me oltais edes Robertin kans kayty kaljalla tai mitaan muuta sellasta. 

Kiitos taas Lindalle kuvista! Nyt jatkan rimpauttelua, ku tuli kaverilta pari uutta kamppa ehdokasta. Huomenna taas sitten lisaa juttua!
 
 

2 comments:

  1. Mäkin katsoin viisuja ja yllätys suosikkini oli suomi ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oli seki ihan hyva, mut eivat paasseet ihan sinne finaaleihin asti kuitenkaan :)

      Delete