Monday, June 22, 2015

Naurettavat naapurit.

Meilla on tossa takapihaa vastapaata sellaset aika nihkeet naapurit. Meidan takapihojen valissa on sellanen chain link aita (en nyt tiia mika se on suomeks ja toi translate ei nyt kauheesti auta). Sellanen vaha vankilapihameininki, tosin ilman mitaan piikkilankoja. Naa on siis kaks eri rakennusta, eri firmat jotka vuokraa naita ja eri vuokranisannat/emannat. Eli se mita me tehdaan takapihallamme on meidan asia, ja saadaan tehda omiamme siina missa nekin saa tehda omiaan.

Niita nirsoo tupakointi. Se on tosin ihan ymmarrettavaa, koska kaikkia ei kauheesti miellyta tupakan savu. Mutta minkas ne asialle voi. Se kuitenki alkaa jo olemaan hieman naurettavaa kun ne PAISKOO takaovensa heti jos me tullaan siihen pihalle Robertin kans :D (Yleensa kylla jos niilla on ovi auki niin mennaan tohon kadulle. Ei me nyt mitaan epakohteiliaita hirvioita kuitenkaan olla.) Ja asken olin tuossa takapihalla just tupakalla. Olin kerenny siina istua jo aika kauan, kunnes naa paatti etta nyt on hyva hetki avata takaovi. No, ei tietenkaan ollut. Piti sitten paiskata se ovi taas kiinni. Voi sen ihan natistikkin laittaa kiinni. Tuosta tulee lahinna joku lapsellinen mielenosotus mieleen. Koska ne jaksaa olla niin naurettavia niin ollaan mekin sitten paatetty olla naurettavia :D Joskus kun niilla on ovi auki, Robert avaa ihan huvikseen takaoven, ja ne paiskaa sitte oven kiinni :D Ei siis olla edes menossa pihalle, Robert avaa ihan muuten vaan oven etta saavat nama naapurit osotettua mieltaan :D

Mahtaa olla ihanaa niille sitten kun muutetaan. Ettei tarvi paiskoa ovia jatkuvasti. Toivon kuitenki ehka vahan etta tahan tulee joku oikeen kunnon rookihirmu tilalle. Tai miten ois vaikka joku jointtia poltteleva surffarihippi?

9 comments:

  1. Joo siis nää tupakointi vihaajat on niin säälittäviä.. Sillo ku en polttanut ei mua häirinnyt jos joku muu poltti, mut tämmönen ovien paiskominen jne on ihan sairaan lapsellista. Luuleeko ne, että sillä saa jonkun lopettamaan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. NO NIINPA! yllattaen en kylla tunne kauheen montaa ei-tupakoitsijaa keta hairitsis se savu noin paljon etta pitais teha jotain tollasia dramaattisia eleita. sita maki vaha mietin etta mita ne oikeen kuvittelee saavuttavansa? ei me nyt jonku tuntemattoman naapurin takia meinata lopettaa, vaan koska ne jaksaa kayttaytya ku mitkaki kakarat!

      Delete
  2. tulee taas yllättäen mieleen se meijän entinen naapuri xD se harrasti samaa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. no se kylla kuulostiki vaha sellaselta mielenosottajalta :DD

      Delete
  3. mun edellises asunnos seinänaapuri harrasti kans ovien ja ikkunoiden paiskomista mut ei tervehti ihan nätisti ja muuta ku rapussa nähtiin joskus. aika paljon alkaa olee nyt täälläki asuntoja missä parvekkeilla/pihoilla ei saa polttaa niin muuttais sellaseen jos häirii niin kovasti !

    ReplyDelete
    Replies
    1. taalla monissa asunnoissa sanotaan ettei saa polttaa, mut yleensa se meinaa sita ettei sisalla saa polttaa (tekeeko ihmiset viela niin? en oo ite koskaan tormanny sisapolttajiin! mahdollisesti 90-luvulla :D) ja muutenki ku meilla on eri vuokrafirmat ja eri pihat jne, nii arsyttaa etta pitais menna muitten saantojen mukaan. ymmarran siis ettei ne haluu etta tuprutellaan siina ku niilla on ovi auki, mutta tollanen ovien paiskominen on niiiiiiiiiiiiiiiiin naurettavaa, aikuisilta ihmisilta viela!

      Delete
    2. ja muutenki se etta pitais elaa joittenki random naapureitten saantojen mukaan, pitais jotenki sensuroida itteaan etta jollain toisella on mukava olo. en usko sellaseen patkaakaan. ne valittaa siitaki jos me kuiskaillaan tossa pihalla. KUISKAILLAAN. aija tulee heti siihen ovelle etta SHHHHH. oikeen vihasesti. vois ihan natisti pyytaa etta voitteko menna tonne kadulle tai olla hiljemaa (en kylla tiia miten sita on kuiskausta hiljempaa ilman etta puhuu mitaan.)

      Delete
  4. Meidän taloyhtiöön tuli pihalle rööki paikka ja pyyntö että voisivatko kaikki polttaa sitä .. Joka talossa polttaa monta mut kukaan ei o sitä viä käyttänyt . Kuka hullu nyt esim illalla lähtee täält 3 kerroksesta eka portaat alas rymistäen ja sit johku hiton kauas röökille? Kun tähän muutettiin tämä ei ollut allergia talo eikä siitä voida sellasta tehdä! Muakin ärsyttää rapussa kun toisten kotoo kantautuu paha haju ja hiki. Millä ne vois sen kieltää?

    ReplyDelete
    Replies
    1. no niinpa. jos kerran omalla parvekkeella on ennenki saanu rookailla ihan rauhassa. ja jos siita allergiatalo oltais tekemassa, niin kyllahan sellasesta pitaa ilmottaa hyvissa ajoin!

      Delete