Sunday, June 28, 2015

6.30.

Voi herre guuuud, mika olo. Otin sarkylaakkeen eika tunnu missaan. Pitaiskohan ottaa migreenipilleri mielummin? Joku otti vahan kaljaa eilen! Mutta ei se oo niin kauhee juttu, mutta se etta istuin tassa aamu kuuteen asti juttelemassa Australialaisen nettikaverini kanssa Skypessa onki sitte ihan eri juttu :D Sillaki oli kaljottelumeiningit niin heitin etta mitas jos juteltas skypessa! Loisto tyyppi. Ollaan tunnettu netissa jo pari vuotta, mutta ensimmaista kertaa juteltu nain "kasvotusten." Robertki oli siina aika kauan, ja sit se luovutti joskus viidelta. Oisin minaki saannu luovuttaa :D Herasin tanaan 1.30 paivalla. Yikes.

Tanaan pitais siivota. Ei yhtaan huvita, mutta pakko koska se paska landLordi tulee niitten ikkunasetien kans huomenna. Vituttaa koko aija. Kuitenki aukoo paataan jostain. Huoh. No, onneks ei oo kauheesti siivottavaa, mut kuitenki. On niin jarkyttava olo etten tiia miten se tulee onnistumaan.

Kavin kattoon meidan rottia eilen <3 Aina yhta ihanaa. Fester on niin mammanpoika <3 Tykkaan :D Cornelia ei varmaan enaa tykkaa mammasta :( 

Ei oo nyt muuta. Tekee mieli 7-11 salaattia. Ei pitais kuluttaa rahaa, mut ei voi mitaan. On niin hirvee olo etta pitaa sita vaha "hemmotella." Huh huh.

2 comments:

  1. Mitä toi 7-11 salaatti on?

    ReplyDelete
    Replies
    1. no siis meinasin nain yleisesti etta salaattia 7-11'ista :D mut se minka ostin oli sellanen missa oli pastaa, pinaattia, marinoitua paprikaa, oliiveja ja fetajuustoa ja sit joku basilikakastike.

      Delete